• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

evet çıktım marketten bişeyler aldım hemde kahve alıp geldim ben şu bakımdan sandım hasta olanlar genelde makyaj falan yapmazda bakımsız olur ya ondan sandım :D tamam hastayım hatta bi yanağım şiş ama şal kapatıyo güzelim belli olmuyo sadece konuşamıyorum ama makyajım falan yerli yerinde :D :40::37:

kiiiz yanlis yazyiyi alinti yapmisim :1: vardir bunda da bir hayir i buna yazicaktimm :1: :9:

ayyy çok merak ettim neyi kaçırdım ben . kimle karşılaşabilirdin :52:

bi arkideş önemli bişiy olursa ben söylerim sana merak etme :23:
kızlarrrr çokk feci dişimmm resmen hıçkırarak ağlıyorum yaaa ben çıkıyorum merak etmeyin beni giremiycem bugün.
ya daha bir sürü dersim var onları bitirmeye çalışıyorum ağlayarakk :14::14::14::14::14::14::14::43::43::43:

bi arkideş önemli bişiy olursa ben söylerim sana merak etme :23:
kızlarrrr çokk feci dişimmm resmen hıçkırarak ağlıyorum yaaa ben çıkıyorum merak etmeyin beni giremiycem bugün.
ya daha bir sürü dersim var onları bitirmeye çalışıyorum ağlayarakk :14::14::14::14::14::14::14::43::43::43:

erkek arkideş mi

Ilk bildirimi bn yapayim bari :)) sanki çok hafifmişim gibiiii :)))
Kilom 67 :) allahtan 68 değilim :1:

günaydınlarrrr
hemen kilo bildirimimi yapayımm

geçen cuma 63.3
bu cuma 63.4

+ 100 gr
ama salı günü 62.7 geldiğimi düşünürsek ++++700 grcık ama biz salıyı düşünmeyelimmm:27::27:

amaaaa şöyle düşünüyorum... ben bundan 8-9 hafta önce sizinle tanışmasaydım belki şuan 80 kgydum ... buna şükür :1:

Back
X