Awox marka ile yapıyorm negatifHangi marka testiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox marka ile yapıyorm negatifHangi marka testiniz
Awox geç pozitif çıkarabilir bekle endişe etmeAwox marka ile yapıyorm negatif
Teşekkür ederim bu testte genel olarak böyle bir durum mu varAwox geç pozitif çıkarabilir bekle endişe etme![]()
Burda hamilelr için açılan konularda gördüm çok hassas bi test olmadığından adet geçtiğinde silik çizgi mevzusu var çok net kırmızı gören nadir yani o yüzden endişe etme canım olmuştur bebeğin seninledir inşallahTeşekkür ederim bu testte genel olarak böyle bir durum mu var
Burda hamilelr için açılan konularda gördüm çok hassas bi test olmadığından adet geçtiğinde silik çizgi mevzusu var çok net kırmızı gören nadir yani o yüzden endişe etme canım olmuştur bebeğin seninledir inşallah
Burda hamilelr için açılan konularda gördüm çok hassas bi test olmadığından adet geçtiğinde silik çizgi mevzusu var çok net kırmızı gören nadir yani o yüzden endişe etme canım olmuştur bebeğin seninledir inşallah
Yaaa çok teşekkür ederim sağolBurda hamilelr için açılan konularda gördüm çok hassas bi test olmadığından adet geçtiğinde silik çizgi mevzusu var çok net kırmızı gören nadir yani o yüzden endişe etme canım olmuştur bebeğin seninledir inşallah
Ya çok sevindim benimde 5.gün 3aa transfer +4 gündeyim belirtileriniz var mıydı acaba birde sizin kalite neydi ben çok endişeliyimMerhaba pozitifdarısı sizin ve tüm isteyen kızların başına inşallah
![]()
Öncelikle Allah'ın pozitif haberi almayı ve sağlikla kucağına almayı nasip eylesin. Ben de 3 ab Kaliteydi.belirtim olmadı.Ya çok sevindim benimde 5.gün 3aa transfer +4 gündeyim belirtileriniz var mıydı acaba birde sizin kalite neydi ben çok endişeliyim
5.gün transferi 6.gün idrar testi negatifKızlar merhaba. 19 Ağustos'ta 5.gün embriyo transferi oldum. Bugün transfer+ 5 gün idrar testi yaptım. Hatta erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif. Gruptan görüyorum bazı kızlar yapıyor sonuç pozitif oluyor o yüzden erken gelmedi bana. Kendi beta hcg tarihim 28 Ağustos'ta. Moral ve motivasyonum kayboldu resmen.![]()
Bende de pozitif oldu canim.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp eylesin inşallah5.gün transferi 6.gün idrar testi negatif
7. Gün idrar testi çok çok silik yani sadece ben görüyordum oda bi saat sonra falan göründü
9.gün kanda 103 geldi canım
İdrar testi erken gebelikti ilaçları bile bırakmayı düşünmüştüm deli gibi
Peki belirtileriniz var mıydı5.gün transferi 6.gün idrar testi negatif
7. Gün idrar testi çok çok silik yani sadece ben görüyordum oda bi saat sonra falan göründü
9.gün kanda 103 geldi canım
İdrar testi erken gebelikti ilaçları bile bırakmayı düşünmüştüm deli gibi
Hiç hiç yoktu başka merkezlerle görüşüyordum bilePeki belirtileriniz var mıydı
Benimde 5. Gün embriyosu ve bende 5. Gün test yaptım negatif çıktı inşallah seninki gibi sonradan çıkarL
Merhaba çok teşekkür ediyorum darısı İnşallah sizin başınıza. 5 gün yaptım idrarda negatif gördüm çok kötü oldum. 6 gün yaptım belli belirsiz sanki hayalet bir çizgi görüyorum gibiydi. 7 gün idrarda erken gebelik testinde çok silik bir çizgi gördüm. 8 gün kasette yaptım orada da yine silik bir çizgi gördüm Tam kırmızı değildi rengi. Umutsuzluğa asla kapılmayın bazı kızlar da embriyo erken bazı kızlarda da geç tutunabiliyormuş Buna göre de testlerde pozitifler farklı günlerde görülebiliyormuş. Ben hatta Kan tahlilinde 9 gün 71,14 11. gün 160 13 gün 585'i gördüm.
Sonucunuz ne oldu6. Gün embroyosu 6. Gün sabah test negatif sizce döner mi pozitife ben umudumu yitirdim bile![]()