Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11.haftalik hamileyim. Sag kuyruk sokumu yeri hareket ettikce agriyor. Bir keresinde koltukta otururkn ayaga kalmadim agridan... Szde de boyle bi agri oluyor mu sebebi nedir ? Doktor normaldir dedi ama...
11.haftalik hamileyim. Sag kuyruk sokumu yeri hareket ettikce agriyor. Bir keresinde koltukta otururkn ayaga kalmadim agridan... Szde de boyle bi agri oluyor mu sebebi nedir ? Doktor normaldir dedi ama...
Günaydın benimde sol tarafta aynı durum var sol ayağına eğilipte çorap bile giyemiyorum benimde başladı giderek artıyor Dr magnezyum verdi ama fayda etmeyebileceğinide söyledi yapılacak hiçbirsey yok yani bebiş için katlanıcaz
Günaydın benimde sol tarafta aynı durum var sol ayağına eğilipte çorap bile giyemiyorum benimde başladı giderek artıyor Dr magnezyum verdi ama fayda etmeyebileceğinide söyledi yapılacak hiçbirsey yok yani bebiş için katlanıcaz
Çok erken başlamış ya. Benim 25. Haftadan sonra olmaya başladı 28den sonra çatı kemiği ağrısı da eklendi giderek yoğunlaştı. Magnezyum verilir ama bende pek işe yaramadı.