Perinatoloji uzmani onerdi. Fetal dna danda bahsetti fakat yine her ihtimale karsi sonucu desteklemek icin amniyosentez yapilir dedi. Daha kesin sonuc icin.
Perinatoloji uzmani onerdi. Fetal dna danda bahsetti fakat yine her ihtimale karsi sonucu desteklemek icin amniyosentez yapilir dedi. Daha kesin sonuc icin.
Doktorunuz daha iyi bilir tabii ama malum ikili testler hiç güvenilir sonuçlar vermiyor o yüzden direk amniyosentez demesi garip geldi öncesinde başka testlerlede doğrulamanın zararı olmaz. Bizde hiç ikili yaptırmadan direk abdye fetal dna için kan gönderdik bekliyoruz sonucumuzu hayırlısı artık
Doktorunuz daha iyi bilir tabii ama malum ikili testler hiç güvenilir sonuçlar vermiyor o yüzden direk amniyosentez demesi garip geldi öncesinde başka testlerlede doğrulamanın zararı olmaz. Bizde hiç ikili yaptırmadan direk abdye fetal dna için kan gönderdik bekliyoruz sonucumuzu hayırlısı artık
Yok ben normal doktora gidiyorum ama çevremde falan doktorumda dahil ikili önermeyince direk fetal dna’ya karar verdik. Farklı ülkeler var ama biz abd tercih ettik. 5500tl ödedim. Aşağı yukarı her şehirde bu civarlar. Güney kore falan bir tık daha uygun 4000 civarı oda. Birde genoks var türkiyede ankarada laboratuvarı orasıda 4000 demişti bana. Her ense kalınlığı down sendromu demek değil genetik yapılardanda kaynaklı olabiliyor inşallah sağlıcakla dünyaya gelir bebeğiniz