11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

o özgüven sorunu bende de var... açık renk kot giydi mbugün herkes bana bakıyo sanıyom :D

kızlar ben yarın sabah gitcem doktora bakalım ne zaman yapcaklar aşılamayı ... çok korkuyorum günü tutturamazlarsa fln diye... bakalım haktan hayırlısı nolur dualarını eksik etmeyin canlarım..

korkma yavru hormonları ürkütme

o özgüven sorunu bende de var... açık renk kot giydi mbugün herkes bana bakıyo sanıyom :D

kızlar ben yarın sabah gitcem doktora bakalım ne zaman yapcaklar aşılamayı ... çok korkuyorum günü tutturamazlarsa fln diye... bakalım haktan hayırlısı nolur dualarını eksik etmeyin canlarım..

Oyyy canım yaa inşallah olur be :38:

Bugün 49,4 kg çıktım. 50 direncini kırdıktan sonra hızlı gidiyor bayağ.
Kızlar ben artık kilo vermek istemiyorum ya babam durup durup çok çirkin oldun diyor zaten deli oluyorum.
Dünde dana gibi yedim hatta sabah tartılmayım şimdi moralim bozulur dedim artı çıkarsam sonuç düne göre yine eksi.
Garip bir hal artık bu diyet

Kız zaten vermek değil korumak zor derler :) bncede daha fazla verme,bundan snra dikkat edeceksin artık

Ayyy o durum bnde de var ya,7 kiloya yakın verdim en baştan beri,ama sanki löp löp yağ fışkıryr sanıyorum,dar body giymekten çekiniyorum :))))) yaa o değil dün bi hatun gördüm,baya bi şişko,yani göbek kalça ne ararsan mevcut,daracık kot ve body giymiş,bnde özgüven sorunu var valla onu anlıyorum :(

Yok canımcım o sendeki özgüven eksikliğinden kaynaklanmıyor, onları giyen hatunun göz nizam eksikliğinden kaynaklanıyor. Ben kendime yakıştıramam giymem de. Ben de dün gördüm benim 2 katım hatun straptez mini elbise giymiş dünya umrunda değil. Sırt sağ ve sol olmak üzere 2 katmandan oluşuyo ve sallamamış kadın. Ben kilolu halimle kızı yadırgadım.

saolun canlarım.. inşallahhh

kııss ceehepuff sen bizimi kıskandırıyon :D yok yemiş yemiş eksi çıkmış :D

bende dün akşam bi tek meyve yedim o survivorda nusret etleri yaptıkça acıkdım ama yemedim.. sabah yine aynı çıktım :1:

Ayyy İdeeen pis adam çiğ etlerin altına üstüne tereyağ döktü de öyle pişirdi ya. İçim gitti sana anlatamam yaa yok böyle bir eziyet.

Dualarımız seninle tatlım çok güzel olcak herşey tatlım:)
Bugün 49,4 kg çıktım. 50 direncini kırdıktan sonra hızlı gidiyor bayağ.
Kızlar ben artık kilo vermek istemiyorum ya babam durup durup çok çirkin oldun diyor zaten deli oluyorum.
Dünde dana gibi yedim hatta sabah tartılmayım şimdi moralim bozulur dedim artı çıkarsam sonuç düne göre yine eksi.
Garip bir hal artık bu diyet

Ooooo süpersin istediğin kiloya ulaştın artık darısı başımıza:)

Yok canımcım o sendeki özgüven eksikliğinden kaynaklanmıyor, onları giyen hatunun göz nizam eksikliğinden kaynaklanıyor. Ben kendime yakıştıramam giymem de. Ben de dün gördüm benim 2 katım hatun straptez mini elbise giymiş dünya umrunda değil. Sırt sağ ve sol olmak üzere 2 katmandan oluşuyo ve sallamamış kadın. Ben kilolu halimle kızı yadırgadım.

