- 4 Nisan 2023
- 279
- 42
- 28
- 22
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
Evet yarın tekrar yap ama haber et merak ederimAnladım o zaman ben yarın tekrardan yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın tekrar yap ama haber et merak ederimAnladım o zaman ben yarın tekrardan yapayım
Tamamdır hayırlı haberlerle inşallah,siz kan vermeye gidecek misinizEvet yarın tekrar yap ama haber et merak ederim
Evet akşam gidicemTamamdır hayırlı haberlerle inşallah,siz kan vermeye gidecek misiniz
Hayırlı haberlerle inşallah ben de akşam yapıcam testi mutlaka haber verin rabbim nasip etsin inşallahEvet akşam gidicem
Gittiniz mi acaba merak ettimEvet akşam gidicem
Silik çizgiyi görüyorum adetiniz kaç gün geciktiKızlar benm testine bakar mısınız sizce gebelik var mıdır
Gecikmedi daha ben aşılama oldum ondan yaptım test şimdi de kan testi verdim sonucu bekliyorumSilik çizgiyi görüyorum adetiniz kaç gün gecikti
Hayırlı haberlerlerle inşallah sonucu bizimle de paylaşın merak ettimGecikmedi daha ben aşılama oldum ondan yaptım test şimdi de kan testi verdim sonucu bekliyorum
Negatif kan testiHayırlı haberlerlerle inşallah sonucu bizimle de paylaşın merak ettim![]()
Olsun caninizi sıkmayın vardır bunda da bir hayır en kısa zamanda yüzümüz güler inşallahNegatif kan testi
Amin ne diyelim bu gidişle tüp bebeğe geçiş yapıcamOlsun caninizi sıkmayın vardır bunda da bir hayır en kısa zamanda yüzümüz güler inşallah![]()
Gitmedim iki gün sonra gidicem bi arkadaşımın testi de aynı siliklikte kan verdim çıkmadı diyo 3 kere kan vermiş 3. De çıkmış şimdi varsa bile cikmayabilir dedi üzülmek istemiyorum o yüzdenGittiniz mi acaba merak ettim
Gitmedim iki gün sonra gidicem bi arkadaşımın testi de aynı siliklikte kan verdim çıkmadı diyo 3 kere kan vermiş 3. De çıkmış şimdi varsa bile cikmayabilir dedi üzülmek istemiyorum o yüzden
Bu gece de yaptım böyle bir silik yine var yarın sabah kan vereceğim:)Gitmedim iki gün sonra gidicem bi arkadaşımın testi de aynı siliklikte kan verdim çıkmadı diyo 3 kere kan vermiş 3. De çıkmış şimdi varsa bile cikmayabilir dedi üzülmek istemiyorum o yüzden
Ay inşaallah hamileyizdir yaBu gece de yaptım böyle bir silik yine var yarın sabah kan vereceğim:)
İnsallahhhAy inşaallah hamileyizdir ya
Silik çizgiyi daha net görüyorumAy inşaallah hamileyizdir ya
Hemen kan ver benceSilik çizgiyi daha net görüyorum![]()
Adetiniz kaç gün geçmiştiNegatif kan testi
verceğim bugünHemen kan ver bence