- 7 Mart 2025
- 30
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi ildenizece
Ya benimde aklımda öyle bi kalmış ki nişan gelince 2-3 güne doğururum dedim bi telaş sardı evi temizle çantayı kontrol et falan tık yokyalancı sancıların başlamış sanki senin ne güzel doğuma hazırlanıyor vücudun
39+6 yım doktor el ile uyarı verdi de öyle sancım başladı benim yeni yeni bel ağrıları yaşıyorum zaman kısaldıkça da strese giriyorum valla
her şeyin zamanlıca yaşanması nasip olsun ya
böyle yoga videoları oluyor ya orda duymuştum kendine güven, bebeğine güven, vücuduna güven, doğum normal bir süreç diye kendi kendime telkinde bulunuyorum ben
artık deli cesareti mi analığın getirdiği gözü karalık mı bilmiyorum
![]()
Ayyy doğurdunuz muG gamzeolc senin nişanım geldi yorumunu görünce kendimi bu konuda buldumbenim de cumartesi geldi ama hala doğurmadım. Devamında da farklı akıntılar gelmeye devam ediyor iki gündür, rutin akıntı olmadığından eminim baya jel gibi farklı.. parça parça gelir mi nişan diye araştırdım gelebiliyormuş. İki gecedir bel ağrılarım var ama devamı yok, zaten aslında hazır da değilim ama nereye kadar hazır olmucam dimi
37+5im bu arada.. oyyy nasıl doğurcam derdine düştüm valla yalan yok, deli cesareti alın beni sezaryene de demiyorum ama doktora
![]()