11. gün değerim 13.9 bu şekilde olupda yükselen varmı ???

değer baya düşük ama bu şekilde gebeliği devam eden arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Merhaba yarenay saniyorum devam eden kimse
cevap veremiycek cunku kimyasal gebelik yasiyorsun bende yasadim arkasinda
Diger hedaviyle hamile kaldim dogurdum hamile
kalabildigimi bilmek sonrasinda beni cok rahatlatmisti diger tedaviye bu moralle
Baslamistim Allah hayirlisini versin gecmis olsun

değer baya düşük ama bu şekilde gebeliği devam eden arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

canım ne söylesem bilemedim sana şöle diyim bende tüp bebekle kimyasal gebelik yaşadım
12.gün 26
14.gün 64
16.gün 32
şeklinde gelişmişti.

ayrıca kardeşim doğal yolla gebe kaldı adetten 1 hafta sonraki kan testi 18 idi 18 aylık oğlu var rabbim ol diyince oluyor yani hakkında hayırlısı eğer kimyasal gebelik yaşarsan hiç üzülme 1 adet sonra tekrar dene kesin hamile kalıcaksın ben 2 ay sonra ikizlerime hamile kalmıştım.

Benim 12. Gun 7,12 ydi 14.gun 28 17. Gun 65 sonra anladikki kimyasal gebelikmis muhtemelen seninde olecnm bir test daha yaptir en iyisi

Benimde ilk tüp bebek denememde 12. gün değerim 25,68 , 16. gün 38, 20. gün 8'e düştü.Sanırım kimyasal gebelikti. 24. gün ise adetim geldi. Üzüldüm ama daha önce bu değerleri bile görememiş olduğum için umutlandım.2. denememi ekim ayında yapmak istiyorum ama keşke bir mucize gerçekleşsede kendiliğinden hamile kalsam diyorum.Bir çok kişi bu durumdan sonra hamile kalmış. Bana da bir umut oldu işte. Umarım senin hamileliğin devam eder.Bende sonuç böyle çıkınca çok araştırmıştım forumlarda.Ama çok nadir var değeri düşük çıkıp sonra yükselen.

Benimde bundan önceki gebelikte 33 çıkmısti degerim bir sonrakide 31 ve kimyasal gebelik.. nadirende olsa yükselebilir.. değer 2 günde 2 Ye katlarsa normaldir eğer düşüş varsa yada az yukseldiyse ozamanda sorun var demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…