11 Mayıs 2021 Boğa Burcunda Yeniay - Burçlara Etkileri

064d289f91bd2cc9b4e9ffde2c4ae559.jpg



YÜKSELEN BURÇLARA ETKİLERİ​


KOÇ : Yeni kariyer planları ve finansal konuları ifade eden alnınızda yeniayı yaşıyorsunuz. Bireysel yeteneklerinizin yaşamınıza katkısı söz konusu.

BOĞA : Sağlık, aile büyükleri, kariyer gibi birçok alanınız konularını hareketlendiren bir yeniay süreci içerisindesiniz. Ayrıca taşınma ya da yeni bir yaşam planı içerinde olabilirsiniz, kariyer değişimi de söz konusu olabilir.

İKİZLER: Mental anlamda çelişkiler içerisinde gelgitler süreci söz konusu, yeniay beklenmedik haberlerle meşgul edebilir sizleri.

YENGEÇ: Geleceğe yönelik planları uygulama kararı söz konusu olabilir.

ASLAN: Kariyerinize yönelik yeni kararlar söz konusu olabilir. Ayrıca sağlık, aile büyüklerinin sorumlulukları alınabilir.

BAŞAK: Mekan, şehir, yer, iş ile ilgili gelişmeler yeni yaşam planı değişikliğine doğru kalıcı kararlar aldırabilir. Evlilik kararı alan yükselen Başaklarla karşılaşabiliriz.

TERAZİ: Miras veya evlilik sonlanması sonucunda gelir gider konularıyla ilgili anlaşmalar gündeminiz e olabilir.

AKREP: Evlilik veya eş konularını ifade eden alanınızda yeniayı yaşıyorsunuz. Bu konularda kalıcı kararlar söz konusu. İş ortaklıkları veya ortaklarıyla da nihai karar süreci olabilir.

YAY: Yeni çalışma arkadaşlarınız olabilir. Yeni kariyer girişimleri planlarınızı gerçekleştirme kararında olabilirsiniz. Yeniay, ayrıca sağlık alanınızda oluşuyor.

OĞLAK: Aşk ve ilişkiler alanınızda yeniay yaşıyorsunuz. İlişkilerinizde iyileştirmeler veya yeni ve kalıcı ilişkiler söz konusu.

KOVA: Emlak veya toprak alım satım konularını ifade eden alanınızda yeniay yaşıyorsunuz. Ancak, iş, aile, aile büyükleri ve sağlık konularını ifade eden alanlarda sorumluluğunuz ağır olabilir.

BALIK : Ticari anlaşmalar, yakın akraba ve kardeşlerle yeni kararlar söz konusu, trafik veya araçlarınızda istem dışı olaylar konusu da aktif.




Sevgiyle kalın

Karma ASTROLOG
Filiz Sönmez
 
DonfEwKXsAIu2Ec.jpg


Koç burcu​

Pazartesiden perşembeye hayatın denge ve huzur getirmesi sizi duygusal, sevgi dolu ve yardımsever kılabilir. Sevdiklerinizle rahatlamak ve eğlenceli etkinlikler yapmak isteyebilirsiniz. Artan çekiciliğiniz ve karizmanız sayesinde sosyalleşmek için ideal bir zaman olacak. Kalabalık ortamlarda kendinizi her zamankinden daha rahat hissedebilirsiniz. Hafta sonu yoğun ve derin deneyimler yaşayabilirsiniz. Hayatınız ve sevdiklerinizin üzerinde daha büyük bir etkiniz, kontrolünüz olabilir. Yüksek mertebedeki kişi ve kurumlarla yaptığınız görüşmeler başarılı geçebilir.

Boğa burcu​

Hafta içi hayatınızda yapmak istediğiniz büyük değişimleri gerçekleştirmek için elverişli olabilir. Bu değişimler hızlı ve sancısız yaşanabilir. Her zamankinden fazla olan motivasyonunuz ve ilhamınız zorlu görevlerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir. İç güdülerinize güvenerek ilk adımı atabilir veya riskli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu ise odağınız kişisel hayatınız üzerinde toplanabilir. Evinize, duygularınıza, özellikle kadınlarla olan yakın ilişkinize daha çok dikkat verebilirsiniz. Ortaya çıkan bu derin duygular çözüme ulaşmamış sorunların pozitif bir yönde sonlanmasına alan sağlayabilir.

İkizler burcu​

Pazartesiden perşembeye kritik düşünce gücünüzdeki artış zekanızı zorlayıcı işlerin üzerinden başarı ile kalkmanızı sağlayabilir. Uzun süreli konsantrasyon, sabır, mantık isteyen işleri önceliklendirebilirsiniz. Sağduyulu, detaycı, geniş perspektiften bakan bakış açınız sayesinde uzun soluklu planlar yapabilirsiniz. Hafta sonu daha büyük başarılar elde etme isteğiniz sizi daha kararlı kılabilir. Takıntılı sayılabilecek davranışlarınızı iyi amaçlar uğruna, pozitif yönde değerlendirebilirsiniz.

Yengeç burcu​

Hafta içi zihinsel enerjinizdeki artış sayesinde konsantrasyon isteyen işleri kolaylıkla halledebilirsiniz. Hızlı düşünme kabiliyetiniz ve kararlılığınız sayesinde öz güvenli bir şekilde aksiyona geçebilirsiniz. İkna gücünüzün artması bu dönemi tartışmak, iyilik istemek veya toplum önünde konuşmak için ideal kılacak. Cesur kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu kişisel istekleriniz ve sorumluluklarınız arasında dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Kararsızlığı yol açabilen bu durum size sıkışmışlık, bıkkınlık hissi verebilir. Sevdiklerinize bu durumu yansıtmamaya çalışmalısınız. Enerjinizi problemin kaynağını bulup çözmek için kullanabilirsiniz.

Aslan burcu​

Pazartesiden perşembeye açık görüşünüz ve konsantrasyonunuz detay isteyen bir görevi başarmanızı sağlayabilir. Küçük parçaların büyük resme nasıl oturduğunu daha rahat görebilirsiniz. Pratik, verimli ve eksiksiz olacaksınız. Hafta sonu hayatınız üzerinde artan etkiniz sayesinde aksiyonlarınızın sonuçlarını kontrol edebileceksiniz. Araştırma yeteneğinizin artması sonucu gizlenmiş bilgileri, sırları ortaya çıkarabilirsiniz. Bu özelliğinizi bilinçaltınızda saklanan negatif düşünce yapılarını dönüştürmek için de kullanabilirsiniz.

Başak burcu​

Pazartesiden cumaya özgürlük ve bağımsızlık duygularını çok güçlü bir biçimde hissedebilirsiniz. Herhangi bir engelle karşılaşmadan kendi çizdiğiniz yolda yürümek isteyeceksiniz. Tutkunu olduğunuz işler, fikirler veya insanlar için savaşmak isteyebilirsiniz. Orijinal, alışılmamış deneyimler yaşamak için risk almaya açık olabilirsiniz. Hafta sonu barışı isteğinizdeki artış sizi normalden daha kararlı ve umutlu kılabilir. Çekiciliğinizdeki artış size, çevrenizdeki kişiler üzerinde yoğun bir etki gücü sunabilir.

Terazi burcu​

Pazartesiden cumaya sevdiklerinizle daha spiritüel bir seviyede bağ kurabilirsiniz. Empatik ve ilgili haliniz çevreniz üzerinde pozitif bir etki bırakabilir. Kitaplar okuyarak, terapi desteği görerek veya meditasyon ile bu duygusal derinliğinizi kendi iç yolculuğunuz için de değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu sevgi ve ilgi görme isteğinizde bir artış yaşayabilirsiniz. Eğer istediğiniz ila gördüğünüz sevgi miktarı arasında dengesizlik olursa gerginlik hissedebilirsiniz. Bu durumu yalnızsanızda öz sevginiz ile deneyimleyebilirsiniz.

Akrep burcu​

Pazartesiden perşembeye iletişim gücünüzde ve zihinsel enerjinizde artış yaşayabilirsiniz. Odaklı ve şiddetli düşünebilme beceriniz çalışmanızı, araştırmanızı kolaylaştırabilir. Tutkunu olduğunuz konular daha iyi savunabilirsiniz. Savaşlarınızı doğru seçmeye dikkat edin. Cumadan pazara eski arkadaşlarınız ve aileniz ile aranızı kapatabilirsiniz. Özellikle çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkiniz sıcak, samimi ve keyif verici geçebilir. Kolaylıkla arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Yay burcu​

Hafta içi çevrenize duyduğunuz hassasiyetin artması insanları ve durumları daha kolay okumanızı kolaylaştırabilir. Yüksek empati ve algı yeteneğiniz sayesinde sözlü olmayan iletişim formlarında da anlayış gösterebileceksiniz. Duygusal ve ilgili tarafınınızı çevrenizle paylaşmak, ihtiyacı olanlara yardım etmek için kullanabilirsiniz. Hafta sonu romantik ilişkileriniz başta olmak üzere her tür sosyal ilişkinizden keyif alabileceksiniz. Çekiciliğiniz bu dönemi yeni aşklara yelken açmak için ideal kılacak.

