arkadaşlar merhaba size sürecimden bahsetmek istiyorum. Benim gibi olanlar, bilgisi olanlar ne yollardan geçtiniz neler yaşadınız neler önerir yada önermezsiniz çok fazla ihtiyacım var.
11 haftalık gebe iken bebeğimin 9. haftasında kalp atışının durması sebebiyle kürtaj oldum.
Ardından bir de kimyasal bir gebelik geçirdim.
Kan pıhtılaşması testi yaptırdım.
fv leiden (G1691A) : Heterozigot
FXIII V34L: Heterozigot
mthfr A1298C : Homozigot
PA1-1 4G/5G : 4G-5G
Sonuçlarım bu şekilde.
Hemotoloji doktorum kan pıhtılaşması eğilimim olduğunu ve gebelik sürecimde kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini söyledi.
Aynı zamanda kadın doğum doktorum hemen coraspirine başladı ve keseyi gördüğümüz zaman 9 ay devam edecek şekilde iğne kullanmam gerektiğini söyledi.
Folik asit desteği ve eksik olan d vitaminine de ayrıyeten başladık.
Anne olmayı çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan bir o kadar korkuyorum. Nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım bilmiyorum.
Yorumlarınıza tecrübelerinize gerçekten çok ihtiyacım var
11 haftalık gebe iken bebeğimin 9. haftasında kalp atışının durması sebebiyle kürtaj oldum.
Ardından bir de kimyasal bir gebelik geçirdim.
Kan pıhtılaşması testi yaptırdım.
fv leiden (G1691A) : Heterozigot
FXIII V34L: Heterozigot
mthfr A1298C : Homozigot
PA1-1 4G/5G : 4G-5G
Sonuçlarım bu şekilde.
Hemotoloji doktorum kan pıhtılaşması eğilimim olduğunu ve gebelik sürecimde kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini söyledi.
Aynı zamanda kadın doğum doktorum hemen coraspirine başladı ve keseyi gördüğümüz zaman 9 ay devam edecek şekilde iğne kullanmam gerektiğini söyledi.
Folik asit desteği ve eksik olan d vitaminine de ayrıyeten başladık.
Anne olmayı çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan bir o kadar korkuyorum. Nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım bilmiyorum.
Yorumlarınıza tecrübelerinize gerçekten çok ihtiyacım var