• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

:1: çok mersiiiii şekerim bi kaçını paket yaptır bana yolla haaa kurdele de tak emi :1:
hemenn :D mavi kurdela takıyorum üstüne :D
ne demek istedin güzelim :1:
ya çıktığım zaman uzatmam hemen ailemle tanıştırım bi nevi mantık evliliği gibi olur yani :D
:1: bende bekliyim bari

kızz geçen ay beni isteyen biri vardı mühendis 3 katlı villası 2 mercedesi var mış adamın onu yolluyorum :D

kızz geçen ay beni isteyen biri vardı mühendis 3 katlı villası 2 mercedesi var mış adamın onu yolluyorum :D

cok parasi olan adam sevmiyorum ben :1: azcik culsuz olcak :1: odun olcak :1: hödük olcak :1: sacli sakalli olcak :1: tam sevdicegimi anlattim :1: gerci culsuz degil kendisi ama geri kalan her sey tutuyo :1:

hemenn :D mavi kurdela takıyorum üstüne :D

ya çıktığım zaman uzatmam hemen ailemle tanıştırım bi nevi mantık evliliği gibi olur yani :D

Ayyy yok o çok havalıdr hiç çekemem :1:

cok parasi olan adam sevmiyorum ben :1: azcik culsuz olcak :1: odun olcak :1: hödük olcak :1: sacli sakalli olcak :1: tam sevdicegimi anlattim :1: gerci culsuz degil kendisi ama geri kalan her sey tutuyo :1:
ahaha bakalım benimki neyin nesi neyin fesi olcak kuzum :D
Ayyy yok o çok havalıdr hiç çekemem :1:

doktorr adayı vardı antikacıda karşılaştıydık onu gönderiyim :D ay utandım ha bütün herşeyimi döküyorum :17:

Back
X