Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım ztn inceciksin 2 kilo da bi şekilde verirsin bu kdar takma kafana şimdi sen verdin 5 kilo bazen vücud duraklamaya giriyor sen beslenmen düzenli olursa ve sporla da desteklersen vücud direnmeyi bırakır vermeye devam edersin ki ztn 2kiloyu rahatlıkla verirsin, bak ben napayım daha vereceğim 5-6 kilo var
Sana çok katılıyorum tatlım o kadar protein yiyorum ama maşallah diyetim yulaf kepeğinden sanırım hiç kanız olmadım bide yulaf kepeğiyle sabahları krep yapıyorum bnde o kdar doyurucu ki ekmek gibi hem doyuruyor hemde kalorisi de düşük
Ya Burcu zaten o yüzden aklıma takılıyor ne çay ne kola ne kahve hiçbirini içmemki ben gün boyu içtiğim 3 içecek: yeşil çay, su, maden suyu. Tuz zaten kullanmam. Bir yerde hata yapıyorum ama bakalım. gülümün bahsettiği açlık otundan alıcam bugün çalışsın bakalım azcık bağırsaklar.
Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,3dilim salam,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biber ve şekersiz yeşilçay
Diyetarkadaşım.com da yulaf kepeği krebi 50 kalori yazıyordu tatlımcanım bu krep kaç kalori oluyor
bu kahvaltıda salça eksik![]()
Diyetarkadaşım.com da yulaf kepeği krebi 50 kalori yazıyordu tatlım
Ay evet pardon yazmayı unutmuştum 1tatlı kaşığı biber salçası:)))))) salçası olmadan kahvaltım geçmez:))) nasıl da farketmişsin tatlım:)))
bir kepçe ezogelin
bi kepçe sebze musakka ama yemin ediyorum 4 kat peçetenin üstüne koydum bastırdım bütün yağını aldım yoğurtla yedim
salata
şey acık kola![]()
Kesinlikle tatlım şok diyetler çok zararlı yavaş verelim sağlıklı verelim![]()
Nedense hepimizde falsolu olanları en sona yazmak gibi bir adet var
Neyse hatunlar tablo yayınlayayım istiyor musunuz?
yok atlattım o dönemi şükür
kızlar ben bi müddet yarışmaya girmicem sadece günün bildirimini yapıp sizinle sohbete devam edicem yarışma beni geriyo ya![]()
bana uyar tablo.. puffum :) o sakıncalıların sakıncalısınıda yedim deeee söyleyemiyorummmm
kıızz dilviiinnn yarışma içindemiyizki ben kimseyle yarışmıyom keşke acık yarışsam :)
bana uyar tablo.. puffum :) o sakıncalıların sakıncalısınıda yedim deeee söyleyemiyorummmm
kıızz dilviiinnn yarışma içindemiyizki ben kimseyle yarışmıyom keşke acık yarışsam :)
ahahaha ne güldüm amacanım tablo beni baya geriyo ondan yemeye veriyorum kendimi
![]()
evet canım farkettim dedim bu kızın kesin salçası bitti:)
bende o siteyi kullanıyorum şuan ama sanki yiyeceklerin kalorileri az geldi bana.
sen günde kaç kalori alıyorsun
Diyet yaparak kilo alabilme yarışması![]()
bu stlü nesgafenin kalorisi kaçtır acaba bilen var mı? gerçi ben çok az light süt koyuyorum bi de tatlandırıcı ile yapıyorum .nesgafesı de 2 çay kaşığı oluyor bazen üç