- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
Hanımlar 5.gun embriyosu tranfer oldum 11 gunum idar yaptim tek çizgi boyle olup kanda poztif olan varmi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda vaktırın idrar da çıkmıyor. Bdeğer düşük oldugu için. Belli bir değere gelmiş olması lazım.. Kızımda bende evde yapmısım cok üzülmüştüm kan verince cıktı ortaya herşeyHanımlar 5.gun embriyosu tranfer oldum 11 gunum idar yaptim tek çizgi boyle olup kanda poztif olan varmi acaba![]()
Lac çıkmıştı değerinizKanda vaktırın idrar da çıkmıyor. Bdeğer düşük oldugu için. Belli bir değere gelmiş olması lazım.. Kızımda bende evde yapmısım cok üzülmüştüm kan verince cıktı ortaya herşey![]()
28Lac çıkmıştı değeriniz
Kacıncı gun kan vermiştiniz?
Kacıncı gun kan vermiştiniz?
Benimkide öyle birşey ciksa keske
12Kacıncı gun kan vermiştiniz?
Allah gönlüne göre versin. İkinci. Grbeliğimde de 12.gün de cıkmadı değerim 42 idi 14.gün de de cıkmadı evde yaptığım test deBenimkide öyle birşey ciksa keske
Insalah bendede öyle olur ya sagolunAllah gönlüne göre versin. İkinci. Grbeliğimde de 12.gün de cıkmadı değerim 42 idi 14.gün de de cıkmadı evde yaptığım test de
Iyi akşamlar ben de 3.gün embriyosu transfer oldum 11.gun kan değerim 55 cıktı bana çok düşük geldi acaba bu hamileliginizde doğum yaptınız mi değerleriniz iki katı arttı mi
3. Gün embriyosuna göre çok çok iyi bence. Önemli olan katlanması, hayırlısı olsun.Iyi akşamlar ben de 3.gün embriyosu transfer oldum 11.gun kan değerim 55 cıktı bana çok düşük geldi acaba bu hamileliginizde doğum yaptınız mi değerleriniz iki katı arttı mi
2 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti canım demekki biri hiç tutmadı dün öğrendiğimden beri alıyorum gozyaşım kurudu yarın tekrar kan vereceğim3. Gün embriyosuna göre çok çok iyi bence. Önemli olan katlanması, hayırlısı olsun.
Onun değerle pek ilgisi yok kese görmeye gidince belli olur. Ne yüksekler vardı tutmadı ikiz, ne düşük değerlerle ikiz öğrendik. Niye ağlıyosun ki sevin moralin yüksek olmalı2 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti canım demekki biri hiç tutmadı dün öğrendiğimden beri alıyorum gozyaşım kurudu yarın tekrar kan vereceğim
Tam iki kat artmadı ama kızım doğdu. 8 yaşındaIyi akşamlar ben de 3.gün embriyosu transfer oldum 11.gun kan değerim 55 cıktı bana çok düşük geldi acaba bu hamileliginizde doğum yaptınız mi değerleriniz iki katı arttı mi
Nasıl yani o hamileliginizden sağlıklı bir çocuğunuz oldu değil mi yanlış anlamıyorumTam iki kat artmadı ama kızım doğdu. 8 yaşında
Cok teşekkür ederim moral verdiniz banaOnun değerle pek ilgisi yok kese görmeye gidince belli olur. Ne yüksekler vardı tutmadı ikiz, ne düşük değerlerle ikiz öğrendik. Niye ağlıyosun ki sevin moralin yüksek olmalı
Evet doğru..Nasıl yani o hamileliginizden sağlıklı bir çocuğunuz oldu değil mi yanlış anlamıyorum