11 gun gecikmem var 4 gun once vede test yaptim negatif 3 sendir evliyim migde bulantilarm var ve cok kasiklarim agriyor kusuyorum ar ara

Çok teşekkür ederim ben de bir hafta sonra tekrarlayayim
İnşallah gebesinizdir benimde normalde 0 çıkar ilk gebeliğimi 2 ile öğrendim ama ikinci gebeliği istediğimde idrar pozitif çıkmıştı hastaneye gitmiştim 2ydi ümitlenmiştim ama adet oldum sonra
1 ay sonra gebe kaldım
Sizede nasip olsun

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Yükselir mi yani
İnanın hicbir fikrim yok ilk korunmasız deneyimim olduğu için ihtimal vermiyorum on gün sonra belli olur nasip

5 ve altı negatif değerdir ama bence siz yine tekrar edin testinizi ben şüphelendim yaptım 2,5 yani negatif çıktı 6 gün sonra gittim pozitif çıktı hiç beklemiyordum bile
Merhaba şuan bu durumdayım adete 1 gün var beta hcg 2.5 şuan sizce yükselebilir mi ?

Meraba kadın doğuma gittim ve rahimden ultrason cekilde sıvı olduğunu söyledi en son nezaman cinsel ilişki yaşandığını söyledi doktorum bu gecede cinsel ilişki olsun hamile olma ihtimalin şuan yüksek olabilir dedi anlamadım bilen varsa bana anlatabilirmi

Yumurtan çatlamış sanırım o yüzden bugünü değerlendirin demiştir yumurtlama günü ve sonraki gün gebe kalma ihtimali yüksek

Cinsel ilişkiye nezamn girdigimi sordu adetim ayın 3 de btti ben 7 sende hastaneye gittim baktı yumurtlama okdar erken zamanda oluyormu ki
Herkesin yumurtlama tarihi değişir ben de adetten 3 4 gün sonra yumurtlama gördüm ama doktorun ne dediğini ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…