11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Aslında bir hırsla başlıyosunuz 1 kg 2 kg derken dahada hırslanıyorsunuz birde giydikleriniz yakışınca ahh ahh 59 görmüştüm ben geçen sene ama şu anda noldu bebek tedavileri aşılamalar iğneler veee tabiyki yemeler tatlılar sonuç 74 :14::14:

Merhaba arkadaşlarr bende kiloyu verirken zorlananlardanım tatlı krizlerimi zor bela bastırıyorum da yine de bu haftalarda sabitlendim + olmasında
merve azmine hayran kaldım vermişsin ne güzel kilolarıı yine yaparsın inşallahh ben dee :16:

b
öncelikle merhaba demek istiyorum sana beni mera edip okuduğun için günlüğümü :)

varmısın beraber yürüyelim bu zorlu yolda bana destek olmak istermisin ??

adım merve bundan 4 ay önce başlamıştım diyete azimle 11-12 kg arası verdim diyete başlamadan önce 75 kg dım.sanmayın şuanda 64 kg olduğumu hayır malesef bebek için aşılama oldum 2. ye o süre zarfında ilaçların etkisiyle veya kendi aç gözlülüğümden 5 kg 1 ayda aldım.ve işin kötüsüde tedavi negatig sonuçlandı.

bende şuanda tekrar diyetime başlamayı düşünüyorum vermem gereken 14 kg var .64 kg yum ve biliyorum kendime inanıyorum yazın tatile giderken55 kg olucam. varmısınız benimle bu yolla başlamaya incelmeye ??

bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım tartı günü yapalım birlikte :46::46:

evet bende istiyorum

Back