11 haftalık hamilelik ve mide bulantısı

selvia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
114
11
29
11 haftalık hamileyim 6. Haftadan beri mide bulantım var hiç hafiflemedi o kadar ilaç kullandım yine de geçmedi. Serum taktırdım oda fayda etmiyor su bile icemiyorum. 61.5 kilo ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum ama bebeğim gayet iyimiş hiç birsey yiyemiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım. :KK61:

Bendede var bulantı vucudunu aç bırakma sevdiğin yemekleri ye zorla kendini vucudunu dirençsiz bırakma bende zorluyorum kendimi yerken bide sık sık wc çıkıyomusun idrara

11 haftalık hamileyim 6. Haftadan beri mide bulantım var hiç hafiflemedi o kadar ilaç kullandım yine de geçmedi. Serum taktırdım oda fayda etmiyor su bile icemiyorum. 61.5 kilo ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum ama bebeğim gayet iyimiş hiç birsey yiyemiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım. :KK61:

maalesef yapacak bişe yok ben 5 aylık hamileyim ilk günkü gibi bulantılarım hala devam ediyo ne gecem var ne gündüzüm sarı leblebi iyi geliyo o da sadece yarım saat bilemedin 1 saat sonra kaldığı yerden devam

Benim doktorum zorla ye kusarsan bile ye dedi. Canım sende kendini zorla azar azar bir kaç lokma ye bırak. Yarım saat sonra tekrar 2 lokma daha. Ben öyle yaptım daha iyi geldi

O dediginiz herşeyi yaptim ama işe yaramıyor haddinden fazla kusuyorum zaten. Bebeği dahi hissetmiyorum daha bu normal mi sizce?

Tuvalete çok sık çıkıyorum evet

sabahlari ac karnina 2 çay kasigi üzüm pekmezi yiyerek atlattim ben. yasadiginiz yerde toprakli üźüm pekmezi bulabilirseniz o rahatlatir ben o sekilde kurtuldum.tuzlu hicbisey iyi gelmedi leblebi cubuk kraker falan daha kotu yapmisti beni

benim doktorum zofran zydis diye bir ilaç önermişti, bulantım çok hafiflemese de kusmamı engelliyordu. Onu kullanmadıysanız henüz, doktorunuza bir danışın isterseniz

Sorucam doktoruma banada cubuk kraker felan hic birşey fayda etmiyor zaten

Allahtan hic bole sorunlarim olmadi ne mide bulantim oldu ne kusmam oldu ne bas donmem.nede baska bisi bunyeden bunyeye fark ediyor heralde.. Sizede gecmis olsun.

X