• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

:) yok..acaba bende ondan böyle şeyler mi istesem :)

walla isteyip istememek senin kararın tabideeee....

ben eşimden bişey istemem... her haliyle aşığım ona :) he kilo aldın versen iyi olur derim ama aşırı sağlığını tehdit eden durumsa ortada söylenir...

İstemediğimiz kabahat canım. Ben 3kg alsam beyfendi farkediyor resmen paranoyak oldum. Ama kendisi 95kg olmuş hiç farketmiyor maşallah. Bunları ıslak odunla dövücen.

kız bizde de var acık ... saçımızı boyatırız farketmezler dikkatsiz deriz , kg alırız farkederler sende herşeyi görüyon deriz :1: :1:

kız bizde de var acık ... saçımızı boyatırız farketmezler dikkatsiz deriz , kg alırız farkederler sende herşeyi görüyon deriz :1: :1:

Of benimkisi çok dikkatli. Kaşımı alsam farkediyor. Hatta tırnağımı kessem farkediyor. Hatta ve hatta oje sürüp ertesi gün silsem bir önceki gün hangi renk oje sürdüğümü bile farkediyor.

Of benimkisi çok dikkatli. Kaşımı alsam farkediyor. Hatta tırnağımı kessem farkediyor. Hatta ve hatta oje sürüp ertesi gün silsem bir önceki gün hangi renk oje sürdüğümü bile farkediyor.

walla benimkide dikkatli benim farketmediklerimide farkediyo .. aaa bıyıkların çıkmış diyo ben hemen aynaya koşuyorum hani hani nerde :)) benim haberim yok adam söylüyo :))

Başlangıç kilom 68.5
Güncel kilom 67.8

aaahhh ahhh :)))

Tatlım ben Pazartesi başlıyorum dukana regl dönemimin geçmesini bekliyorum başlayalım beraber;)

Şimdi bu diyette atak evresinin kaç gün olacağını falan nasıl hesaplıycaz? Gqaliba boyuna kilona ve vermek istediğin kiloya göre hesaplanıyor. Yöntemini biliyorsan hesaplayıp başlayalım. Ben kitap elime ulaşınca harfiyen uyar başlarım diye düşünmüştüm.

Kızlarya benımkıde dıyette oldugumu bildiği halde dun akşam gıtsen kaju badem al gel bana zorla ağzıma sokuyo uyuz bende dayanamadım yedim 1 tabak 1 bardakta vişne suyu gitti bütün uğraşlarım :14:

KIZLAR BİR PROBLEM VAR BEN BUKADAR KALABALIK OLURSA TAKİP EDEMEM Kİ HERKEZİ BİR KİŞİ BANA YARDIMCI OLURSA KILO TAKIBINDE OKEYDE SON GÜNCEL LİSTEMİZ 10 KİŞİ OLSUN:1::1: 1 HAFTADIR SON GİRENLERİ BİLMİYORUM BILE KIMLER BENDEKİ LİSTE:ÜYELER BAŞLANGIÇ KG
merve10er 70,2
yaqmur199 70
monlin14 69,4
penelope 74,9
bebişimsu 87
krizantem3 66
emine1986 70
iden 76
gülüm6 68,5
dilviin 52,3
BURDA İSMİ OLMAYANLAR ADINI VE KILOSUNU YAZSIN BANA OK:40::40:

huhuuuuu beni unutma 75 kiloyum. Başladığımda 74 kiloydum. Şimdi 75 kiloyum. Diyete bağlı kalıyorum ama kilo vereceğim yerde alıyorum. Bu ters orantıyı dikkate almalı mıyım acaba?

Ayyy olmaz mi şekerim :)) dukan ii hoş da bi yerden sonra sıkılıyor insan tmm eti sütü severim ama nereye kadar,meyve sebze yemek istiyorum bn :)

Ben de çok yerim normalde sebze meyve. Ama gelinlik giyme sevdasıyla bu kiloları verdim verdim yoksa ömür billah veremem :(

Kızlarya benımkıde dıyette oldugumu bildiği halde dun akşam gıtsen kaju badem al gel bana zorla ağzıma sokuyo uyuz bende dayanamadım yedim 1 tabak 1 bardakta vişne suyu gitti bütün uğraşlarım :14:

gitmeeezz... bende dün akşam yaşpastaya dayanamadım ince bi dilim yedim.. ama sabah kilo vermiştim :)) spor spor .. yürümek en iyi ilaç bence diyete...

Back
X