- 27 Mart 2022
- 42
- 23
- 18
- 33
- Konu Sahibi birumutdogsun
11 ekim transferi olanlar buyrun bilgi alisverisine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim benim bugun lekelenmem oldu cuma test gunum idrarda cikti silik cizgiMerhabaaa ben de 11 ekim transfer olduum. Bugün 8.günümüz. Teste 4 gün kaldııııı çok heyecanlı
Belirti olmayabiliyor takilmayin aZ kaldi sabredelimMerhaba bende 12 ekimde transfer oldum dok 24 test dedi ama pazar günü kan vermeyi düşünüyorum ve hiç bir belirtim yok![]()
En garantisi ve sagliklisi gununu bekleyip kan testi vermek ama sabir zorluyor tabiBen çatlatma vurdum o yüzden test yapamıyorum yanıltıcı olacak biliyorum bekliyorum. Ertesi güne pozitife dönen çok oluyor kanı bekleyin bence moral bozmayın![]()
Zorlamazmı bende zor tutuyorum kendimi ama elden bir şey gelmiyor inş hepimiz güzel haberler veririzEn garantisi ve sagliklisi gununu bekleyip kan testi vermek ama sabir zorluyor tabi![]()
Merhaba ben de 22 sinde pazar günü kan vereceğim sadece kasık batmam arada var lekelenme falan olmadı amaMerhaba bende 12 ekimde transfer oldum dok 24 test dedi ama pazar günü kan vermeyi düşünüyorum ve hiç bir belirtim yok![]()
Çok güzel canım hayırlı haberler gelsin hepimizden birer birerMerhaba canim benim bugun lekelenmem oldu cuma test gunum idrarda cikti silik cizgi
Moral bozma daha erken canım ilk transferimde ben de erken test yaptırmıştım çıkmamıştı sonra gününde yaptırdım pozitifti ama 2 ay sonra kalbi durmuştu inşallah bu kez her şey yolunda gidecekMerhaba bende 11 ekimde transfer oldum bugün 2 tane test yaptım bi normal bi erken gebelik testi ikisine negatif çıktı biraz moralim bozuldu ama hala umudum var
Bende senin gibiyim yarın kan vereceğimMerhaba bende 11 ekimde transfer oldum bugün 2 tane test yaptım bi normal bi erken gebelik testi ikisine negatif çıktı biraz moralim bozuldu ama hala umudum var
İnşaAllah pozitifleri görürüz benim test günüm cumartesi son bir gün kaldı bakalımBende senin gibiyim yarın kan vereceğim