• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün embriyosu transfer+5 gün idrar testi negatif🫤

Teşekkür ederim bu testte genel olarak böyle bir durum mu var
Burda hamilelr için açılan konularda gördüm çok hassas bi test olmadığından adet geçtiğinde silik çizgi mevzusu var çok net kırmızı gören nadir yani o yüzden endişe etme canım olmuştur bebeğin seninledir inşallah

Peki ☺️ Çok teşekkür ederim
Burda hamilelr için açılan konularda gördüm çok hassas bi test olmadığından adet geçtiğinde silik çizgi mevzusu var çok net kırmızı gören nadir yani o yüzden endişe etme canım olmuştur bebeğin seninledir inşallah
Yaaa çok teşekkür ederim sağol ☺️🙏

Ya çok sevindim benimde 5.gün 3aa transfer +4 gündeyim belirtileriniz var mıydı acaba birde sizin kalite neydi ben çok endişeliyim
Öncelikle Allah'ın pozitif haberi almayı ve sağlikla kucağına almayı nasip eylesin. Ben de 3 ab Kaliteydi.belirtim olmadı.🥰

Kızlar merhaba. 19 Ağustos'ta 5.gün embriyo transferi oldum. Bugün transfer+ 5 gün idrar testi yaptım. Hatta erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif. Gruptan görüyorum bazı kızlar yapıyor sonuç pozitif oluyor o yüzden erken gelmedi bana. Kendi beta hcg tarihim 28 Ağustos'ta. Moral ve motivasyonum kayboldu resmen.☹️🫤
5.gün transferi 6.gün idrar testi negatif
7. Gün idrar testi çok çok silik yani sadece ben görüyordum oda bi saat sonra falan göründü
9.gün kanda 103 geldi canım
İdrar testi erken gebelikti ilaçları bile bırakmayı düşünmüştüm deli gibi

7. Gün idrar testi çok çok silik yani sadece ben görüyordum oda bi saat sonra falan göründü
Bende de pozitif oldu canim.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp eylesin inşallah 🤲 aminnnnnnn

Peki belirtileriniz var mıydı

L

Merhaba çok teşekkür ediyorum darısı İnşallah sizin başınıza. 5 gün yaptım idrarda negatif gördüm çok kötü oldum. 6 gün yaptım belli belirsiz sanki hayalet bir çizgi görüyorum gibiydi. 7 gün idrarda erken gebelik testinde çok silik bir çizgi gördüm. 8 gün kasette yaptım orada da yine silik bir çizgi gördüm Tam kırmızı değildi rengi. Umutsuzluğa asla kapılmayın bazı kızlar da embriyo erken bazı kızlarda da geç tutunabiliyormuş Buna göre de testlerde pozitifler farklı günlerde görülebiliyormuş. Ben hatta Kan tahlilinde 9 gün 71,14 11. gün 160 13 gün 585'i gördüm.
Benimde 5. Gün embriyosu ve bende 5. Gün test yaptım negatif çıktı inşallah seninki gibi sonradan çıkar 🙏🏻

Back
X