Oğlak burcu​

Pazartesiden perşembeye iletişim ve hızlı düşünme kabiliyetinizde artış yaşanabilir. Konsantrasyon, iyi araştırma ve detaycılık isteyen işleri başarı ile gerçekleştirebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha iyi savunabilirsiniz. Cumadan pazara ise hayat size denge, huzur ve sevgi sunabilir. Bu dönemi sevdiklerinizle keyifli aktiviteler yaparak geçirmek isteyebilirsiniz. Toplum içinde kendinizden daha emin hissedebilirsiniz. Sevgi dolu, ilgili ve duygusal olabilirsiniz.

Kova burcu​

Pazartesiden çarşambaya kadar olan sürede netlik, kararlılık ve konsantrasyon isteyen tüm işlerinizi önceliklendirebilirsiniz. Uzun soluklu yatırımlar, iş teklifleri size yarar sağlayabilir. Kişisel ve profesyonel yaşamlarınızda yapacağınız her tür konuşma veya tartışma ciddiyetini koruyabilir. İletişime geçtiğiniz insanlar sizden epey küçük veya büyük olabilir. Her türlü karşı tarafa bilgili ve deneyimli biri izlenimi bırakacaksınız. Perşembeden pazara ise şefkatli, hayalperest ve idealist olabilirsiniz. Spiritüel yolculuğunuza ilk adımınızı atabilirsiniz. Materyal dünyanın çok ötesinde bir mutluluk hissedebilirsiniz.

Balık burcu​

Hafta ici hayatınızda pozitif yönde değişimler yaşanabilir. İşiniz ve özel hayatınızda heyecan verici, uyarıcı deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. İçgüdülerinizin ve tutkularınızın izinden ilerlemek için ideal bir zaman olacak. Her anlamda değerlendirebileceğiniz deneysellik arayışınız, çok güzel fırsatlara dönüşebilir. Cumartesi ve pazar derin duygusal deneyimler ikili ilişkilerinizi zenginleştirebilir. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için güzel bir zaman olacak. Yeni biriyle tanışmak hayatınızda uzun soluklu bir etki bırakabilir.





LivetoBloom
 
file_e487b5acc6_original.jpg

BOĞA YENİAYI

Bu akşam Boğa burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Boğa Venüs gezegeni yönetiminde, toprak elementinde, sabit enerjili bir burçtur. Sabırlı ve dayanıklıdırlar. Maddi güvenlikleri kendileri ve sevdikleri için oldukça önemlidir. Somutlaştıramayacakları projelere girişmezler. Pek maceracı değildirler. Konforları onlar için önemlidir. Araştırmacı ve şüphecidirler. Kolay kolay risk almazlar. Güven duygusu onlar için önemlidir. Size bir kere güvenirlerse sonuna kadar yanınızda ve arkanızda olurlar. "Sahip olmak" temel dürtüleridir. Para; refah, huzur ve güvenliklerini temsil ettiği için çok önemlidir. Aşırı inatçı olurlar. Bir şeyin yanlış olduğunu bilseler bile sizinle zıtlaştılarsa inatlarından vazgeçmezler. İyi bir organizatördürler. Yeme içme onlar için bir şölendir. Asla basit kurulmuş sofralardan hoşlanmazlar. Kilo almaya meyillidirler her zaman. Doğa, bağ, bahçe, toprakla uğraşmayı severler. Bereketi temsil eder. Emlakçılık, gayrimenkul alım satım konularında başarılıdırlar. Hesap kitap işlerinde çok iyidirler. Ayrıca Venüs yönetiminde oldukları için sanatçı ruhludurlar. Müzisyen, ressam, heykeltraş, yazar aklınıza gelebilecek her alanda kendi yetenekleri doğrultusunda oldukça başarılıdırlar. Hiçbir işlerini baştan savma yapmazlar. Fakat keyiflerine ve uykuya fazla düşkün oldukları için hantal ve tembel olabilirler zaman zaman. Para, finans, ekonomi, yatırımlar konusu onlardan sorulur. Bakım, estetik, güzellik konuları da Boğaların etkisindedir.

7 Ölümcül Günahtan da sorumludur Boğalar: Oburluk, Tembellik, Kibir, Şehvet, Tembellik, Açgözlülük, Öfke...

Bu özellikleri de göz önünde bulundurarak kararlarınızı nefsinize, bencilliğinize yenik düşmeden vermenizi, öyle kararlar almanızı, adımlar atmanızı tavsiye ederim. Sonuçları uzun vâdede yakıcı olur çünkü.

Şimdi bu özet bilgilerin altında bu Yeniay bize neler getirecek onlara bakalım.

Öncelikle bu Yeniayda Boğa burcu temasına uygun olarak hayatlarımızda sağlam bulmadığımız alanları, kişileri, konuları temizleyip onların yerine daha güvenilir ve kalıcı olduğunu düşündüklerimizi getireceğiz. Küçük hesaplar değil büyük hesaplar yaparak ilerleyeceğiz. Tabii Boğanın diğer bir teması da "Güvenli Alan"dır. Kendimizi güvende zannettiğimiz, alışkın olduğumuz alandan çıkmak da zorlanabiliriz. Fakat bu Yeniay bizlere bunu yaptıracak.

Öncelikle kazançlarımız ve yatırımlarımız konusunda dikkatli olmalıyız. Çok ve çabuk para kazanabileceğimiz gibi o parayı çok çabuk da kaybedebiliriz. Aşırılıklar ve müsrifliklerden uzak durmalıyız. Dikkatli olmalıyız. Hızlı iniş ve çıkışlar görünüyor. Para piyasalarının istikrarsızlığı, sanal para ve yatırımların kayıpları, borsa, spekülatif yatırımlar, çabuk kazanma isteğinden dolayı kayıplara uğramayı veriyor. Yatırım ve parasal girişimlerde elimize âni şans ve fırsatlar geçebilir. Destekleyici etkiler var. Ancak bu konularda dediğim gibi âni kayıplar ve engellemeler de söz konusu...

Tarım ve toprakla ilgili konular gündemde olacak. Tarımsal ilaçlamalar, sebze meyvelerin tahribatı, böcek istilaları (Burada ilginç bir sabit yıldız var Kurbağaları temsil eden, göreceğiz bakalım nerede ortaya çıkacaklar), toprak ürünlerinden gelebilecek zehirlenmeler, ürünlerin zâiyâtı ve kıtlık, orman yangınları... Meteoroloji âni ısı değişiklikleri olabilir.

Ev, aile, ebeveynlerle ilgili konularda tartışmalar, sözlü atışmalar yaralamalar yaralanmalar anlaşmazlıklar, ilişkilerin ve ortaklıkların onlar tarafından engellenmesi, üzen diyalogların gerçekleşmesi var. Aynı zamanda ev kazalarının çoğalması söz konusu, dikkatli olun.


Yeniay haritanın aşk, sevgi, flörtler, çocuklar, gençler, kadınlar, hobiler, spor, sanat ve sanatçılar, oyun alanları, parklar, risk alma, borsa, şans oyunları, şöhret gibi konuları temsil eden evinde meydana geliyor. Bu konularla ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Kendi hayatımızda da bu konularla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Risk alma konusunda dikkatli olmalıyız. Saydığım konularla ilgili şaşırtıcı haberler alabiliriz, şaşırtıcı birtakım olaylar yaşayabiliriz. Gençleri, kadınları, çocukları ilgilendiren bazı yaptırımlar olabilir.

Planladığımız konularda ya çok büyük başarılar elde edeceğiz ya da büyük düş kırıklıklarına uğrayacağız. Akıl kullanın
, diyor harita. Bu akıl, bir "büyüğünüz" olacaktır. Yapmayı planladığınız işlerinizde bir bilenin (aile/çevre büyüğü gibi, işin üstadı gibi) akıl almanız da ve yola işe öyle koyulmanız da fayda var. Bu konuda destekleyici görünümde harita.

Sınırlarımız ve askeri konularda birtakım hareketlilikler var. Savaşın eşiğinde olmak gibi... Dşarıya karşı istemediğimiz bir imaj sergileyebiliriz. Uluslararası ilişkilerde istenmeyen, tatsız iletişimler olabilir.

Sağlık konularında da sağlam ve kalıcı gelişmeler olabilir. Aşı konusunda ciddi gelişmeler olacak. Medikal tıpla birlikte alternatif tıpla ilgili çalışmalar yoğunlaşacak. Sağlık sektöründe çalışanlar biraz rahatlayabilir. Şifa ile ilgili her alanda medikal, alternatif, ruhsal çalışmalar fazlalaşacak bu Yeniayla birlikte.

