Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisam çok paniğim biliyorum haklısın ....ama elimde değill belki bebek te zarar görüyodur sakin olıyım diyorum ama duramıyorum.....sana katılıyorum allahıma emanet ettim benimkinide diğerlerini de hadş hayırlısı bakalım
ülkü 10. gün 18 değerle başlamış benim 10. gün 5 sadece beş. bu şimdi ttutundu ama devam edemedi anlamına mı geliyor sizce?
mehtapcım sakın moralini bozma inş. katlanacak seninkide hep dua et .....belki geç tutunmuştur canım benimki de geç tutundu..ama bugun keseyi görünce öyle ağladımkiii.....5 hafta 4 günlük daha minicik kalp atışını eylülün 20 sinde inşallah duyarım bide yolc kesesi de varmış bu iyiye işarettir umarım allah hepimizin yardımcısı olsun ...
İnşaallah benim de değerim senin gibi katlanır. Bana 5. gün 12 hücreli 3AA embriyo transferi yapıldı Dün 11. günümdü ve değerim 11 di. Pek umutlu değilim sanırım kimyasal gebelik oluştu. Ama İnşaallah yarın değerimin katlandığını görürüm. Bir umut işte((
mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...
mehtapcım sakın moralini bozma inş. katlanacak seninkide hep dua et .....belki geç tutunmuştur canım benimki de geç tutundu..ama bugun keseyi görünce öyle ağladımkiii.....5 hafta 4 günlük daha minicik kalp atışını eylülün 20 sinde inşallah duyarım bide yolc kesesi de varmış bu iyiye işarettir umarım allah hepimizin yardımcısı olsun ...