• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen aklım almıyor..

Yalancı pozitif dediğimde adet oldum kuruma çizgisi sandığım farklı bir aydı ve bu bebeğime hamileymişim 10 gün gecikmede sancıyla hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Daha önce kimyasal falan da geçirdim ama gecikmem varken direkt çift çizgi alıp bir kaç gün sonra negatife dönmüştü ordan anlamıştım sizde öyle bir şey olamaz adetinize daha olduğu için. Erken dönemde test yapmışsınız yalancı pozitif görmüşsünüz eğer zaten hamileyseniz de ancak gecikmede net sonuç alırsınız. Erken gebelik testi yapacaksanız awox predictor yada prodoctor markalarını öneririm yada kafanız karışmasın isterseniz direkt kan verin
Dün kan verdim negatif şuan 6 7 gün var adetime bende sabah uyandım gibi ilk idrarla ilr test yaptım silik pozitif test ilk dağıldı pembe sonrs direk iki çizgi hatta eşimde gördü o teste güvenerek kan verdim hatta dedik eğer gerçekten test dogro ise vardır sonuç kanda 2 çıktı buda negatif oluyur zatenn

Back