Kızlar 11. haftamdayım ve benim de önceki haftalara göre şiddetlendi. Sonraki haftalarda azalacağı anlamına geliyor. Bu 2. gebeliğim. İlkini 2017'de doğurdum. O zaman da 8-16 haftalar arası bulantı ve kusmam olmuştu. Bu seferkinde de 7. hafta başladı. Ben azalır diye beklerken 11'de şiddetlendi. Şöyle yapıyorum. Yeni çıkan bi ilaç var Prilam Dr diye. Önceki gebeliğimde bundan yoktu. Prilam Dr ilacını akşam yatmadan önce 2 tane içiyorum. Sabaha kadar metabolizmayı düzeltiyor. Sabah harika uyanıyorum. Öğlene doğru şiddetlenir ve kusarsam akşam 2 tane içip uyuduktan sonra ertesi gün uyanır uyanmaz 1 tane daha içiyorum. Hatta bu hafta öğlen de Onzyd içtim. Onzyd kemoterapi görenler için kusma bulantı olmasın diye üretilmiş ama bir arkadaşım hamileliği boyunca sabah akşam içmiş. Ben içindeki prospektüste gebelere tavsiye edilmez yazdığı için sadece böyle kendimden geçtiğim çok kötü olduğum zamanlar içiyorum. Prilam Dr iyi toparlıyor. En şiddetli hafta geçiyor, azalacak bitecek. Pekmez, bal, soğuk süt, tuzlu marul, yufkalı yiyecekler iyi geliyor bana, siz de deneyin.