Ayrıca Boğa burcu; boğazı ve sesi yönettiği için boğaz hastalıklarına karşı dikkatli olun. Ses kısılmaları, tiroit, anjin, soğuk algınlıkları, şeker, tansiyon, kilo alma (yeme içmeye düşkünlük), boğaz ağrıları, bronşit gibi..

Kısaca burçlar hangi konularda etkilenecekler onlara bakalım. (Yükselen burcunuza göre okuyun.)

Koç: Öz kaynaklarıyla ilgili alanda etkilenecekler. Kendi parasal kazançları ve yatırımları...


Boğa: Sizin için oldukça uzun vâdeli sonuçlar getirecek bir Yeniay bu. Hangi konuda yenilik yapmak istiyorsanız (aşk, iş, mülk, finans, aile...) o konularda başlangıç yapabilirsiniz.


İkizler: Zihinsel aktiviteler, bilinçaltı, sağlık, estetik...


Yengeç: Yeni sosyal gruplara, çevrelere girme buralardan maddi imkânlar elde etme...


Aslan: Toplumsal statü, kariyer alanı, kariyerde yön ve yer değişikliği, yeni iş alanı oluşturma...


Başak: Uluslararası iş bağlantıları, akademik eğitimler, farklı mistik çalışmalar...


Terazi: Ortaklı iş ve ilişkilerden gelecek paralar, kredi alma, beklenen mirasın gelmesi, eşten kaynaklı kazanılan paralar...


Akrep: Ortaklı bir iş kurma kararı, işbirliği, evlilik kararı...


Yay: Çalışma alan ve koşullarını düzenleme, sağlık konuları, evcil hayvan edinme...


Oğlak: Aşk hayatının hareketlenmesi, çocuklarla ilgili konuların gündeme gelmesi, maddi konularda risk alarak şanslı olma...


Kova: Ev, aile, kökler, ebeveynler... Ev konularıyla ilgili değişiklikler, aile konularıyla ilgili birtakım kararlar...


Balık: Yakın çevreniz, akraba, kuzen, kardeşler, komşularla ilgili iletişimin artması azalması...İşle ilgili reklam, tanıtım, pazarlama faaliyetlerinin aktifleşmesi...



Unutmayın, Yeniayın olduğu gün değil 3 gün sonrasında "Ay"ın İlk Hilâl fazında görüldüğü zaman yeni işlere başlanır, kararlar uygulanır. 14 Mayıs ve sonrası atacağınız adımlar için daha uygun.

26 Mayısta Yay burcunda yaşayacağımız bir Ay Tutulması bu Yeniayın etkilerini ve başlattığımız işleri daha güçlü, uzun vâdeli ve somut hâle getirecek. Adımlarınızı buna göre atmanızı, kararlarınızda dikkatli ve seçici olmanızı tavsiye ederim.

Herkes kişisel haritasında Boğa burcunun bulunduğu eve göre bir şekilde etkileneceği için en çok en az şu burçlar etkilenecek diye yazmıyorum.

Not: Bu Yeniayın ön planda olan sabit Yıldızı "Rana": Aşka aşık olmak, ilişkiler ve Kurbağaları temsil eder en özet hâliyle. Belki bu Yeniayda öptüğümüz kurbağalardan biri prense dönüşür. Kimbilir :)

Herkese mutlu ve başarılı başlangıçlar diliyorum.

AstroKedi Dilâra
 
ee.jpg



11 Mayis Boğa Yeni Ay i etkileri:

💥ilişkilerde sağlamlık daha cok aranacak ve iliskiler konusunda net kararlar da alınacak.
💥Yeni başlangıçlar istenecek ve artik Yeni başlangıçlar için adımlar atılacak.
💥Fikir ayrılıkları,kişisel görüşler yuzunden bölünmeler olabilir.Herkes icin degisim geliyor.
💥Sorumluluklarınızi bilin kararli ve savaşçı olun ki sartlar lehinize dönsün.
💥Maddi ve manevi kendimizi güvende hissetmek istedigimiz anlar basladi.Boga burcunun sabitligi sayesinde kontrollü ve kalıcı çözümler arayacağız.bir turlu karar veremeyenlere de ışık tutacak bir Yeni Ay.
💥Ofke kontrolünü saglamakta zorluk çekenler yarışmaya baslayacak,küs olan asla biraraya gelmem diyenlerin de buz dağlarının eridiğini görebiliriz.
💥Is arayanlar,terfi veya atama bekleyenler,yeni is yapmayi düşünenler icinde gökyüzü şans getiriyor.Borclariniz varsa yapılandırma yapabilirsiniz.
💥Cesaret edemediğimiz veya degismeyi bir türlü başaramıyorum dediğiniz konularda yine destek geliyor.
💥Merkür ve kuzey Ay düğümu yeni sozlesmeler,imzalar gündeme getirebilir.
💥Aile içi tartışmalar söz konusu o yuzden konuşacağız konulari erteleyin.Kwza ve yaralanmalar olabilir dikkatli olun.
💥ozellikle kadınlar kadinsal rahatsizliklar olabilir,boyun,bel ağrıları,boğaz ağrıları,kemik ağrıları artabilir.tiroid sorunu olanlar daha fazla dikkat edin.
💥Oncelikle ne istediğinize gercekten karar verin ve savaşın emek vermediğiniz hicbirseyin karsiligini alamazsınız.
Yeni Ay harika enerjileri ile herkese sağlık şans mutluluk huzur getirsin.




AYsun Yazar
 

🍀


ee.jpg



🍃Koç Yükselen Koç
Ani bir kararla yeni bir şeye başlayabilir, kendi mutluluğunuz için radikal bir düzene geçebilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirmek, sizi huzursuz eden durumlarla ilgili yakın bir arkadaşınızdan destek almak ya da kısa bir seyahate çıkmak; içinde olduğunuz duygusal süreçlerle başa çıkmak adına tertemiz bir bahar esintisi olarak hissedilecek.
.
🍃Boğa, Yükselen Boğa
Hayatınızda yapmak istedikleriniz çok net. Adil ve merhametli olmaya çalışıyorsunuz. İsyanlarınız ve alıştığınız düzeniniz arasında ciddi bir bocalama ise altta buna eşlik ediyor. Komşuluk ilişkileri, kardeşleriniz, yakınlarınızla bir pürüz var ya da zihniniz hiç susmuyor ve esas sorunun kendisi tam da bu. Zihniniz. Bunu çözümlemek için yaratıcılığınızı kullanmak zorundasınız ki, sizin için değerli olanı güvenceye alabilin.
.
🍃İkizler, Yükselen ikizler
İçinizde bir şeyler ayakta; iyiler ve kötüler, aydınlık ve karanlık.. endişeler ve umutlar.. Bunları doğru ayırmalısınız. Aslında güçlü olduğunuzu fark ederek çekciliğinizi, becerikliliğinizi kullanmalı ve aslında iç sesinizin aslında size tam olarak neyi işaret ettiğini keşfetmek için biraz daha tefekkür etmelisiniz. Sizi mutlu edecek şeyi oldurmak için yaratıcı çözümler tam da önünüzde olacak.
.
🍃Yengeç, Yükselen Yengeç
Yeni bir grubun içinde olma fırsatı belki de uzun zamandır beklediğiniz kariyerinizdeki o değişim ya da terfii haberinin gelmesi oldukça muhtemel duruyor. Bir şeyleri akışa sokmak için sizin de insiyatif kullanmanız gerekebilir. Cesur olacaksınız gibi. Dikkat etmeniz gereken şey; ne aşkı ne de finansal kazanımları; idealize de etmeyin, hafife de almayın. Dengeyi hatırlatın kendinize sürekli, mutluluk sihirli bir şey değil.

🍃Aslan, Yükselen Aslan
Kariyerinizde bir sıçrama, beklenen ani bir gelişme; yeni hedefler koymanızı sağlayacak gibi duruyor. Doğru insanlara mı güveniyorsunuz bu konuda biraz şüpheleriniz olabilir ve yolculuk biraz buğulu bir seyir içinde akıyor olabilir ancak güçlü kontaklar, uzun zamandır akılda olan şeyleri hayata geçirmek için büyük adımlarla kaygılarınızı dağıtacak gibi duruyor.
.

🍃Başak, Yükselen Başak
Hangi çılgın size zincir vuracakmış şaşarım dediğiniz yerdesiniz. Hayatla genel olarak bir derdiniz olabilir şu sıralar.. her şey çok fazla belki..ama bu dilim yeniden içinizdeki umudun sesine kulak vermek için size tatlı kıpırtılar verecek. Kimlerle, hangi yolda ne kadar süre daha yürünecek bunların da hesabını yapıyor olacaksınız.
.

