• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Neden giyemiyosun cnm

öncelikle babam küplere biner :)) Kocam izin verse babam vermez yani :) dar kısa bişi giysem deli oluyolar.. hayatımdaki iki önemli erkek kıramıyorum kendilerini :))

.............heralde öyleyim ya da bu bağırsaklar hiç mi calışmıyor acep:9: :1:..........

benimkilerin maşallahı var valla :) Gerçi çok yerken daha çok çalışıyolardı şimdi yavaşladılar biraz günde bir bilemedin iki çıkıyorum :) eskiden ohooo 3-4 allah ne verdiyse :))

ula muhabbete bak nere gitti :)

evet ama derslerim için alışveriş :9:

oda güzel.. benimde büroya uğrayıp kitaplarımı almam ve ders çalışmaya başlamam lazım sanırım :((

Bende inşallah 66 yı görebilirim ama regl haftasındayim çok zor gibi:5:

bende inşallah 74 görürüm :)) ya benim hedefim bilem sizin kilonuz kadar yok :)

dipnot boyum 1,70 :1:

kızlar dayanamayıp küçük kepekli ekmekle biraz reçel ve yogurt yedim dışarda fena fırtına var ucuyodum az kalsın

hayır hayatım konya merkezde feci yaaa :50: ondan acıktım koşturmaktan

heee :D bende dışardan haberim yok dedim burdamı fırtına var.. korktum walla :) neyse sende sağsalim gelmişsin eve şükür acıkma isteğinide geçiştirmişsin oh daha ne :))

heee :D bende dışardan haberim yok dedim burdamı fırtına var.. korktum walla :) neyse sende sağsalim gelmişsin eve şükür acıkma isteğinide geçiştirmişsin oh daha ne :))

1 tane soguk sarma yedim biraz 1 kaşık kadar sebze yemeği yedim tavuklu ama sdadece 1 kaşık elim kadar kepekli ekmek ve biraz recel yogurt bu kadar fazla mı olmuşşşşşş :50:

1 tane soguk sarma yedim biraz 1 kaşık kadar sebze yemeği yedim tavuklu ama sdadece 1 kaşık elim kadar kepekli ekmek ve biraz recel yogurt bu kadar fazla mı olmuşşşşşş :50:

akşam yemek yemiyceksen olmamış bence :)) çok acıkırsanda hafif salata ye yada meyva fln

Kızlar bnde yazayım menümü

Sabah bi koca bardak limonlu su

Kahvaltı
1 dilim light kepekli ekmekle tost
1 şekersiz çay

Öğlen
1 ayran
3 küçük parça haşlama et

Ara
3 kuru kayısı

Ara
1 bardak süt