Ben 11.haftada 2 kilo aldım ve göbeğim kocaman oldu.Herkes şişmanlamışsın diyor benim gibi olan var mı?Aslında göbeğimle gurur duyuyorum ama bazen böyle söylemeleri rahatsız ediyor
Ben 11.haftada 2 kilo aldım ve göbeğim kocaman oldu.Herkes şişmanlamışsın diyor benim gibi olan var mı?Aslında göbeğimle gurur duyuyorum ama bazen böyle söylemeleri rahatsız ediyor
benimde öyleydi. Ve kötü olan ben kilo alınca sadece göbeğim çıkar hiç popo basen falan olmazdı hamilelikte olunca herkes göbeğin çıkmış demeye başladı daha çok erken oldugunu düşündüğüm için buda beni çok sinir ediyodu. Zaten ilk dönemlerde çok duygusal , hassas ve de sinirli oluyoruz. İnsanlar anlayışsız oluyorlar bazen. Seninde benim gibi sanırım ondan göbeğin çıkmış biraz :) grur duymaya devam et bosver herkes konusur işte. Şuanda ben 26. haftamdayım yaklaşık bi 7 kilo kadar aldım boyda az kısa olunca komik oluyo tabi :) göbeğim çıktı hayatımda ilk defa 53 kilodan üstünü gördüm. Ama göbek büyüdükçe bebek büyüyo hareketleniyo . bu hareketleri hissetmeye basladığın andan itibaren ne deseler umrunda olmuyor. Yani vücudun yağ yığını olsa bile grur duyabilecek hale geliyosun :) Eşim topaç gibi olmuşsun cok kilo aldın falan diye uğraşıyor ama yüzümdeki o gülümsemeyi alamıyoor :) şöyle bi 18 19. haftaya kadar gelene kadar sabret yani :) Çok uzun yazdım ama bende çok içerlemiştim ondan :)
hiç kafana takma boşversene bebeklerimiz sağlıkla gelsinde göbekler hallolur :)) ben zaten 77 kilo ile hamile kaldım aynı 10+3üm 3 kilo almışım bile :)) gören 5 aylık sanıyo biraz şişkinlik falanda oluyo tabi
Hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim ve öğrendiğim gün sigarayı ağzıma sürmedim sigaranında etkisiyle ilk 3 ayda 5 kg alan biri olarak o ne ki demekten başka bişey bulamıyorum
Allah sağlık sıhhat versin kilo alımım şimdi normale döndü ama ben 8 kgaldım bile
Hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim ve öğrendiğim gün sigarayı ağzıma sürmedim sigaranında etkisiyle ilk 3 ayda 5 kg alan biri olarak o ne ki demekten başka bişey bulamıyorum
Allah sağlık sıhhat versin kilo alımım şimdi normale döndü ama ben 8 kgaldım bile
Bende 12 haftalık hamileyim.61 kilo ile hamile kaldım.bir ara 58 kiloya kadar düştüm.şu an yine 61 kiloyum. Kilo alıp vermem düzensiz.aslında ilk üç aylık dönemde çok fazla mide bulantım da olmadı,yemek yedim yani.benimki stresten sanırım.eşim beni çok üzüyor.psikoljim tamamen bozuk
Bende 12 haftalık hamileyim.61 kilo ile hamile kaldım.bir ara 58 kiloya kadar düştüm.şu an yine 61 kiloyum. Kilo alıp vermem düzensiz.aslında ilk üç aylık dönemde çok fazla mide bulantım da olmadı,yemek yedim yani.benimki stresten sanırım.eşim beni çok üzüyor.psikoljim tamamen bozuk