🍃Terazi, Yükselen Terazi
Kiminle neyi ne oranda paylaşmaya hazırsınız? Bu özel bir ilişki de olabilir, cidden bir iş birliği de olabilir. Ne kadar ileri gidebilirsiniz. Özgürlüğünüzün sınırlarıyla test edilebilirsiniz bu dönemde. Sorumluluklarınız ve yapmanız gerekenlerle, arzularınız arasında kalmak biraz yoracak gibi 😊
.
🍃Akrep, Yükselen Akrep
Yıldırım aşkıyla ayaklarınızın yerden kesilmesine hazırsanız şahane 😊 Yahu evdeyiz çıkmıyoruz’lar; bence artık eskidi. Tutulmalar da sağolsun artık her şey online üzerinden pek de güzel akıyormuş görüyoruz. Fakat bir hüzün, bir sorgulama olacak. Yani bu yıldırım aşkının diğer tarafı, derin bir yalnızlık kaygısı da getirebilir. Uçlarda yaşamasak olmazdı değil mi:) Bir şeyleri daha mükemmel oldurma isteğinden gelen bir aydınlanma da eşlik edecek ki, bunun tadını çıkartın!
🍃Yay, Yükselen Yay
Yeni bir beslenme rutini, sağlıklı bir meditasyon programı içine entegre olabilirsiniz. Çalışma düzeninizde ani kararlarla hızlı gelişmeler başlatmanız olasıdır. Eğitimler, iletişim trafiklerinin artan temposu; kendinizi biraz köşeye sıkışmış gibi hissettirebilir ancak strateji yapmak, akılcı hamlelerle sağlıklı bir dengeyi kazanmanız mümkündür.
.
🍃Oğlak, Yükselen Oğlak
Alışılan düzeni değiştirmekten hiç hoşlanmayan sizler için bu yeni ay hayatınıza bir çocuk sevinci getirebilir. Bu illa bir bebek olmak zorunda değil, göz bebeğiniz gibi dikkatle bakıp üzerine titreyeceğiniz yaratıcı bir fikrinize ilişkin güzel tohumlar atmak, yeni başlangıçlar yapmak için de çok doğru bir zamandasınız. Belki de yılın başından beri kendinizi mutlu ve formda hissettirecek ilk etki diyebiliriz.
.

🍃Kova, Yükselen Kova
Yaşadığınız yerde ani ve sürpriz haberlere hazır olun. Bu ailede sizden destek isteyen aile üyeleri ile bir araya gelmek, seyahatler organize etmeniz anlamına gelebilir. Çok hızlı bir tempo içinde birden fazla şeye yetişmek zorunda olma hali, sağlığınızı yıpratıyor ise, aslında sizden ilgi bekleyenin kendiniz olduğunu da fark edebilirsiniz.
.
🍃Balık, Yükselen Balık
Yeni ay; kardeşler, iletişim, eğitimler alanınızda meydana geliyor. Yaratıcı işler, oldukça akıllı çözümlerle rutinlerinizi rahatlatmanız mümkün. Yakın çevrenizden alacağınız mutlu haberler de; kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Yasal süreçlerle ilgili de keza almayı beklediğiniz haberler vardıysa bu dilimde bazı çözülmeler olabilir.
 
ee.jpg

💃Boğa Yeniayı yükselen burçlarına göre:


📍Boğalar girişim yapmak istiyorsa adım atabilir.

📍Koçlar (kazanç), Teraziler (nafaka, burs, ortak para, eş desteği), Kovalar (aile desteği, ev alım-satım), Aslanlar (kariyer, kurum, otorite) destekli finansal konularda girişim yapabilir, para gelebilir.

📍Balık ve Başaklar sözleşme, imza, başvuru, anlaşma konularında sağlam adımlar atabilir.

📍İkizler inzivaya çekilmek isteyebilir. Güven ve huzur ihtiyacında olabilirler.

📍Yengeçler sosyal medya üzerinde para kazanma girişimi yapabilir. Arkadaşlık bağları kuvvetlenebilir.

📍Oğlaklar aşk hayatlarında güvenli adımlar atabilir. Hobi ve yeteneklerden para kazanabilir.

📍Yaylar yeme hassasiyetinde kilo almaya meyilli olabilir.

📍Akrepler güvenilir ilişkilere ve ortaklıklara adım atabilir.




lyssatarot
 
ee.jpg


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ;
Sevgili Koçlar.11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay’ı birlikte
Para ve finansal durumunuz, sahip olduğunuz mal mülk, ekonomik sorunlar, mesleki ve ticari yeteneklerimiz, güven ve güvensizliğin dayandığı noktaları ile ilgili durumların karşınıza çıkması olası. Bu dönemde boğaz, ses telleriniz, boyun ve troid bezi ile ilgili sağlık açısından da dikkatli olmanızda fayda var.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR;
Sevgili Boğalar 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte kendinize harika zamanlar ayıracağınız belki seyahat planı yapabileceğiniz durumlar olabilir. Kısıtlama zamanlarında nasıl yapacağız değil mi? Plan yapabilir sonra uygularsınız artık. Birincil motivasyonlarınızın önem kazandığı belki kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz ve bazı uğraşılar bulmak için plan projeler yapacağınız güzel bir dönem diyebiliriz. Yaratıcı olacaksınız ve güzel fikirler bulabileceksiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER;
Sevgili İkizler 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte ruhsal olarak kendinizi bulacağınız ve içsel durumlarınızın gün yüzüne çıkacağı zamanlar diyebiliriz. Bilinç altı, ruh sağlığı, korkular, endişeler durumları yaşanabilir. Arkanızdan çevrilen birtakım işler var ise bunları öğrenebilir ve dostunuzu düşmanınızı seçebilirsiniz. Meditasyon yapın. Bu dönem Rüyalarınıza dikkat edin yol gösterici olabilir. Mistik aydınlanma yaşayabilirsiniz


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ;
Sevgili Yengeçler 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte sosyal statünüz dostluk, umutlar arkadaşlık çevreniz ve yardım kuruluşları ile ilgili bir takım faaliyetlerde yer alabilir ve adımlar atabilirsiniz. Bu size çok iyi gelecektir.
Çevreniz ile ilişki durumunuz, arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, varılacak hedefler, gerçekleştirilecek yenilikler belki sosyal medyada başlatmayı planladığınız bir proje için ilk adım gibi konular gündeminiz olabilir.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN;
Sevgili Aslanlar 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte İş hayatınız kariyeriniz disiplin, meslek ve toplumdaki durumunuz ile ilgili birtakım gelişmeler ve onun getirileri ile birlikte aile hayatı veya babanız ile ilgili durumlar söz konusu olabilir. Bireysel başarılarınız, mesleki kariyeriniz, ve ilişkisi olduğunuz insanlar ile ilgili bazı durumların da netleşmesi gibi bir takım durumlarda netlik kazanabilir. Güzel bir dönem değerlendirin.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR;
Sevgili Başaklar 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte eğitim hayatınız ile ilgili gelişmeler belki yurtdışı seyahati veya var ise kayınvalideniz ile ilgili veya uzak akrabalarınız hakkında birtakım gelişmeler yaşanabilir. Uzun iç ve dış seyahatler, özgürleşmek gibi istekleriniz olabilir ama maalesef kısıtlanma buna izin vermiyor. Bu nedenle evde kaldığınız sürede yazı yazmak, belki eğitim vermek gibi konularda adımlar atabilirsiniz.
Bu süreçte Hukuk işleri, mahkeme konularınız var ise gelişmeler de yaşanabilir


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER;
Sevgili Teraziler 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte başlatmak istediğiniz ortaklı birtakım işlemler hukuksal davalarınız veya bir yakınınızın bu tarz durumları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Radikal, kalıcı değişiklikler, bitişler ve yeni başlangıçlar, mistik konular, gizli işler, belki evlilikle ilgili bir takım parasal durumlar veya mirasla ilgili durumlarınız söz konusu olabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER;
Sevgili Akrepler 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte ikili ilişkilerde, Sevgi, evlilik, ortaklık ve denge kurma konuların da daha fazla efor sarf edeceğiniz bir zaman dilimi olacak kendinizi ve ilişkinizi sorgulayabilir veya bu konu hakkında konuşma ve yeniden başka şekilde devam etme kararı alabilirisiniz. Belki Evlilik hayatının nasıl süreceği, iş ortaklıkları gibi birden fazla konu ile ilgilenmek durumunuz dahi olabilir. Bu dönem harcamalarınız da karşılıklı denge kurma zamanı diyebiliriz


