Aşılama 11. Gün erken gebelik testim negatif

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bsrasri42

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
24
4
16
26
Aşılamanın 11. Günü evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktıı sizce tutmamışmıdır yoksa idrar testin de çıkmaz mı ? Doktorum 14 gün kan testi yaptır demişti benim gibi olup kan testinde hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Aşılamanın 11. Günü evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktıı sizce tutmamışmıdır yoksa idrar testin de çıkmaz mı ? Doktorum 14 gün kan testi yaptır demişti benim gibi olup kan testinde hamile olduğunu öğrenen var mı ?
canım ben 14. günde test yapmıştım idrar testi çok silik çıkmıştı sonra kan verdim beta hcg 146 çıktı o şekilde öğrendik hakkkndan hayırlısı olsun 🌸

bende aynı durumdayım 11. gun test yaptım negatıf cıktı. sonucun ne oldu merk edıyrm

ılkı benımde olmadı bende ıkıncı kez yaptırdım. uzulme Rabbım buyuktur bekletıyorsa guzellestırıyordur. rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.

Back
X