11.gün bthcg 18 çıktı.ne olur bebğim bırakmasın

allahım hepimiz için ve kendim için dua ediyorum herşey güzel ve hayırlı sonuçlanır inş... bu arada en sevindiğim nokta şu benim kaliteli yumurtam azdı...doktor transfer ederken çok ümit vermedi ve bebişim 2 .ci gün 4 hücreli embriyoydu ama rabbim ol deyince oluyor dua edin bu süreç başka türlü geçmiyor .inş. benimde değerim düşmez ve hep böyle olumulu olurr...

canim cok sukur bence 40 iyi cunku ikiye katlamis. ve ikinci gun embroyosu oldugu icin baslarda daha yavas katliyor olabilir. benimde 2.gun 3 hucreliydi ve bugun doktorda 6 hafta iki gunluk yerine 6 hafta cikti ama cok sukur her sey yolundaydi. normalde o iki gun hic sorun degil ama iste baslarda yok kan degeriydi yok kalp atisi derken iki gun bizler icin cok sey ifade ediyor. bu tabii kendi tecrubemden bir yorum sadece belki senin embroyon gunu gunune gidiyordur ve 40 cok normal bir degerdir. her turlu bence rahat bir nefes al. Insallah hep guzl haberlerini aliriz.

ulkücüm bencede katlıycak.bir arkadasım da senin gibi değeri çıkmıştı bir kaç gün sonra yaptırdı 3 inmiş...seninki ne güzel katlamış....ve katlıycak inş. bol bol dinlen canım....

mrb canım yatıp uzanmıyorum çok evin içinde yorulmadan iş yapabiliyorum ağır işleri yapmıyorum zaten..ara ara kısa yürüyüşlrre çıkıyorum dışarı böle geçirmeye çalışıyorum 12.gün 40 çıktı ama düşük diye korkuyorum hep içimde sıkıntı var yarın yine kan değerime bakıp merkeze fakslıycam öled dediler bakalım canm sence yükselme olasılığı varmı sarıcivciv yada böle benim gibi bu durumu yaşayan var mı ... çok öptm hepinizi....

sen canını sıkma canım
ben cok okudum boyle yavastan gıdıp degerlerı katlayan ve doguran
sıkma canını allahım buyuktur

:umursamaz:sevineyim mmi üzüleyim mi bilemiyorum bu şekilde olan varmı.11.gün kan testi 18 çıktı lütfen benim gibi olanlar bi yorum lütfen

canım insallah yükselir korkma benım de aynı olay basıma geldı ama rahıme yapısmadı.dustu ama tutunan cok inan moralini yüksek tut

kızlar 14.günümdü bugun yine test yaptırdım 123 çıktı 12.gün 40 tı yükselmiş yani çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ..idrarda yaptım onda da net çıktı ikinci çizgi allahım isteyenelere versin inş...

canım çok sevindim allahım kucağına almayı da nasip etsin bende tedavideyim bir gebe olarak bana ve tedavideki tüm arkadaşlara da dua edersen çok sevinirim

herzaman dua ediyorum kendim için ve sizler için inş. rabbim sonunu da getiriri sizinkini de olumlu sonuçlandırır ...bol bol dua ve pozitif düşünceyle bu süreci geçirmeye çalışşş...

kızlar 14.günümdü bugun yine test yaptırdım 123 çıktı 12.gün 40 tı yükselmiş yani çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ..idrarda yaptım onda da net çıktı ikinci çizgi allahım isteyenelere versin inş...

hayırlı olsun canım...maşallah bebeğin çok inatçıymış...allah hiç ayırmasın inşallah...
sevgiler...

cok sevindim hayırlı olsun bebisin insallah:nazar:

Ülkü neyaptı acaba son durumu ne diye merakla topiğini araken gördüm canım ay çok sevindim yaaaa bizlere umut oluyorsunuz canım benim..Benım bugun 7.gunuım sabırsızlıkla test gunumu beklıyorum...Allahım saglıcakla bebegını kucagına alabılmeyı nasıp etsın.:Saruboceq:

Back
X