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR;
Sevgili Yaylar 11 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa yeni Ay ile birlikte günlük rutinleriniz yanınızda çalışanlar ve iş hayatınız konularında yeni gündemler yeni kararlar alabilirsiniz. Varsa evcil hayvanınız onunla ilgilenmek durumunda kalabilir veya bu sıkıcı kapanma zamanlarda bir ev hayvanı da sahiplenmek isteyebilirsiniz ki bu size çok iyi gelecektir. Sağlık konusunda sindirim sistemi, sinir sistemi, yediklerinize içtiklerinize ve bağırsaklarınıza dikkat edin.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR;
Sevgili Oğlaklar 11 Mayıs Boğa yeni Ay’ı ile birlikte Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var. İrade gücünüz kararlılığınız zevk aldığınız alanlar ve yaratıcılığını ortaya koyma çalışmalarının sonuçlarını alabilirsiniz. Bu zamanlarda öne çıkma, dikkat çekme çabalarınız artsa dahi bunu ancak kendi çevreniz içerisinde yapabilirsiniz. Başlatma enerjileri olan bir döngü. Aşk ve çocuklarınız ile ilgili gündemleriniz de olası. Kalbinize dikkat edin. Sağlıklı yiyecekler tüketin.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR;
Sevgili Kovalar 11 Mayıs Boğa yeni Ay’ı ile birlikte aile hayatınız anne babanız veya ev konuları gündem olabilir. Kapalı olduğumuz bu dönemde ev içerisinde değişiklik yapmak isteyebilir dekorasyon konularına zamana ayırabilirsiniz ki buda size iyi gelecektir. Anneniz, babanız ve ebeveynlere ait birtakım işleri yoluna koymanız gerekebilir. Hayatınızda temel teşkil edecek konularda bu dönem sizin için önem kazanacaktır.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR;
Sevgili Balıklar 11 Mayıs Boğa yeni Ay’ı ile birlikte yakın çevre akrabalarınızın bazı durumları, minik minik başlatmak istediğiniz eğitimler veya arabanız ile ilgili yeni değişim veya bakım zamanları olabilir. Kapalı kaldığımız bu dönemlerde belki kitap okuyabilir veya yeni eğitimler araştırabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilişkileriniz yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, belki kısa yolculuklar ama kısıtlanma döneminde nasıl olacak değil mi? Bu zor zamanlarda bitecek elbette sabırlı olmakta fayda var.



Elif Bozkurter
 
ee.jpg


Kalıcı başlangıçlar ve sağlam adımlar alabilecegimiz Boğa yeniayi geliyor.. Yarin akşam Boğa'nin 21 derecesinde Pluto destekli iyicil etkileri olan bir yeniay olacak. Bu hafta bayram haftasi üstelik de evlerdeyiz ne başlangıcı dediğinizi duyar gibiyim. Yeniay da plan yapip, tasarlayıp sonraki hafta yani ayin hilal fazına geçtiği zamanlarda yeni şeylere adim atabilirsiniz. Yeniaylar bir sonraki dolunaya kadar yaklaşık 10 gün kadar etkili olurlar. Boğa burcunun yoneticisi Venüs Ikizler burcunda olduğu için hareketli ve iletişime dönük bir yeniaydayiz. Pluto'dan Ay'a tam destek gelirken değişime gönüllü olacagimizi yalnız Satürn'den de köstekli açı olması değişimi yaparken engel ve zorluklara karşılaşacağımızı anlatıyor. Uranüs'un yeniaya yakın durması ani gelişmelerin de olabilecegini düşündürüyor. Neptun'un destekleyici açıları gercekci olmak kaydiyla hayallerimizi yapabilme imkanı sunuyor. Anin haritasina baktığımız da Yay burcu yükseliyor ve yoneticisi de Kova'nin son derecelerinde.. Bireysel haritalarimizda Boğa ve Yay burçları hangi evimize düşüyorsa o ev konularıyla ilgili gelişmeler olabilir. Yeniayin Boğa'da olması ekonomi yapmanın şart olduğunu gösteriyor.
Basta Boğa olmak üzere Başak, Oğlak, Yengeç, Balik ve Yay burçları olumlu etkilenecekler arasinda
.
Aslan, Kova ve Akrep'ler zorlanacak burçlardan.


Herkese kalıcı yeni baslangiclar dilerken yeniayin burçlara etkisi; 👇💫


♈ YUKSELEN KOÇ : maddi konularda yeni gelişimleriniz olabilir. Hobilerinizden veya farklı konulardan para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizin de etkisi ve desteği olacak bu yeniayda satış pazarlama, ithalat ihracat, sigorta, yabancilar, eğitim, turizm vb konulardan da ekstra gelirler elde edebilirsiniz. Bu süreçte ne kadar iletişimci olursaniz o kadar kazanmış olacaksiniz. Kadersel görüşmeler yapabilirsiniz.


♉ YUKSELEN BOĞA : burcunuzda gerçekleşen yeniay ile her anlamda kalıcı ve sağlam başlangıçlara hazır olun. Ama özellikle maddi konularda ekstra kazançlar dikkat çekiyor. Ozdegerinizin de artacağı bu yeniay her türlü prim, komisyon, miras vb kazanclarinizi da olumlu olarak etkileyecek. Kuzey dugum de para evinizde olduğu için konuştukça kazanıyorum diyeceginiz günlerden geciyorsunuz.


♊ YUKSELEN İKİZLER : yeniay 12.evinizde oluyor. Meali biraz yalnız kalmak ve deşarj olmak isteyebilirsiniz. Yine de bireysel konularda yapmak istediginiz şeyler için sanki enerji depoluyor ya da prova yapıyor gibisiniz. Bir hazırlık dönemi gibi olsa da öne atılmak için biraz erken. Gizli saklı konular varsa özellikle ikili ilişkiler ve ortaklık konularında bunlar da açığa çıkabilir. Sizin de gizlediginiz şeyler varsa açığa çıkabilir.



♌ YÜKSELEN ASLAN: yeniay iş ve kariyer alaninizda oluyor. Kariyerinizde yeni gelişmeler olabilir. Kalıcı ve sağlam bir işe başlayabilirsiniz. Terfi, zam vb durumlar da oluşabilir. Hobilerinizi uzun vadeli işe de çevirebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konulardan da iş kazanımları saglayabilirsiniz.


♍ YUKSELEN BAŞAK : yeniay 9.evinizde oluyor. Yurtdışı, yabancilar, hukuk, medya, yayıncılık, eğitim, yabancilar vb konularda yeni bir sureciniz olabilir. Ev değişikliği, taşınma m, şehir değişikliği vb konularda gundeminize gelebilir. Is için taşınmak durumunda kalmak ya da iş seyahatleri vb konularda öne çıkabilir. Is için eğitim almak vb durumlar da oluşabilir.


♎ YUKSELEN TERAZİ : yeniay ortak kazançlar, miras, krediler, ek kazançlar, eşin kazancı vb konuları anlatan 8.evinizde oluyor. Yeni bir kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ortak kazanclarinizda artış olabilir. Miras vb durumlariniz sizin lehinize sonuçlanabilir. Yabancılar, eğitim, ithalat ihracat, turizm vb konulardan da ekstra gelirler elde edebilirsiniz.


♏ YUKSELEN AKREP : yeniay ikili ilişkiler ve ortaklik alaninizda oluyor. Evlenebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, iş ortaklıkları kurabilirsiniz. Daha cok ticarî ortaklıklar dikkat çekiyor. Yeni iş bağlantıları kurup, networkunuzu de genisletebilirsiniz


♐ YUKSELEN YAY : yeniaydan olumlu etkilenecek burçlardan biri de sizsiniz. Yeni bir işe girebilir. Terfi veya zam alabilirsiniz. Ticarî ortaklıklar için de uygun bir yeniay. Sağlık konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Is arkadaslarinizdan destek de goreceksiniz. Özellikle astlardan yana şanslı olacaksiniz.


♑ YUKSELEN OĞLAK : yeniay aşk, çocuklar, hobiler ve yatırımlar alanınızda olacak. Burcunuzu destekleyen bu yeniay ile tüm bu konularda yeni başlangıclar yapabilirsiniz. Kuracaginiz bir iş içinde yatırım yapma durumunuz var. Yeni bir ilişkiye başlamak ve bebek sahibi vb durumlariniz da oluşabilir.


♒ YUKSELEN KOVA : yeniay ev, aile ve ebeveynler alaninizda olacak. Ev alim satim, taşınmak, tadilat tamirat vb islemleriniz olabilir. Evlilik, evden ayrılma vb durumlar da oluşabilir. Ebeveynlerinizle ilgili gundemlerinizde oluşabilir. Evde dekorarif değişiklikler eşya almak vb gelişmeler de yaşanabilir.



♓ YÜKSELEN BALIK : yeniay yakın çevre, kardeşler, yakın arkadaşlar, eğitim, yolculuklar ve iletişim evinizde oluyor. Yakın çevrenizden destek alacağınız bir yeniay olacak. Kardeslerinizin hayatinda da önemli değişiklikler olabilir. Yakın cevreniz aracılığıyla kariyerinizde de değişiklikler olabilir. Onların aracılığıyla yeni bir işe de baslayabilirsiniz.


