11 haftalık gebeyim ne zaman toparlanacam :((((

arkadaSHE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
191
0
96
Ankara
Selam Arkadaşlar 11 haftalık gebeyim. 6 cı haftadan sonra başlayan sabah kusmaları,bütün gün devam eden bulantı,tatsızlık,iştahsızlık,tansiyon düşüklüğü, ne zaman geçecek.

Hiç birşey yiyemiyorum nerdeyse bu durum beni telaşlandırıyor. Halsizlik yorgunluk acayip bir haldeyim kolumu kaldırmaya mecalim yok gibi. Bebeğim olacak binlerce şükür ama sanki böyle bir keyifsizlik var üzerimde. Birgün sabah uyanıp kendimi eskisi gibi enerjik keyifli hissedecek miyim? Eşimle bile ilgilenemiorum benden soğuyacak diye çok korkuyorum. Ama elimde değil kendime bile bakamıyorum ki...

Acaba serum mu alsam bir işe yarar mı toparlanır mıyım arkadaşlar ne diyorsunuz bir akıl verin allah aşkına

bazıları 14-15 haftalardan sonra rahatlıyor ama bazılarının bulantısı daha uzun sürebiliyor benim uyku halim 5 ay devam etmişti gebeliğin hayırlı olsun

bazıları 14-15 haftalardan sonra rahatlıyor ama bazılarının bulantısı daha uzun sürebiliyor benim uyku halim 5 ay devam etmişti gebeliğin hayırlı olsun

Tşk ederim canım.. Halsizlik bir azalsa birde iştahım açılsa daha ne isterim.....

Ayrıca bende size kolay doğumlar diliyorum inşallah sağ salim sağlıcakla alırsınız bebişinizi kucağınıza... Ne güzel az zaman kalmış darısı bizim gibi yolun başında olanlara...çok yavaş geçiyor zaman....

canım bnm geçmiş olsun bnm de gebeşiğimi öğrendiğim günden 12. haftama kadar bulantı kusmalarım olmuştu gün içinde 4-5 kez kustuğumu bilirim afedersin suyu bile çıkarıyordum su içemiyodum. 12. haftamda azaldı ve şimdi eser kalmadı dr una danıştın mı ilaç verebilir gerçi çok fayda etmiyor ama bi danış.. bir de biraz tuzlu ayran içmeyi denesen bana çooook iyi gelmişti 2 lt ye kadar içtiğimi hatırlıyorum hem susuzluğumu alıyor hem de tansiyonumu toparlıyordu biraz uzun oldu cnm üzme kendini tadını çıkaracağın günler yakında dinlen bol bol :

ayrıca (sağlık personeliyim) serum geçici bi çözüm anı kurtarır ama çok huzursuz olduğunda almanı tavsiye ederim tansiyonunu da toparlar bulantı ilacı da eklenir o da iyi gelir ama dediğim gibi o günü kurtarır ama çok kötü olursan da kendine işkence ettiğine değmez

Canım tavsiyelerin için çok tşk ederim.
Evet anlaşılan serum anı kurtarmaktan öteye gitmiyor. Sabredeceğiz yapacak birşey yok sanırım.

Rabbim tüm gebelere yardım etsin herkes kolaylıkla atlatsın bebeklerini alsınlar kucaklarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…