11.gun idrar testi yardım

Hanımlar 5.gun embriyosu tranfer oldum 11 gunum idar yaptim tek çizgi boyle olup kanda poztif olan varmi acaba😓😓😓😓
Kanda vaktırın idrar da çıkmıyor. Bdeğer düşük oldugu için. Belli bir değere gelmiş olması lazım.. Kızımda bende evde yapmısım cok üzülmüştüm kan verince cıktı ortaya herşey:eek:

11.gun transferden sora dimi? Çok düşük ihtimal teste çıkmama durumu yine de kan vermelisiniz.

Benim üç transferimde 5. Gün embriyosuydu hepsini 5. Gün dandik testle öğrendim burda çoğu arkadaş da aynı şekilde erken öğrendi 11. Gün çok çok zor tabi testte hata yoksa canım. Zaten kan verme günü gelmiştir belli olur

Iyi akşamlar ben de 3.gün embriyosu transfer oldum 11.gun kan değerim 55 cıktı bana çok düşük geldi acaba bu hamileliginizde doğum yaptınız mi değerleriniz iki katı arttı mi
3. Gün embriyosuna göre çok çok iyi bence. Önemli olan katlanması, hayırlısı olsun.

2 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti canım demekki biri hiç tutmadı dün öğrendiğimden beri alıyorum gozyaşım kurudu yarın tekrar kan vereceğim
Onun değerle pek ilgisi yok kese görmeye gidince belli olur. Ne yüksekler vardı tutmadı ikiz, ne düşük değerlerle ikiz öğrendik. Niye ağlıyosun ki sevin moralin yüksek olmalı

Back
X