Nafiye Mutlu
 
ee.jpg


💫 BOGA BURCUNDAKI YENI AYIN BURCLARA OLAN ETKILERI...​

Koç ve Yükselen Koçlar:

Sizler bu Yeni Ayı maddi açıdan yaşıyor olacaksınız.
Para kazanmayla ve işinizle alakalı yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Hatta kariyerinizin için bir arabayla yolculuk gündeminiz olabilir.

Yalnız ailenizle ilgili sıkıntılarınız hala da devam ederken , onları reddediyor oluşunuzdan dolayı da canınız fazlasıyla yanıyor olabilir.
Artık bu yıl boyunca ailenizle iş yapmak istemediğinizi bizler anladık , sizlerde bu anlamda kendi yolunuzu çiziyor olacaksınız.

Sağlığınız açısından ise,kariyeriniz için verdiğiniz çaba boyunca kendinizi feda ediyor oluşunuz sindirim ,sinir sistemi ve bağırsaklarınıza etki edişinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Son olarak, 26 Mayısta bir Tutulma yaşıyor olacağız.
Sizler bunu yurt dışı, yabancılar , uzak seyahatler,yüksek öğretim ve de akademik kariyer hayatında yaşayacaksınız belki aldığınız eğitim , şehir dışı , yurt dışı bağlantılı konularda bir kesin karar alarak bunu kadersel olarak tamamlayıp bu işe son noktayı da koyabilirsiniz.
Arkadaş ,kardeş , anne ,babadan da tam destek ve yardım alarak bu işe son noktayı koyma kararı vereceksiniz.





Boğa ve Yükselen Boğalar:

Sizlerin yaşamı şekli tamamen değişti.
Artık kendinize yeni bir yol çizme kararı alabilirsiniz.
Belki bir seyahate çıkma kararı alabilirsiniz.
Kendinizi çoçuklarınıza,sevdiğiniz kişiye adadınız ve bu uğurda bir çok şeyden de fedakarlık yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz.
Fakat bütün bunlar sizin kariyer yapma isteğinizi geri çevirmeyecektir .Sizler de bu uğurda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Hatta işe gitmek yerine online uzaktan bağlantılı işler yaparak kendi işinizi kurar kadersel olarak desteklenecek ve kendi paranızı da bu şekilde kazanabilirsiniz.
Bu konuda sizlere destek olacak aile bireyleri arkanızda dururken , geçmişte içinizde kalan ve sizleri yiyip bitiren durumları geride bırakıp bu anlamda kadersel adımlar atabileceksiniz.
Son olarak sağlınız açısından ise, kaslarınız , vücüt şekliniz, koordinasyinunuzdan dolayı, kas gevşetici ilaçlar kullanabilirsiniz.





İkizler ve Yükselen İkizler:

Sizler bu Yeni Ayı kendi iç dünyanızda yaşıyor olacaksınız.
Kendinizla baş başa kalmak ,belki maddi durumunuzu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.
Sağlınıza dikkat ederek yediklerinizi içtiklerinizi bir düzene sokarak siz ve partnerinizle bu konuda yeni bir karar verebilirsiniz.
Ayrıca yaşamınızda kardeşlerinizden , arkadaşlarınızdan, ailenizden kadersel olarak destek alacak ve yaşamınızı planlayacaksınız.
Aldığınız eğitimler sizin çıkış kapınız olurken, bütün bu bilgilerinizi paylaşmak sizlerin şansını kolaylaştıracaktır.
Yalnız maddi anlamda çoçuklara ve evin giderlerine bu aralar fazla para harçayabilitsiniz.
Ayrıca belki çoçuklardan ve evde olmaktan sıkıldığınız anda kaçaçak bir yer aramak isteyebilir kimseye bağlı kalmayabilirsiniz.
Meditasyon, şifa çalışmaları, yoga,terapi , hafif müzikler sizlere çok iyi gelecektir.
Kariyeriniz açısından ise; hayalleriniz , hedefleriniz ve yapmak istedikleriniz uçsuz buçaksız .Kimseye bağlı kalmadan kendi başınıza ilerlemek istiyorsunuz.
Bunun için kendinizce gizli gizli yatırım yapıyor , güven sağlamaya çalışıyorsunuz.
Ne kadar da sosyal medya internet ağlarını kullanarak ,uzaktan insanlara yardımcı olmaya kalksanız da bir türlü tatmin olmuyorsunuz.
Sizin asıl ilacınız yanyana ve insanlara dokunmaktan geçtiğini çok iyi biliyorsunuz.
Son olarak, sağlığınız açısından ise,üreme organları, mesane, kasık ağrıları, idrar yoları gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Belki bu siz , eşiniz ve çoçuklarınız olurken kendinizi korumak isteyebilirsiniz.
Bellki de çoçuk yapmamak için önlemler almalısınız.
Dikkat!






Yengeç ve Yükselen Yengeçler:

Sizler gruplar,arkadaşlıklar alanında yaşıyor olacaksınız.
Belki yeni kişilerle tanışıp onlarla anlık aşklar yaşayabilirsiniz.
Hatta şimdiden ailenizle birlikte şehir dışı, tatil planları yapmanın heyacanını yaşayabilirsiniz.
Yalnız bunu yaparken araya bazı haz etmediğiniz kadın figürleri girerken keyfinizi kaçırmasına asla izin vermeyin derim.
Evlilik birliktelik ve iş ortaklığınızda aranızdaki sağlam bağlarla birlikte ve de birbirinize sağladığınız güçle kendinize olan güveninizi çok daha güçlü hissedeceksiniz.
Ayrıca ,evli olanlar çoçukların sakarlıklarından ve onlarla yüz göz olmaktan çabuk sıkılıp, evden uzaklaşmak isteyebilirler.
Ev kazalarına da maruz kalabilirler.
Dikkat!
Bekar olanlar için ise, evde kaldıkları bu zaman içerisinde çok sıkıldılar ve dışarı çıkmak için kaçış yolları arayabilirler.
Maddi açıdan ise, birikimlerini ve yatırımlarını akıllıca kullanmaları onları zorlamayacaktır.
Ama dijital para , online yatırımlarına çok dikkat etmelerini şimdiden uyarmak isterim.
Kariyeriniz açısından ise,yurt dışı yabancılar,yüksek öğretim, inaçlar konusunda kısıtlandığınız için yara aldınız.
Fakat şimdi o geçmişin izlerini silerken,bu konularda destek alacaksınız.
Kadersel olarak da iç dünyanızda yalnız kalmak yerine bu haberi kendinizce güvendiğiniz , arkadaşlarınızla , kardeşlerinizle paylaşabilirsiniz.
Son olarak, sağlığınız açısından ise,karaciğer, bacakların üst kısmı,kalça , kilo sorunları yaşarken kan dolaşımı olmadığı anda sorun yaşayabilirsiniz.
Fazla yemekten de uzak durun ve hareket edin lütfen.






Aslan ve Yükselen Aslanlar:

Sizler kariyer alanında yaşıyor olacaksınız.
Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Yeni bir iş deneğimleyebilirsiniz.
Hatta maddi açıdan bu yeni işiniz ve kariyeriniz sizleri tatmin edecektir.
Zaten sizlerde başarılı olmak ve kendinizi burda ispatlamak adına bazı şeylerden fedakarlık ederek yükselme imkanı bulabilirsiniz.
Yalnız, şunuda bilin ki en ince ayrıntısına kadar çalışıp ,emek verip, hizmet edeceksiniz.
Yalnız kendi iç dünyanızda kendinizi korumaya aldınız,ailenizle birlikte yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.
Maddi kazanımlarınızı kimseye hissettirmeden kendi iç dünyanızda saklarken, çocuklara da harcama yapmaktan kaçınmayacaksınız.
Ayrıca, kadersel olarak ,arkadaş ve sosyal çevrenizden çok büyük ve olumlu destekler alarak işinizi büyütebilirsiniz.
Belki online yapacağınız işleri araştırıp, öğrenip onlardan yardım alıp bunu planlayacaksınız.

Son olarak sağlığınız açısından ise,kemikleriniz dişleriniz ,eklemleriniz, diz kapaklarınızdaki ağrıları takip etmeli önlemlerinizi şimdiden alamalısınız.
Hatta evcil hayvanları olanlar için ise evden kaçma gibi durumları olabilir.Onlara dikkat etmekte fayda var.






