• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ben sinirlenince evlenmicem ben yaa diye bağırırım tek kız olunca biraz naza çekerim hem anne tarafının hem baba tarafının ilk torun yiyen ve kız çocuğuyum ben :D babamda kızımı kimseye vermem der kaç kişiyi böyle annemle kıvırdık yaştan eğitim falan diye ben söylemedim babama dünür çıktı diye galiba ilk olunca :D babam aradı iyi insan lafının üstüne arar :52::52:

Bnm babam şu yaşımda bile vermez bni ki zaten isteyenim de yok evde kaldım bariz :1:

tabi kızları elden gidiyor.

bak ben sana bir tane daha anlatayım. yine ben nişanlımla dolaşırken trabzonda tartışmaya başladık ve kavga çıktı.bi pankta oturuyorduk kavga ettik bende sınırlendim kalktım gitmeye başladım . o da öylemi aramayacağım seni dedi telefonu da bu panka bırakıyorum gidiyorum dedi.ve bıraz panktan uzaklatştı.bende arkasından babanene bırakırsan bırak telefonunu dedım . o arada pankın yanına üç dört tane genç adam geldi bizim yaslarımızdan ve dinliyorlar bizi bi yandan da telefonu bırakıp gittiği için nişanlıma bakıyorlar şaşkınlıkla.bende baktım nişanlım gidiyor.gittim o çocukların yanına arkadaşlar jkusura bakmayın arkadaş biraz akıldan noksan dır anlamıyor o kadar dedım ve telefonu aldım. çocuklar hala peşimden şaşkın şaşkın bakıyorlardı
ablacım valla sen çok görüp geçirmişsin ben nişanlanınca ilk senle tanıştırcam bak bakalım iyi mi diye :D
550 tane daha ip atlama hareketimi yapmis bulunuyorum bugun toplam 1300 tane oldu yeter heralde :1: :26:
naptın kızım ben daha 200 deyim :D
Bnm babam şu yaşımda bile vermez bni ki zaten isteyenim de yok evde kaldım bariz :1:

kaç yaşındasın ki seeeeen :D

Ayyyy kızlar ne erkeni yahu 26 yaşındayim bee :1: bütün arkadaşlarim evli mutlu ve çocuklu :1: bi bn böyle kaldım böhü :1::1:

Back
X