- 2 Temmuz 2019
- 1.311
- 1.450
- 133
1hafta sonra:) 21 küsür çıkmıştıBenim de adetime 10 gün kala 2 çıktı normalde 0 çıkar gecikince bilediğer testinizi ne zaman yaptınız acaba
Çok teşekkür ederim ben de bir hafta sonra tekrarlayayim1hafta sonra:) 21 küsür çıkmıştı
İnşallah gebesinizdirÇok teşekkür ederim ben de bir hafta sonra tekrarlayayim
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah gebesinizdirbenimde normalde 0 çıkar ilk gebeliğimi 2 ile öğrendim ama ikinci gebeliği istediğimde idrar pozitif çıkmıştı hastaneye gitmiştim 2ydi ümitlenmiştim ama adet oldum sonra
1 ay sonra gebe kaldım
Sizede nasip olsun
Yükselir mi yaniBenim de adetime 10 gün kala 2 çıktı normalde 0 çıkar gecikince bilediğer testinizi ne zaman yaptınız acaba
İnşallah gebesinizdirbenimde normalde 0 çıkar ilk gebeliğimi 2 ile öğrendim ama ikinci gebeliği istediğimde idrar pozitif çıkmıştı hastaneye gitmiştim 2ydi ümitlenmiştim ama adet oldum sonra
1 ay sonra gebe kaldım
Sizede nasip ols
İnanın hicbir fikrim yok ilk korunmasız deneyimim olduğu için ihtimal vermiyorum on gün sonra belli olur nasipYükselir mi yani
İnşallah gönlünüze göre olurİnanın hicbir fikrim yok ilk korunmasız deneyimim olduğu için ihtimal vermiyorum on gün sonra belli olur nasip
Teşekkür ederim inşallahİnşallah gönlünüze göre olur
Adet öncesi mi öğrenmiştinizBende ilk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim kızım şuan 5 yaşındasağlıkla gelsin bebeğiniz
doktor negatif dedi söktürücü verdiAdet öncesi mi öğrenmiştiniz
Ne güzel maşallah ☺Yok adetten 1 hafta sonra 2.5du daha sonra
doktor negatif dedi söktürücü verdi
Kullanmadım 1 hafta sonra test yaptım tekrar. 21 küsür çıktı
Kızım 5 yaşında şuan öyle öğrenmiştim
Merhaba şuan bu durumdayım adete 1 gün var beta hcg 2.5 şuan sizce yükselebilir mi ?5 ve altı negatif değerdir ama bence siz yine tekrar edin testinizi ben şüphelendim yaptım 2,5 yani negatif çıktı 6 gün sonra gittim pozitif çıktı hiç beklemiyordum bile
Şüpheleriniz devam ediyorsa kesin 1 hafta sonra kan verin derimMerhaba şuan bu durumdayım adete 1 gün var beta hcg 2.5 şuan sizce yükselebilir mi ?
Adet oldum 2 gün kanamam geldi 1 ped dolduracak kadar ama şuan yok sadece sol kasığımda batma devam ediyor galiba ihtimaller sıfıra düştüŞüpheleriniz devam ediyorsa kesin 1 hafta sonra kan verin derim
Yumurtan çatlamış sanırım o yüzden bugünü değerlendirin demiştir yumurtlama günü ve sonraki gün gebe kalma ihtimali yüksekMeraba kadın doğuma gittim ve rahimden ultrason cekilde sıvı olduğunu söyledi en son nezaman cinsel ilişki yaşandığını söyledi doktorum bu gecede cinsel ilişki olsun hamile olma ihtimalin şuan yüksek olabilir dedi anlamadım bilen varsa bana anlatabilirmi
Ama bana hamile olma ihtimalin yüksek dediYumurtan çatlamış sanırım o yüzden bugünü değerlendirin demiştir yumurtlama günü ve sonraki gün gebe kalma ihtimali yüksek
Cinsel ilişkiye nezamn girdigimi sordu adetim ayın 3 de btti ben 7 sende hastaneye gittim baktı yumurtlama okdar erken zamanda oluyormu kiAma bana hamile olma ihtimalin yüksek dedi
Herkesin yumurtlama tarihi değişir ben de adetten 3 4 gün sonra yumurtlama gördüm ama doktorun ne dediğini ben de anlamadımCinsel ilişkiye nezamn girdigimi sordu adetim ayın 3 de btti ben 7 sende hastaneye gittim baktı yumurtlama okdar erken zamanda oluyormu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?