11.gün idrarda negatif olup kanda pozitif gören var mı?

Gul1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
581
181
33
29
Merhaba
8 Aralıkta 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 11.gün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. Kan versem pozitif çıkma ihtimali var mı? Bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20221219_100608.webp
    IMG_20221219_100608.webp
    5 KB · Görüntüleme: 173
Merhaba
8 Aralıkta 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 11.gün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. Kan versem pozitif çıkma ihtimali var mı? Bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi?
11. Gün çıkması gerekirdi diye biliyorum ama yine hangi gün kan verin dediyse doktorunuz o gün kanınızı verin. İlaçlarınızı da kesmeyin, belli olmaz🤗

11. Gün çıkması gerekirdi diye biliyorum ama yine hangi gün kan verin dediyse doktorunuz o gün kanınızı verin. İlaçlarınızı da kesmeyin, belli olmaz🤗
Bende öyle düşündüm de bakalım belki kanda farklı çıkar diye bir umut kan verdim az önce

Bir belirti yaşadınız mı ? Benim de 8. Gün hiç bir belirtim yok .. erken gebelik testi yaptım negatif oldu. Ve hiç bir belirti gözlemlemedim.

Bir belirti yaşadınız mı ? Benim de 8. Gün hiç bir belirtim yok .. erken gebelik testi yaptım negatif oldu. Ve hiç bir belirti gözlemlemedim.
Ben belirti olarak sadece 7.gün sabah aşırı bi karın ağrısı yaşadım ama çok şiddetliydi ölüyorum zannettim bi 10 dakika sürdü sonra geçti

Belirti aramamak en iyisi çünkü belli olmuyo belirti oluyo gebelik olmuyo belirti olmuyo gebelik oluyo. İnşallah sizden güzel haberler alırız 🥰

Belirti aramamak en iyisi çünkü belli olmuyo belirti oluyo gebelik olmuyo belirti olmuyo gebelik oluyo. İnşallah sizden güzel haberler alırız 🥰
Aynen aynen yanıltıcı oluyor vallahi benim 5. Günden sonra hep belirti vardı yoğun bel ağrısı aşırı bacak ve kasık ağrısı sonuç negatif 🤦‍♀️

Üzüldüm . İnşallah kucağınızda bebişinizi -bebişlerinizi en yakın zamanda görürsünüz .
Hayırlısı olsun Rabbimin bizim için uygun gördüğü bir vakit vardır elbet olana da olmayanada sonsuz şükürler olsun. Amin inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin 🤲

Back
X