• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

tamam herkes onaylıyorsa pazar günleri ipin ucunu kaçırmadan çok istediğimiz şeylerden azar azar yiyebiliriz..anlaştık ;)

keşke kilo almayan bi yapımız olsa

Eklentiler

• $581355_442003199214029_661529366_n.webp
    $581355_442003199214029_661529366_n.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar.menümü yazayım
Sabah bi koca bardak.ılık.limonlu.su
Kahvaltı
Biraz peynir
1 haşlama yumurta
Şekersiz çay
Domates,salatalik,yeşillik
1 dilim buğday.ekmeği

Öğlen
1 haşlama tavuk.budu
3 küçük acı biber
1 bardak fanta

Ara
Nescafe

Akşam ( henüz yemedim)
4 kaşık.ıspanak
2 kaşık yoğurt yicem

Gün.içinde bol su,şuan bitki çayı içiyorum
Spor yapmayı.düşünüyorum ama regl olmanın sıkıntısı terleyince.pişik oluyor :(

arkadaşlar bu arada ben akşamları giremiyorum bilgisayarı eşim alıyor o bakıyor falan kusura bakmayım ama gündüzleri hep burdayım zaten..size şimdiden iyi akşamlar,bol sohbetler,iyi diyetler :) şimdi eşim gelir çıkmam lazım yemek falan yapmam lazım..grşrz

arkadaşlar bu arada ben akşamları giremiyorum bilgisayarı eşim alıyor o bakıyor falan kusura bakmayım ama gündüzleri hep burdayım zaten..size şimdiden iyi akşamlar,bol sohbetler,iyi diyetler :) şimdi eşim gelir çıkmam lazım yemek falan yapmam lazım..grşrz

Görüşürüz canım ii bak kendine:54::3:

Kızlar ben çıkıyorum size iyi hafta sonları haftaya birinci olmayan:35::35::35: Görürsünüz sizzz
:3::3::3::3:

Bu akşam spor yapmaktan vazgeçtim ağrım var hala,ama yarın sabah ve akşam yapcam,bu arada akşam yemeğime 2 kaşık pilav ekledim,tavuklu

kızlar hepimizin iştahı arttı Allah' ım iştahımızı azaltt çıtır kızlar olalım hepimiz böyle herkes imrensin fazla 1 gram dahi kilomuz olmasın :9:

Back
X