Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla alın kucağınıza inşallahBen kız olduğunu öğrendim 11+6 da,nub teorisi diye birşey varmış onunla anlıyorlar sanırım inşallah doğru sonuç verir çünkü kızım olmasını çok istiyorumoğlumda tutmuştu çünkü
Yok renkli değildi ve evet iki çocuğumda da doğru çıktı ,nub teorisi dediğimiz şey oradaki çıkıntının açısıyla alakalı, çıkıntı yataysa kız dikse erkek oluyor eğer tahmin yapmasını isterseniz İkra Meyra ya atabilirsiniz o yapıyor bu işleri:))İlk gittiğim doktor erkek dedi işte bugün tekrar gittim kız dedinub teorisi nedir bilgim yok ama şeyi sorucam, ultrason renkli miydi cinsiyet söylediğinde? İlk genelinizde bu dediğiniz nub olayı doğru çıktı yani değil mi?
Teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla alın kucağınızaAllah gönlünüze göre versin, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Çok teşekkür ederim, bakalım artık bu hafta net belli olur diye düşünüyorumYok renkli değildi ve evet iki çocuğumda da doğru çıktı ,nub teorisi dediğimiz şey oradaki çıkıntının açısıyla alakalı, çıkıntı yataysa kız dikse erkek oluyor eğer tahmin yapmasını isterseniz İkra Meyra ya atabilirsiniz o yapıyor bu işleri:))
Hadi yaErkek olabilir dediyse doğru olma ihtmali yüksek bence erkekler hemen belli ederlermiş kendilerini çünkü:)
İnşallah olurÇok teşekkür ederim, bakalım artık bu hafta net belli olur diye düşünüyorum
Çok da erken görmüş valla helal olsunBzi ilk kontrole gittiğimizde doktor tahminde bulunmuştu daha 4 haftalıktı bebeğim. Erkek gibi duruyor ama bakalım demişti. 10. Haftada net olarak gördük erkek olduğunu
bende kontrolüm 16. haftada olunca kesin görürüz kesin belli olur diyordum, kontrolde herşeyini gördük bacak arası hariç :) ultrason cihazı 4 boyutlu olmasına rağmen kordon tam bacak arasındaydı sinir olmuştukHadi yabu hafta da dolunca net sonuç alırız inşallah ❤
Utanıyorlar demek kibende kontrolüm 16. haftada olunca kesin görürüz kesin belli olur diyordum, kontrolde herşeyini gördük bacak arası hariç :) ultrason cihazı 4 boyutlu olmasına rağmen kordon tam bacak arasındaydı sinir olmuştukcinsiyetin ne olduğu önemli değildi benim için ama merak ediyor insan bende sonraki hafta tekrar gittim bu sefer doktor direk pipisini fotoğrafladı inşallah yakında öğrenirsin sağlıkla gelsinler inşallah
OgrendinizmiHerkese merhabalar, gebeliğinin 11. haftasındayım. Çok heyecanlı olmakla birlikte aynı zamanda tedirginimdoktor kontrolde erkek olabileceğini söyledi. 11+6da cinsiyet öğrenen var mı? Bu zamanda yapılan tahminler ne kadar doğru bir sonuç veriyor? Bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim
Eveett erkekmişOgrendinizmi
Sağlıcakla kucağına al inşallahEveett erkekmişbasbaya da göründü yani hani kesinleşti artık
Maalesef ben anlayamadım, belli olur ama yakın zamanda inşallahSizce cinsiyet ne anlayan var mı 10+6 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?