11 GÜN GECİKMEM VAR TESTLER NEGATİF HAMİLELİK OLABİLİR Mİ

uretkenbayan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Son adetim 26 ocak ve sonrasında olmadım hala bekliyorum. Prezervatifle korunduk eşimle. Ama çok korkuyorum 2 evladım var zten. Adetlerim hep düzenlidr. 8.gün gecikmede kan verdim beta 1.20 çıktı. Bugünde vermeyi düşünüyorum yarında kadın doğuma gidicem anca sonuca ulaşırım diye düşünüyorum. Bu durumu yaşayan oldumu kızlar

Stresten gelmiyor olabilir mi papatya çayı iç gerekirse kadın doğuma uğra bi adet söktürücü yazarlar sakin olmaya çalış

Stresten gelmiyor olabilir mi papatya çayı iç gerekirse kadın doğuma uğra bi adet söktürücü yazarlar sakin olmaya çalış
Evet aşırı stres içindeyim. Oruç falan derken kafa karışıklığı çok oldu, ztn ilişki sayımıda biliyorum da sadece prezervatifi başında takmadığımız için aklımda şüphe var. Yarın gidicem kadın doğuma

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum 2. Kan testimde 1.20 çıktı yani negatif hamilelik yok büyük ihtimalle stres ramazan falan hepsi karıştı ama yine de kadın doğuma gidicem söktürücü verip alttan baktırırım içim rahat eder. Merak eden olursa diye yazıyorum kızlar

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum 2. Kan testimde 1.20 çıktı yani negatif hamilelik yok büyük ihtimalle stres ramazan falan hepsi karıştı ama yine de kadın doğuma gidicem söktürücü verip alttan baktırırım içim rahat eder. Merak eden olursa diye yazıyorum kızlar
Abla bende prezervatifle korundum ve boşalma elle oldu başka yerde yaptı prezevatifte bi delik yoktu kontrol ettim sadece içinde olması gereken miktarda zevk suyu vardı ve yumurtlama döneminde değildim adetime 1 haftadan az vardı ama stresten olamıyorum gebelik testi istedim sence bir şey var mıdır

Back
X