- 12 Şubat 2025
- 149
- 22
- 13
- 26
- Konu Sahibi busranursutay
Ovulasyonun kaçıncı günüydü peki sizin ben 8. Günde yaptım erken yaptım herhaldeCanm benim testte öyleydi hayalet çizgi gibiydi 7 gün kala yapmıştım kit kan ver ben gebeyim şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyonun kaçıncı günüydü peki sizin ben 8. Günde yaptım erken yaptım herhaldeCanm benim testte öyleydi hayalet çizgi gibiydi 7 gün kala yapmıştım kit kan ver ben gebeyim şükür
Awox kuruma çıkarmıyor ben o kadar testlerde yalancı pozitif gördüm awox tertemiz çıkardı hatta belki o yanlış DİE düşündüm ama ne doğrusu awoxmuşKızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin
Dün kan verdim sonuç bu. 31 temmuz reglimin son günüydü. 31-1-2-3-4-5 değerlenditdik. 6 yumurtlama günümdü başka sebeplerden olmadı. Reglime bugün 7-8 gün var döner mi sizce ?0 olan değerim 3 gün sonra 57 çıktı kızlar gebeyim![]()
Regle kaç gün kala 0 çıkmıştıİnşallah Allah'tan Umut kesilmez bende de 0 çıkmışken 3 gün içinde %6 bin kat artmış birden 3 günde
9 gün kalaRegle kaç gün kala 0 çıkmıştı
Yorumlayabilir misiniz acaba regle kadar yükselir miDün kan verdim sonuç bu. 31 temmuz reglimin son günüydü. 31-1-2-3-4-5 değerlenditdik. 6 yumurtlama günümdü başka sebeplerden olmadı. Reglime bugün 7-8 gün var döner mi sizce ?
Yükselir canm merak etme erken vermişsin vermene rağmen çıkmışsa zaten hamilesinYorumlayabilir misiniz acaba regle kadar yükselir mi
Ay pardon kariştrdmYükselir canm merak etme erken vermişsin vermene rağmen çıkmışsa zaten hamilesin
İyi çıkmış daha adetin geçmemiş yanı benim arkadşn 1 gun geçti 27 çıktı düşün yani9 gün kala
6 gün kala 56
4 gün kala 196
Kızlar dpo 19 adet olmadım ne yapacmBanada yardımcı olur musunuz yorum dpo 19 ama adet olmadım daha dpo 14 kan negatif çıktı klomen kullanmıştım 16 20 temuz 24 temuz konteole gittim çatlama olduğunu söyledi doktor
Benimde değerim 10 ile öğrendim 1 günde 2 katı artmisti sağlıkla gelsin cnm kan verdim bekliyorum sabaha anca düşerİnşallah Allah'tan Umut kesilmez bende de 0 çıkmışken 3 gün içinde %6 bin kat artmış birden 3 günde
Tabiki yukselir benim 6 gun kaldi regle daha bisey yapmadimYorumlayabilir misiniz acaba regle kadar yükselir mi
Neden kimse yorum yapmıyorKızlar dpo 19 adet olmadım ne yapacm