Başak ve Yükselen Başaklar:

Sizler yurt dışı ,yabancılar, inaçlar, yolculuklar ve yüksek ögretim alanında yaşayacaksınız.
Belki yeni bir eğitim paragramına sıcak bakabilirisiniz.
Yada ailenizle yapacağınız bir tatil sizin keyfinizi yerine getirmenizi sağlayacaktır.
Hatta işiniz konusunda ne yapmak istiyorsanız eşiniz yada birlikte iş yaptığınız kişiden desteklenecek ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
Kariyeriniz ve maddi kaynaklarınız açısından ise,
bilgi birikimleriniz ve edindiğiniz dostluklardan yana şanşlı olduğunuzu bilmelisiniz.
Kadersel olarak araştırıyor ve işinizi sağlamlaştırmak için büyüklerinizden destekleniyorsunuz.
Hatta online işlere yöneldiğiniz taktirde gelirleriniz ve iş kapılarınızı açabilir ,hedeflediğiniz kariyere odaklanabilirsiniz.
Maddi açıdan ise, kadersel olarak kazanımlarınızı artırmak için gökyüzü sizlere destek veriyor.
Mesela, kızlara yönelik bir iş yapabilirsiniz.Belki güzellik estetik, güzellik,vücut şekillendirme vs.gibi işlerden çok daha rahat para kazanabilirsiniz.
Son olarak sağlığınız açısından ailenizde yaşlı kişiler var ise, onların adele ağrıları,kan dolaşımı,yüksek ateş, baçaklarındaki varis ve damarlarındaki sorunlarla uğraşabilir, onların sağlık ihtiyacını karşılayabilirsiniz.
Hatta ilaçlarının sorumluluğu da sizlerin üzerinde olacaktır.






Terazi ve Yükselen Teraziler;

Sizler mal, mülk,nafaka , kredi faiz , eşinizin gelirleri ve miras konularında yeni gündemleriniz olacak.
Hatta bütün bunlar ev aile ve köklerinizden gelirken,eskiden kalan mallar , mülkler gibi konulardan yana şansınız artarken, hayallerinizin fırsatını bu anlamda yakalayabilirsiniz .
Ayrıca yabancılar,yurt dışı, turizm , yüksek öğretim konularında kadersel gelişmeler ve de haberler alabilirsiniz.
Hatta ailenizden ve çevredeki arkadaşlarınızdan destek alarak harekete geçeçeksiniz.Bu konuda teknoloji,internet ve sosyal medyadan da faydalanacaksınız diyebilirim.
Kariyeriniz açısından ise, harekete geçmenin vakti geldi.Evde olmayıp iş yerinde daha fazla zaman geçirebilir , ailenizi ihmal edebilirsiniz.
Kimseye bağlı kalmak ve onları düşünmek istemeyeceksiniz.
Maddi açıdan ise,harçamalarınızı eve ve çoçukların giderlerine harçarken onlardan da ayrı kalabilirsiniz.
Son olarak,sağlığınız açısından ise, ayaklarınız, sinir sisteminiz hassaslaşırken, sizi rahatlatacak ve sakinleştirecek deniz ve suyu kullanarak rahatlayabilirsiniz.








Akrep Yükselen Akrepler:

Sizler evlilik birliktelik ve de ortaklık alanında yaşıyor olacaksınız.
Belki evlilik kararı alırken yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını hissedeceksiniz.
Arkadaşlarınız , kardeşleriniz sizleri daha önceden desteklerken yine bu konuların önünüze gelmesinden dolayı daha da kendinizi güvende ve de güçlü hissedeceksiniz.
Birlikte olmak istediğiniz kişiyle de hayallerinize yürümenin ve bunu gerçeğe dönüştürmenin sevincini yakalayabilirsiniz.
Fakat kendi bulunduğunuz topraklardan , yerinizden yurdunuzdan ,evden, aileden ayrılmak günlük işlerinizin değişmesi sizin canınızı sıkarken, bu konuda üzülebilirsiniz.
Kadersel olarak yeni bir döneme giriyorsunuz.Korkmayın ve bu durumun heyecanı etrafınızdaki kişilerle yaşayın.
Kariyeriniz açısından ise, keyfiniz yerinde ve kendinize güveniniz tamken yerinizi koruyun ve kimseye ego yapmayın.
Maddi açıdan ise,geçmişte aldığınız bir eğitim,yaptığınız bir yolculuk hatta yaptığınız bir rezervasyonunuz var ise bunu erteleyebilir ve paranızı almakta zorlanabilirsiniz.
Son olarak, sağlığınız açısından ise,baş ağrısı, ateş ve ev kazalarına uğrayabilirsiniz.
Çoçukları mutfaktan uzak tutmayı da unutmayın lütfen.








Yay ve Yükselen Yaylar:

Sizler günlük hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızla, evcil hayvanlar ve de sağlık alanında yaşıyor olacaksınız.
Belki yeni bir işe başlayabilrsiniz.
Sağlığınızı ilgilendirecek, keyfinizi yerine getirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Ya da boğaz,boyun bölgesinde sorunu olanlar ani bir durumla karşılaşırken ameliyat olma olasılıkları gündeme gelebilir.
Belki de hayatınıza yeni bir evcil hayvan almaya kalkabilirsiniz.
Ev , aile ve köklerinizde ise; hayallerinizi süsleyecek sizleri mutlu edecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Maddi açıdan güçlenirken, eskiden edinilmiş mal, mülk, yatırım gibi konulardan yana kendinizi sağlama alıp güç kazandığınızı hissedebilirsiniz.
Fakat aile içi nafaka , mal,mülk,kredi ,faiz gibi konularda kimseyle çatışmaya , kavgaya giripte evin içinde,çoçukların canlarını sıkıp ,onları yaralamayın.
Evlilik,ortalık ve birlikteliğinizde birbirinize karşı duyarlı olun.
Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle konuşmadığınız ve bir arada sohbet,muhabbet etmediğiniz taktirde durumu abarttır aranızda sorun çıkmasına neden olabilirsiniz.
Fakat kadersel olarak sizleri destekleyecek ailenin büyükleri sizleri kendilerine yakın hissederek size bu konuda kalıcı destekler sunacaktır.
Kariyeriniz açısından ise,seçim yapmalısınız .Nelerden vazgeçeçeğinizi hesaplamalı ve o yolu tercih etmelisiniz ki hedefinize ulaşabilesiniz.
Maddi açıdan ise, internet, sosyal medya,online işlerde çalışarak, kendinizi farklı kültür ve şehirden insanlara tanıtarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.










Oğlak ve yükselen Oğlaklar:

Sizler aşk , çoçuklar ve hobiler alanında yaşıyor olacaksınız.
Belki yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.
Yada çok sevdiğiniz bir hobiye başlamak isteyebilirsiniz.
Yada bir çoçuk kararı da alabilirsiniz.
Ve bu konuda ailenizin sizin yanınızda ve karşılıksız yardımını yakından hissedebileceksiniz.
Ayrıca aile ve birlikteliğiniz de zor anlar yaşayanlar, çatışanlar ve anlaşmakta zorluk çekenleriniz var ise de ani bir kararla durumu tatlıya bağlayabileceklerdir.
Kariyeriniz açısından ise,dengeli olmalılı ,uyum içerisinde çalışmalı ve de ikili ilişkilerde alttan almalısınız.
Hatta bunu duruşunuzla ve de vucüt şeklinizle karşınızdaki kişiye yansıtabilmelisiniz.
Maddi açıdan ise,kendinize yakın hissedeceğiniz kişilerle kadersel işler yapabilir ve bunun için anlaşabilirsiniz.
Belki de iyi bir teklif , pozizyon vs.gibi bir gündeminiz olacaktır.
Son olarak , sağlığınız açısından ise,sinirleriniz çok hassaslaşırken, eller ve kollarda rahatsızlık hissedebilirsiniz.







Kova ve Yükselen Kovalar:

Sizlerde ev aile ve köklerinizde yaşıyor olacaksınız.
Belki evinizde yenilikler yapmak isteyeceksiniz.
Ani bir kararla belki masrafa girebilirsiniz.
Paranızı harcarken düşünmeden ve dikkatsizce harcasanız da , yenilendiğini gördüğünüz zaman ise keyfini çıkaran da ilk siz olacaksınız.
Yalnız arkadaş ve kardeşlerinizden dolayı canınız çok yanmış olurken onlara da çok kızmış olabilirsiniz. Ve bu kızgınlığınızı de iş yerinde çalışma arkadaşlarınıza yansıttığınız taktirde orada da sorun yaşayabilirsiniz.
Yalnız kadersel olarak aşk , çoçuk, torun sahibi olmak gibi gündemleriniz olabilir.
Hatta yeni tanıştığınız ve arkadaş olduğunuz kişilerden yana da kadersel olarak haberler alabilirsiniz.
Evli olanlar ise , belki çocuk haberleri alabilirler.
Kariyeriniz açısından ise,iş yerinde olmak ve aile ortamında çalışmayı tercih edebilirsiniz.
Son olarak, sağlığınız açısından ise,gögüs kafesi , mide , 12 parmak bağırsağı vs. gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.
Hasta olanlar için ise,kontrolden geçseler hiç fena olamayacaktir.








