11 günlük burnum bi yorum yapın tecrübeli arkadaşlar

seaandsun

deniz
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
220
0
116
39
Ankara
$SDC16331.webp$SDC16333.webp$SDC16341.webp

canım benim çoook erken benim burnum 15 gün oldu burun ucu ve iki kaş arası şiş;) 1 aydan önce pek şekil netleşmez sabret biraz:)genel yapısı iyi görünüyor 1 ay sonra bir daha foto bekleriz ,zaten farkı hergün hissedeceksin;)))

çok yeni olmasına rağmen bence harika görünüyor:) geçmiş olsun darısı başımıza..

Canım benimde 3 hafta olacak ameliyat olalı resim koyabilirsem kendi profilinde resmim var ama buraya da koyabilirsem koyucum daha öne doğru düşer burnum burun dudak arası mesafe zaman geçtikçe azalıyor bu arada kime yaptırdın burnunu

ayyy çok sağolun kızlar ben de beğendim ama işte etrafımda hiç olan yok ya nasıl bi değişim olacak bilemiyorum ama şimdi çok rahatladımmm önden bakınca olan yamukluk şişlikten diye düşünüyorum çünkü sağ tarafın şişliği sola göre daha az soldaki şişlik sağa ittirme yapıyo sanırım inşallah her hafta eklerim artık:) tekrardan teşekkür ederim Fotoğraf eklemek için bu mesaj yazdığımız yerin altında eklenti ekle diye bi yer var ordan ekleniyo:)

yaa önden yamuk duruyo zaten ama işte şişlik dengesiz ya ona bağlıyorum şimdilik inşallah ondandır o yüzden sordum işte tecrübeli arkadaşlara :) iki tarafın şişliği tamamen olunca belli olcak ne olduğu:) halit urgan a oldum ben 2650

hangi doktora oldun senn.. yandan çok güzel görnüyo ama önden çeklmş fotoğrafn pek güzel durmyo bnce. bi de ne kadara yaptrdn :)

Çoğu insanın ilk günler önden güzel görünmüyo şişlikler nedeniyle. Genelde önden foto paylaşılmamasının nedeni de bu zaten :) benim bir ay oldu. Hala önden güzel değil, şiş. Zamanla geçecektir.. Gayet güzel görünüyo can sıkacak bişey yok canım daha çok yeni.

Çoğu insanın ilk günler önden güzel görünmüyo şişlikler nedeniyle. Genelde önden foto paylaşılmamasının nedeni de bu zaten :) benim bir ay oldu. Hala önden güzel değil, şiş. Zamanla geçecektir.. Gayet güzel görünüyo can sıkacak bişey yok canım daha çok yeni.

dimi yaaa :) zaten eski burnuma göre şu an bile iyi aslında ama insanoğlu işte eskiyi unutuyoruz hemen:)

Daha 11. günün ve güzel canım burnun :) daha şekli çok değişecek şişler inecek sabretmek lazım...

$image_1367102836809601.webpcanlarım benimde 3 hafta oldu burnumu yaptıralı bu da benim resmim benimde şuanda şişlikler var ama böyle bile mutluyum ben :)

Eklentiler

• $image_1367165758540291.webp
    $image_1367165758540291.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 506
Geçmiş olsun kızlar.. yorum yapmak için çok erken evet, bikaç ay sonra fotoğraf koyarsanız bende yorum yapabilirim fakat şimdilik diyeceğim eski hali ile şimdiki hali arasında bayağı değişim olmuş, güzel bir değişim..beni rahatsız eden ufak bi şey var o da burun kanatları biraz geride sanırım.. fotoğrafdan mı öyle çıktı bilmiyorum sen daha iyi bilirsin onun dışında herşey harika..şişlikler inince burun tam şeklini alınca bakalımm birde.. güle güle kullan canımm tekrar geçmiş olsun..

$image[1].webp
19.günümle amelıyat öncesi halim arkadaslar

$image.webp
buda 28.günüm arkadaslar...

sabretmek ne zormuş...

bence burnun güzel görünüyo hiç estetik yapılmış gibi değil doğal duruyo şuanda yeni ameliyatlı olduğu için biraz şişlik olabilir yeni ameliyat olmuş olduğun halde gayet iyi duruyo bazı kişiler estetik oluyo burnu bağırıyo sanki ben estetikliyim diye sende öyle bişey yok

Bende hep doğallığa dikkat ettim doktora şöyle olsun böyle olsun demedim doktora bıraktım zaten doktoruma çok güveniyodum karışmadım sadece doğal bişey olsun dedim kimse anlamıyo bile estetik olduğumu :)

kızlar sizinki çok iyi şu haliyleee:)) esracım banada biraz kanatlar geride gibi göründü ama dr un dediğine göre burunda dikiş olan uç biraz yukarı doğru toparlanacakmış yandan sıkıntı çok ama önden kötü görünüyo gerçekten zatenm bi ona takıldım bi de yamuk duruşuna inşallah geçer onlarda şişliği az olan tarafınki biraz toparlandı sabırla bekliyorumm

Back
X