Ayyy onlardan o kadar çok ki,nasıl giyiniyorlar valla bn bilmiyorum,şahsen bn tayt bile giyemiyorum bayadir,neden aman oram buram çıkmasın meydana:1:

Hazır patron ortalarda yokken yazayım da yazayım. Kahvaltımı yazayım: 1 haşlanmış yumurta, biraz light peynir, 1 bardak süt. bugün evde hazırlayamadığım için dışarı yemeğe çıkçam. Cevahir'e gitçem tabii önce Mango'ya uğrayıp alışveriş yapçam. Malum giycek hiçbir şeyim yok :16:

Öğle yemeğim
Yoğurtlu,tavuklu çorba ( protein olarak :))
Fırında sebze :) patlıcan,domates,biber karışımı bişey,kafadan yaptım :1:

kızlar dün geç geldim eve yazamadım arkadaşımın doğum gününde hiç pastaydı kurabiyeydi yemedim kola falanda içmedim anca oynadım :D sabah kahvaltım 1 simit 1 tane peynir yiyip doktora gittim yine dişçiye kadınla kanka olduk ha :D neyse Allah' tan çok iyi bi doktor hiç hissetmiyorum kadın ankadaradaki millet vekillerinin ve uğur ibrahim altayın doktoruymuş Allah' tan bu sefer iyisine çattım :D
akşam yemeğini geç yicem biraz hareket olarak ev işii yapcam :(((

Ayyy İdeeen pis adam çiğ etlerin altına üstüne tereyağ döktü de öyle pişirdi ya. İçim gitti sana anlatamam yaa yok böyle bir eziyet.

o etler hala gözümün önünde....

Dualarımız seninle tatlım çok güzel olcak herşey tatlım:)

Ooooo süpersin istediğin kiloya ulaştın artık darısı başımıza:)

saol canım çok teşekkürler..

Hazır patron ortalarda yokken yazayım da yazayım. Kahvaltımı yazayım: 1 haşlanmış yumurta, biraz light peynir, 1 bardak süt. bugün evde hazırlayamadığım için dışarı yemeğe çıkçam. Cevahir'e gitçem tabii önce Mango'ya uğrayıp alışveriş yapçam. Malum giycek hiçbir şeyim yok :16:

kıs nerde çalışıyon sen özel deilse :) oralarda bi kaç arkdaşım varda :)

Öğle yemeğim
Yoğurtlu,tavuklu çorba ( protein olarak :))
Fırında sebze :) patlıcan,domates,biber karışımı bişey,kafadan yaptım :1:

bizimde şehriye pilavı ezo gelin çorba bezelye salata varmışş...

az çorba az pilav salata varsa birazda yoğurt yemeyi düşünüyorum...

Sabah iki erik, iki kayısı, 10 tane filan kiraz, bir avuç fındık(artık fındık yiyebiliyorum bu arada çok mutluyum)
Öğlen 2 kaşık domates çorbası, 1 kaşık tavuk haşlama, 1 kaşık erişte, 2 kaşık salata yedim

Sabah iki erik, iki kayısı, 10 tane filan kiraz, bir avuç fındık(artık fındık yiyebiliyorum bu arada çok mutluyum)
Öğlen 2 kaşık domates çorbası, 1 kaşık tavuk haşlama, 1 kaşık erişte, 2 kaşık salata yedim

Afiyet olsun cnm,alerjin geçiyor galiba ne güzel :)

o etler hala gözümün önünde....

kıs nerde çalışıyon sen özel deilse :) oralarda bi kaç arkdaşım varda :)

Cnm tam Cevahir'le Ortaklar'ın arasında kalıyoruz. Metro girişi var binanın önünde. Pekintaş binasının yanında, Ermeni Mezarlığı'nın karşısınında. giderken sağda dönerken solda :D

Cnm tam Cevahir'le Ortaklar'ın arasında kalıyoruz. Metro girişi var binanın önünde. Pekintaş binasının yanında, Ermeni Mezarlığı'nın karşısınında. giderken sağda dönerken solda :D

bi ara eşim çalıştı cevahirde ... arkadaşım da ordaki bi mühendislik kursunda çalışmıştı binyılmı neydi adı :D ama sen terstesin :))

çookk gezdim oralarda :))

bende yeşilköydeyimm ... dtm :)

Öğlen ızgara köfte, 1 dilim domates yedim kızlar. Şimdi de çay içiyorum. Bu arada bizim bilgisayarlar da kontrol ediliyomuş 2009 dan beri burdayım yeni haberim oldu :9:

Back
X