- 2 Mart 2023
- 269
- -15
- 18
- 24
- Konu Sahibi nur kaynak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bende öyle hısetmıstım 3 cızgısı nasıl oluyor ablaNet degil ama sanki 3 cizgisi var kiz gb
Nub teorisi uc cizgi kiz oluyo dik olursa erkek oluyoAyy bende öyle hısetmıstım 3 cızgısı nasıl oluyor abla
Cok teşekkür ederim ablaNub teorisi uc cizgi kiz oluyo dik olursa erkek oluyo
Gittinde tekrar foto atarsan yorumlarizCok teşekkür ederim abla
Abla 14 gun sonra gıdıcem tekrar 13 haftalık olmus olucak ozmn tekrardan atarımGittinde tekrar foto atarsan yorumlarizdaha net olur
Banada bakarmışım canım 12 haftalıkNet degil ama sanki 3 cizgisi var kiz gb
Kız gibi kendi kizima benzettm keseyiKızlar merhaba ben 11 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapanilirmisiniz
Gulum kac haftalik oldugunu yazaydn bariKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim![]()
Gulum senin kız gibiKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim![]()
Kız senin kagitta 14 haftalik yaziyorBanada bakarmışım canım 12 haftalık
Yok canım 12 haftalık nerde yazıyorki 14Kız senin kagitta 14 haftalik yaziyor
biraz karanlik ama erkek sanki nubu dikKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim.
Ayy hayırlısı olsun ozmn ablam ya 11 haftalıktı görmedi doktor 13 haftalıkken gel ıkı tarama test yapalım dedı busefrr gorurmıkıKız gibi kendi kizima benzettm keseyi
Ben 12 haftada ogrensm cinsiyetiniAyy hayırlısı olsun ozmn ablam ya 11 haftalıktı görmedi doktor 13 haftalıkken gel ıkı tarama test yapalım dedı busefrr gorurmıkı
Ozmn bnada bırsey söyler abla dimiBen 12 haftada ogrensm cinsiyetini
Vala bilemem ben profe gtmistm cinsiyet icin deilde genel oyle gtmistm solemistiOzmn bnada bırsey söyler abla dimi