Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11. Gün çıkması gerekirdi diye biliyorum ama yine hangi gün kan verin dediyse doktorunuz o gün kanınızı verin. İlaçlarınızı da kesmeyin, belli olmazMerhaba
8 Aralıkta 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 11.gün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. Kan versem pozitif çıkma ihtimali var mı? Bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
Bende öyle düşündüm de bakalım belki kanda farklı çıkar diye bir umut kan verdim az önce11. Gün çıkması gerekirdi diye biliyorum ama yine hangi gün kan verin dediyse doktorunuz o gün kanınızı verin. İlaçlarınızı da kesmeyin, belli olmaz![]()
Hadi inşallah güzel haberini bekliyoruzBende öyle düşündüm de bakalım belki kanda farklı çıkar diye bir umut kan verdim az önce
Çok üzgünümNegatif oldu sonucum![]()
İnşallahÇok üzgünümMoralinizi bozmamaya çalışın, dinlenin, bir sonrakine olacak inşallah
![]()
Ben belirti olarak sadece 7.gün sabah aşırı bi karın ağrısı yaşadım ama çok şiddetliydi ölüyorum zannettim bi 10 dakika sürdü sonra geçtiBir belirti yaşadınız mı ? Benim de 8. Gün hiç bir belirtim yok .. erken gebelik testi yaptım negatif oldu. Ve hiç bir belirti gözlemlemedim.
Belirti aramamak en iyisi çünkü belli olmuyo belirti oluyo gebelik olmuyo belirti olmuyo gebelik oluyo. İnşallah sizden güzel haberler alırızBir belirti yaşadınız mı ? Benim de 8. Gün hiç bir belirtim yok .. erken gebelik testi yaptım negatif oldu. Ve hiç bir belirti gözlemlemedim.
Aynen aynen yanıltıcı oluyor vallahi benim 5. Günden sonra hep belirti vardı yoğun bel ağrısı aşırı bacak ve kasık ağrısı sonuç negatifBelirti aramamak en iyisi çünkü belli olmuyo belirti oluyo gebelik olmuyo belirti olmuyo gebelik oluyo. İnşallah sizden güzel haberler alırız![]()
Üzüldüm . İnşallah kucağınızda bebişinizi -bebişlerinizi en yakın zamanda görürsünüz .Negatif oldu sonucum![]()
Aynen öyle ne belirti oluyorsa o ilaçların etkisi diye düşünüyorum benAynen aynen yanıltıcı oluyor vallahi benim 5. Günden sonra hep belirti vardı yoğun bel ağrısı aşırı bacak ve kasık ağrısı sonuç negatif![]()
Hayırlısı olsun Rabbimin bizim için uygun gördüğü bir vakit vardır elbet olana da olmayanada sonsuz şükürler olsun. Amin inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinÜzüldüm . İnşallah kucağınızda bebişinizi -bebişlerinizi en yakın zamanda görürsünüz .