• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

burası mervenin günlüğünden çıktı zaten canım... Hoş geldin.. Kilonu boyunu bide hedef kilonu yazarsan seviniriz. Cumada tartılma günümüz hadi bismillah de gir sağ elinle tıkla :p :d

hahahaaa çok güldüm kıs sağ elinle tıkla hee:52:

ee haydin ben kaçar patron kapıdan ben bacadan ... hoşçakalın cancağızlarım byyeee yarın sabah görüşmek üzeree...

Ben geldimmm tabi biraz geç olmuş,kaynattikça kaynatmişsınız maşallah:)) bende regl olcam balon gibi şiştim ve ağrım var pof:(
Şuan bana kızacaksiniz biliyorum ama gofret yiyorum,tatlı isteği :(((((ama yarın düzene sokucam,eninde sonunda kilolar gidecek çünkü

Aksam zeytinyagli karisik sebze uydurmasi (icinde kabak, havuc, kereviz,siyah uzum, dere otu var) , bruksel lahanasi ve 1 yumurta daha yedim :23: butun gun 3 litreden fazla su ictim.
Bari 49 kg filan olabilsem 50'den sonra sanki vucudum kazik cakiyor daha fazla veremiyorum.:31:

Ben geldimmm tabi biraz geç olmuş,kaynattikça kaynatmişsınız maşallah:)) bende regl olcam balon gibi şiştim ve ağrım var pof:(
Şuan bana kızacaksiniz biliyorum ama gofret yiyorum,tatlı isteği :(((((ama yarın düzene sokucam,eninde sonunda kilolar gidecek çünkü

Hoşgeldin:) ya regl dönemi böle tatlım hoşgörcez:) B'nde öleyim bir tatlı isteği var:( divinin paylaştığı bi kurabiye vardı şekersiz ben ondan yaptım çok güzel oldu ondan yedim 3 tane falan kesti tatlı ihtiyacımı sende dene istersen tatlım.. B'nde bugün ilk günü çok şişim ya püf:(

Hoşgeldin:) ya regl dönemi böle tatlım hoşgörcez:) B'nde öleyim bir tatlı isteği var:( divinin paylaştığı bi kurabiye vardı şekersiz ben ondan yaptım çok güzel oldu ondan yedim 3 tane falan kesti tatlı ihtiyacımı sende dene istersen tatlım.. B'nde bugün ilk günü çok şişim ya püf:(

Regli doneminde diyete gogus gerenler grubuna beni de ekleyin. Ben sutlu tatliyla azicik bastirmayi dusunuyorum kizlar cok dayanamayacak gibi olursam.

Yaa kadın olmak ne zor zanaat allahımmm:)
Valla kaç gündür yemedim yemedim hoppp bugün yedim,keşke dün gündüz azcik bişey yeseydim şimdi rahat olacaktım:(((

Back
X