arkadaşlar moral sıfır bugün dayanamadım idrar testi yaptım sonuç kocaman negatif kan tahlil günüm yarın şimdi ne yapcam bilmiyorum kan versemmi versem nolcak gerçi yine çıkmaz, eşim yarını bekle diyo sizce beklemelimiyim.
Canim hcg seviyesi 100 gecmeyince idrardada cikmiyor bence sen yinede testini yaptir zaten en kesin sonucu kan testi verir.
yarını bekle bencede çünki idrar testleri bazen yanıltıcı olabiliyor kan testinde net sonucu alırsın inş. bebeşiin sana tutunmuştur inş. güzel haberler alırsın canım
merhaba canım idrar testine güvenme bence kan testini mutlaka yaptır.idrar testinde bazen çıkmayabiliyor.
Su en pahalı idrar testleri varya ondan yapmama rağmen negatif çıktı.moralini hiç bozma benim gibi pozitif sonucunu alırsın inşallah o kadar anliyorumki seni.yarın bizide haberdar et muhakkak.
bişey sorcam adet gecikmenin 11. günümü ? eğer öyletse hcg seviyen yükselmiş ve idrarda görünmür olması gerek fakat geç döllenme olduysa henüz düşük olabilir en akıllıcası hemen yarın sabahtan kan testi yaptır öğlene sonucunu öğren hata payı yok onda canım allah hayırlısını versin
slm kızlar bende 3aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum akşam dayanamadım test yaptım ve aynı tek çizgi daha bir hafta var günüme ama bilmiyorum olsa belli olmazmıydi
arkadaşlar moral sıfır bugün dayanamadım idrar testi yaptım sonuç kocaman negatif kan tahlil günüm yarın şimdi ne yapcam bilmiyorum kan versemmi versem nolcak gerçi yine çıkmaz, eşim yarını bekle diyo sizce beklemelimiyim.
arkadaşlar malesef kan testim de negatif çıktı,bu 4.denememdi malesef kısmetimde yokmuş, bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum bittim artık maddi manevi çöktüm,allah evlat hasretiyle yakmasın kimseyi.dileğim sonuç bekleyen arkadaşlar mutlu haberler alırlar
arkadaşlar malesef kan testim de negatif çıktı,bu 4.denememdi malesef kısmetimde yokmuş, bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum bittim artık maddi manevi çöktüm,allah evlat hasretiyle yakmasın kimseyi.dileğim sonuç bekleyen arkadaşlar mutlu haberler alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?