11. Haftadaym Sag kuyruk sokumu yeri agrisi

Meleknurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
56
12
8
27
11.haftalik hamileyim. Sag kuyruk sokumu yeri hareket ettikce agriyor. Bir keresinde koltukta otururkn ayaga kalmadim agridan... Szde de boyle bi agri oluyor mu sebebi nedir ? Doktor normaldir dedi ama...🙄🤷🏻

11.haftalik hamileyim. Sag kuyruk sokumu yeri hareket ettikce agriyor. Bir keresinde koltukta otururkn ayaga kalmadim agridan... Szde de boyle bi agri oluyor mu sebebi nedir ? Doktor normaldir dedi ama...🙄🤷🏻
Günaydın benimde sol tarafta aynı durum var sol ayağına eğilipte çorap bile giyemiyorum benimde başladı giderek artıyor Dr magnezyum verdi ama fayda etmeyebileceğinide söyledi yapılacak hiçbirsey yok yani bebiş için katlanıcaz

Günaydın benimde sol tarafta aynı durum var sol ayağına eğilipte çorap bile giyemiyorum benimde başladı giderek artıyor Dr magnezyum verdi ama fayda etmeyebileceğinide söyledi yapılacak hiçbirsey yok yani bebiş için katlanıcaz
Evet banada magnezyum verdi ama agri hala devam ediyor. Napalim katlanicaz 🤭 Senin kac haftalik cinsiyet belli mi 🤗

Çok erken başlamış ya. Benim 25. Haftadan sonra olmaya başladı 28den sonra çatı kemiği ağrısı da eklendi giderek yoğunlaştı. Magnezyum verilir ama bende pek işe yaramadı.

Hamileler için kuyruk sokumu egzersizi var onları deneyin , hamilelikte bu ağrılar normal , dinlenin ve yavaşça egzersiz yapın iyi gelecektir...

Bu kuyruk sokumu ağrısı hamileliğin ilk başlarında yerleşme de veya kese oluştuğu sıralarda da olabiliyormu acaba ?

Back
X