- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Bence düşük değil. Yumurta takıbı yaptırdım.11. Gün 33 cıktı ve tekrarlarında arttı ve ben üçüz hamile kaldım. Üçüncüyü 8. Haftada kaybetık kalp atımı durdu. Allaha şükür şuan kucağımda 5 aylık ikizlerim var. Dua et rabim ol dedimi olur. Benım cocugumun olması imkansızkenn kendı arastırmalarım sayesınde hamıle kaldım. Doktor sadece yumurtayı ölçtü
İnşallah canım. Ben normal adet olmuyorum. İlaç kullanırsam oluyorum. Hipofizde fsh lh hormonları sıfır. Onları dısardan iğnelerle alıp tedavı goruyoruz. Nadir bir grup oldugumuzdan çogu doktor bilmiyor. Hastalıgın adı bıle garıp.Allah size bagislasin, insallah benimde degerim yukselir mucizem benimledir
Merhaba11.gunum kan sonucum 30 cikti bana cok dusuk geldi
Cokk sukurKizlar bana destek oldunuz,moral verdiniz bende size guzel bir haber veryim,devlet hastanesi de kan verdim sonucum 221 cikti allahima binlerce şükür,rabbim kucagima almayi nadip etsin,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Amin fatma,allah isteyen herkeze nasip etsinCokk sukurinsallah.kalp atimininda bian once mujdesini vermeyi nasip eder Allah.Allah kimsenin emeklerini bosa cevirmesin
Ben sana demiştim düşük değil diye. Benimde bu sekılde arttı. İkiz mi üçüz mü geliyo acabaKizlar bana destek oldunuz,moral verdiniz bende size guzel bir haber veryim,devlet hastanesi de kan verdim sonucum 221 cikti allahima binlerce şükür,rabbim kucagima almayi nadip etsin,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Hayirli olsun canm yukselebilir demistim sana masallah iyi yukselmisKizlar bana destek oldunuz,moral verdiniz bende size guzel bir haber veryim,devlet hastanesi de kan verdim sonucum 221 cikti allahima binlerce şükür,rabbim kucagima almayi nadip etsin,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Demistin vallahi,cok şükür rabbime,bakalim süprizBen sana demiştim düşük değil diye. Benimde bu sekılde arttı. İkiz mi üçüz mü geliyo acaba
Evet canim cok şükür bu günüme,rabbim isteyen herkeze nasip etsin,6.denememHayirli olsun canm yukselebilir demistim sana masallah iyi yukselmisilk denememiydi
Aynı hastalık eşimde varİnşallah canım. Ben normal adet olmuyorum. İlaç kullanırsam oluyorum. Hipofizde fsh lh hormonları sıfır. Onları dısardan iğnelerle alıp tedavı goruyoruz. Nadir bir grup oldugumuzdan çogu doktor bilmiyor. Hastalıgın adı bıle garıp.
Hipogonadotropik hipogonazdm
Amin canm rabbim tmamina erdirsinEvet canim cok şükür bu günüme,rabbim isteyen herkeze nasip etsin,6.denemem
Tedavi görüyor mu? Celalettin peru tek adres. İnstagramdan takip edin. Adam dahiliye uzmanı ama bu alanda uzman. Ben onun uyguladıgı bi tedaviyle hamile kaldım. Ona gitmedimmesafeden dolayı ama arkadaslardan öğrendim uyguladıgı tedaviyi.bebek düşünüyosanız gidin mutlaka. Elit istanbul tıp merkezinde çalışıyorAynı hastalık eşimde var
Kaan Aydos'ta tedavi gördü, çok şükür olumlu sonuç aldık arkadaşım.Tedavi görüyor mu? Celalettin peru tek adres. İnstagramdan takip edin. Adam dahiliye uzmanı ama bu alanda uzman. Ben onun uyguladıgı bi tedaviyle hamile kaldım. Ona gitmedimmesafeden dolayı ama arkadaslardan öğrendim uyguladıgı tedaviyi.bebek düşünüyosanız gidin mutlaka. Elit istanbul tıp merkezinde çalışıyor
Cok sevındım. O hastalıgı yasayan bilir ki erkeğinin tedavisi daha zor. Var mı bebek şimdi.Kaan Aydos'ta tedavi gördü, çok şükür olumlu sonuç aldık arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?