11 haftalıkken ikizlerinden birini kaybeden var mı? :(

dozynsb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
77
4
86
44
İstanbul
bugün ikili test için gittiğim doktorda 11 haftalık ikizlerimden birinin minicik kalbinin durduğunu öğrendim.....doktorlar kendi kendine kaybolur dediler...haftaya kontrole çağırdılar...böyle bir durumla karşılaşmış olupta diğer yavrusuna sağlıkla sıhhatle kavuşan anneler var mı?? yardım ederseniz çok sevinirim çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti :(

Geçmiş olsun. Ben değil ama çok yakın bir tanıdığım 13 haftalıkken bir ikizini kaybetti. Şimdi 1,5 yaşında bir kızı var. İnşallah sağlıkla kuağına alırsın evladını.

inşallah...Allahım diğerini bize bağışlar...kimsenin bebişine bişey olmasın Allah hepsini bize bağışlasın inşallah.......

çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme bak diğer meleginde üzülür artık hissediyorlar topiklerde tanıdıgım bir arkadaş vardı üçüzlere hamileydi
2 bebişini karnında kaybetti şimdi dogumunu bekliyor

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar....gerçekten güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var...burası bana çok moral veriyor....

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar....gerçekten güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var...burası bana çok moral veriyor....

canım bende ikiz hamieydim ve herşey gayet yolundaykn bebişlerimden bir tanesini 20 haftalıkken kaybettim ama çok şükür oğlumu sağlıka kucağıma aldım şuan 19 aylık darısı başına inşallah

Back
X