11 Haftalık hamileyim ve sigara kullanıyorum.

Herkese merhaba. 11 haftalık hamileyim fakat sigarayı hiç bırakamadım. Günde 1 pakete yakın kullanıyorum. Doktorumla görüştüm, bırakamıyorsan 5 taneye kadar içebilirsin dedi. Fakat azaltamadım. Çevremde de hamile olup sigara kullananlar ve sağlıklı doğum yapanlar var. Acaba sizler de hamileyken sigara kullanıyormusunuz veya çevrenizde hamileyken sigara kullananlar varmı?:26:

Merhaba canım sana Allan Carr ın sigarayı bıraktırmayla ilgili olan kitabını öneririm. İnternettende iniyor kitap ücretsiz olarak. Bu yazarın bir filmide var yine sigarayla ilgili. Ben kitabı okuyorum. Gerçekten güzel bir kitap ve sigaranın zararlarından falanda bahsetmiyor. Sigarayı bırakmak zor. Ben 2,5 ay önce sigara yüzünden hastanalerde sürüm sürüm süründüm. O zaman hamile değildim tamamen kendimle ilgili. O zaman hastanede ağlayarak sigara yüzünden olmuş bir daha içmeyeceğim deyip durmuştum. Ama az iyileşince günde birkaç adet içmeye başladım. Şimdi hamileyim canım çok istiyor ama direniyorum ve bu kitabı okuyorum. Bir oku kaybedeceğin bir şey yok.

Back