11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Selam kızlar. Sizi bırakır mıyım ben beraber baş koyduk biz bi yola :)
Sadece çok yoğun bir dönem geçiriyorum.
Sabah sadece 1 tane meyveli yoğurt yedim kızlar. Kahvaltı etmeyi unutmuşum. Güncel kilom 62.6. Düğüne 3 aydan az kaldı. Yazlık-kışlık değişimi yaptım dün. Kıyamayıp sakladığım kıyafetlerim vardı. Çoğunu tekrar giyebiliyorum artık :)

Selam kızlar. Sizi bırakır mıyım ben beraber baş koyduk biz bi yola :)
Sadece çok yoğun bir dönem geçiriyorum.
Sabah sadece 1 tane meyveli yoğurt yedim kızlar. Kahvaltı etmeyi unutmuşum. Güncel kilom 62.6. Düğüne 3 aydan az kaldı. Yazlık-kışlık değişimi yaptım dün. Kıyamayıp sakladığım kıyafetlerim vardı. Çoğunu tekrar giyebiliyorum artık :)

kocaman tebrikler canimm :) ayy siz böyle kilo verdikce ben kendim vermis gibi daha cok seviniyorum :1:

eger bu kadar hizli giderse 58 küsürü görebilirsin bence :) ama spor yap canim en azindan inemesen de o kiloya o kiloda gibi durursun :)

yapmak isterim ama inan kendime bile vakit zor ayırıyorum işten zaten geç geliyorum yemek falan geç oluyor saat bi de sınava çalışmam gerekiyor kendimle bile ilgilenemiyorum yapabildiğim tek bakım saç yıkamak ve krem sürmek

aksam yemegim(17:30) 1 kase zeytinyagli patlican yemegi(patatesli) ve biraz karpuz.
günü bu sekilde kapatmis bulunuyorumm :) saat 3 te 1 bardak limonlu yesil cay ictim bide malum ödemliyim :D

sabah
2 lokma ekmek ve 2 dilim peynir
küçük bi kase nesquik
(derse geç kalmıştım)

akşam yemeğim
1 kornet 1 yemek tabağı patatesli tavuk
1 buçuk dilim ekmek (küçüktü)
1 türk kahvesi
7 bardakda çay içtim

evet kızlar bu hafta düzensiz beslenicem gibi bişey yine 2 öğün yemeye devam aama saatlerim geç olucak ve yediklerimin miktarı az çeşidi fazla olucak.
bugün geç kaldıgım için 1 kase nesquik yedim ve annemin yaptıgı tosttan 3 lokma alıp çıktım
kep töreninde 2 küçük cup cake
1 tabak karışık menü aldım ve öğlen arkadaşlarla kutlamaya gittik orda .çok az yedim yani yanlız bırakmamak adına ondan akşam yemeği yemeyeceğim dedim ama yeni eve geldim 1 neskahve içtim 1 sabahtan kalan bir tane tost varmış hamburger ekmeği arasında peynir ve sos onu yedim şimdi bitki çayımı içiyorum bu hafta cumaya kadar böyle olucak :)

kızlar sizde artık uğramaz olmuşsunuz...

benim aşılamam tutmadı.. bakalım artık kısmet ikinciyi deniycez...

idenim üzme canını hayırlısı
diyetdaşlarım nabersiniz nasılsınız ?
biliyorum bayadır giremiyorum ama eve geç geliyorum erken çıkıyorum bütün gün ayaktayım :( bizim seminerde beni özel eleman yapınca hiç oturamıyorum birde topukluda ayaklar maf oldu :(
salı gününden beri düzenim bozuldu mecburen çünkü eve gidince saat çok geç oluyo sabah kahvaltımı bile yapamıyorum neyse ki bugün son gün.
ya 2 öğün yemeye alışınca çok garip geliyo bana çevremdekilerin acıkması bizim hoca sözde diyet yapıyo 6 öğün yiyo benim midem bulanıyo :44:
en kısa zamanda tekrar aranızdayım öptüm sizii

kizlaaar ben dahil kimse ugramaz olmus buraya ya.
idenimm üzülme canim ya, Allah her seyin hayirlisini biliyor. en kisa zamanda bebisin olur ama insallah. Rabbim gönlüne göre versin

ahhh kızlar bayadır uğrayamadım buraya geçmişi okudum negüzelde zayıflayanlar var aramızda ben73 kıloyum hiç veremedim ama çok üzülüyorum bu halıme giydıklerımde yakışmıyor artık :(

ahhh kızlar bayadır uğrayamadım buraya geçmişi okudum negüzelde zayıflayanlar var aramızda ben73 kıloyum hiç veremedim ama çok üzülüyorum bu halıme giydıklerımde yakışmıyor artık :(

hic üzülme tatlim, eger yeniden baslayacaksan hemen baslayalim topigi canlandirmaya :)

Kızlarrrr huhu hadi toplanalım tekrardan yahu özledimm siziii canlarimm

Back
X