Balık ve Yükselen Balıklar:

Sizlerde iletişim , akraba ,kardeşler ve kısa seyahatler alanında yaşıyor olacaksınız.
Bu anlamda yeni kararlar alabilirsiniz.
Ve hayalini kurduğunuz planlarınız her ne ise onlara bu anlamda kavuşabilirsiniz.
Ayrıca ev , aile ve köklerinizle alakalı olarak da
^^ kadersel ^^ gündemler yaşarken olumlu haberler de alabilirsiniz.
Yalnız evde çoçuklarla fazla bir arada olmak sizleri çileden çıkarırken, yaptıkları maddi harçamalarından dolayı da onların canını yakabilirsiniz.
Sakin olduğunuz ve konuştuğunuz taktirde onlarda durumu anlayacaklardır.
Bu aralar kimseye söylemeden sessizce , gizli kapılar arkasından kısa seyahatlar yapabilirsiniz.
Kariyeriniz açısından ise, geçmişte aldığınız eğitimleri, bilgilerinizi sizde artık yeni çağa uyarak online şeklinde yapmaya kalkabilirsiniz.
Son olarak sağlığınız açısından ise , yediklerinize çok dikkat etmeli tatlılardan , hamur işlerinden uzak durmalı ve de kalbinizi fazla yormamalısınız.
Aman dikkat!!!








👑
Sevgi ve Saygılarımla
Astrolog Berçem Ulutaş
 
ee.jpg


Kafanı hafifçe kaldır başını gökyüzüne, gülümse içinden kendine.

Bunca zaman yaşadıklarına rağmen sevgi dolu bir kalbin olduğu için, hayata dair umutlarının bitmediği için, her doğan güneşi kendine fırsat bilip her güne yeni umutlarla başladığın için tebrik et kendini.

Kondur omzuna hakikatli bir öpücük.
Toparlan haydi yeniden başlıyoruz! De kendine 💜

Bu yeni ay’ı olumlu kullanmaya getirdiği mesajları anlamaya ve yenilenmeye niyet edin. Hayat sürprizlerle dolu.Hayatını güzelleştirmek için bir şans daha verildi.

Değişime direnmeden hayattaki nasiplerimi almaya niyet ediyorum. Ben varım ve hala yaşamdan almam gereken ödüller var 💜

#yeniay




Sİbel mygl
 
ee.jpg


♉️ Boğa Yeniayı; sabır, güven, istikrar..

📍Tutulma mevsimi başladı. Öncesinde Boğa yeniayı ile gökyüzü bizi güvenli alana almaya çalışıyor.

📍Bu dönem kendimiz için kalıcı çözümlere gitmek zorunda kalacağımız koşullar oluşabilir. İncinmemek için inceldiği yerden koparmak gerekebilir.

📍Her ne kadar adımlarımız ürkek ve endişeler içinde olsak da, yeni bir düzen kurmak için konfor alanımızdan çıkmayı göze alırsak evren bize yolu gösterecek.

📍İçimizdeki taşlaşmış öfkeden kurtulup kendimize huzurlu ve sakin bir düzen yaratmaya odaklanmamız gerekiyor. Çünkü artık şapkayı önümüze koyup kendi gelecek planlarımıza odaklanmamızın tam zamanı.

📍Gökyüzü, başkalarına odaklanarak harcadığımız zamanı telafi etmenin ve kendi konfor alanımızı yaratmak için harekete geçmemiz gerektiğini gösteriyor.

📍Ay sonundaki Tutulma öncesi kendine sağlam koşullar yaratmayı başaranlar uzun vadede büyük fırsatlar yakalayacak. Özellikle Bu dönem attığımız adımlarım meyvelerini 2022 de kuzey düğümün de Boğa burcuna geçmesi ile çok daha büyük ve bereketli şekilde toplayacağız.

📌Özellikle haritasında 21° Oğlak ya da 21° Başak burcunda gezegeni olanlar için bu Yeniay harika etkiler içeriyor.

📌21° Akrep burcunda gezegeni olanlar ciddi ikilemler içinde kalabilirler. Karşı tarafın size ne anlatmaya çalıştığına odaklanın.
📌 21° Aslan ya da Kova burçlarında gezegenleri olanlar için gündem zorunlu değişimleri tetiklese de akışa teslim olurlarsa olumlu etkilerden faydalanabilecekleri gözüküyor.
 
boğa9 (2).jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR​

Finansal konularda yeni adımlar atabilir, yeni kazanç yolları keşfedebilirsiniz. Kariyerle ilgili olumlu gelişmeler terfi, zam gündeme gelebilir. Yeni yatırımlar, alım-satım işleri gündeminizde olabilir. Sosyal medya üzerinden yeni projeler ve eğitimle ilgili konuları harekete geçirebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR​

Burcunuzda gerçekleşen Yeniay en çok sizi etkiliyor. Yenileniyor ve canlanıyorsunuz. Sağlık ve dış görüntünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyerle ilgili yeni iş anlaşmaları veya projeler gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilir, ekstra kazanç kapıları aralayabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER​

Bilinçaltının çok hareketli olacağı, arka planda finansal konularla ilgili planlar yapacağınız bir süreç olabilir. İlişkilerle ilgili bazı konuların da açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Manevi çalışmalara ilginiz artabilir. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa kontrol ve tedaviler için uygun bir zamanlama olabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER​

Geleceğe yönelik isteklerinizi hayata geçirmek için destekleyici etkiler ön planda. Ekip çalışmalarına katılabilir, lider rol üstlenebilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinden güçlü destekler alabilirsiniz. Bazılarının yatırım konularındaki adımları olumlu sonuçlanırken bazıları için sessiz, gizli yaşanacak ilişki başlangıcı getirebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR​

Kariyer ve gelecek hedeflerinizle ilgili şanslı etkiler altındasınız. Yeni bir işe başlangıç yapabilir veya terfi alabilirsiniz. Her iki şekilde de kazançlarınızda artış söz konusu olabilir. Sosyal çevre ilişkileri hareketlilik kazanırken bir arkadaşlık ilişkiye dönüşebilir. Ortaklı bir projeden kazanç sağlayabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Yeniay yabancılarla, uzaklarla ilgili bağlantıları, sosyal medya üzerinden yapılan konuları gündeminize getirebilir. Bu yeni bir iş, yeni bir proje olabileceği gibi sizden uzak mesafede biri ile önyargılarınızı kıracak yeni bir ilişki başlangıcı da olabilir İlişkiler ve iş bağlantıları açısından oldukça destekleyici etkiler söz konusu. Bazılarınız evlilik nedeniyle yer değişimi veya hukuksal konularda olumlu sonuçlar alabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER​

Finansal konularla ilgili alanda oluşan bu Yeniay maddi konularla ilgili şanslı etkiler taşıyor. Alacaklar-borçlar, nafaka, miras, kredilerle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Eş, ortak, aile kaynaklı para konularından kar elde edebilirsiniz. Uluslararası veya yabancılarla ilgili yeni yatırım projeleri gündeminize gelebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER​

Yeniay ilişkilerle ilgili alanda gerçekleşiyor. Gündeminize evlilik, yeni bir ilişki başlangıcı veya yeni bir ortaklık getirebilir. Ortak işlerden, eşin kaynaklarından yana şanslı etkiler altındasınız. Devam eden miras davaları, kredi beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR​

Çalışma ortamı ve iş beklentilerinizde olumlu gelişmeler olabilir. Günlük rutininizle ilgili yeni plan ve disiplinler geliştirebilirsiniz. Yeni çalışma arkadaşları aranıza katılabilir. Bazılarınız iş çevresinden birisiyle yeni bir ilişkiye veya yeni bir ortaklığa dahil olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Yeniay sağlam bir aşkın başlangıcını işaret edebilir. Var olan ilişkilerinizde keyif ve romantizm artabilir. Hobinizi işe çevirip kazanç sağlama imkanı yakalayabilirsiniz. Sürpriz bebek haberleri gelebilir. Yaratıcılık ve hayattan daha fazla keyif aldığınız bir süreç olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR​

Yeniay ev ve aile konularını ilgilendiriyor. Aile bireylerinden maddi ve manevi destekler gelebilir. Gayri menkul alım-satımı, ev kiralamak, ev satın alma konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kariyerle ilgili beklediğiniz haber gelebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR​

Yeniay yakın çevre ilişkilerinizi ilgilendiriyor. Kardeşler veya akrabalardan maddi ve manevi destekler gelebilir. Ticari yeni girişimlere başlayabilir, alım-satım konuları gündeminizde olabilir. Bazılarınız ev değişikliği, bazılarınız ise evlilik yapabilir.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
X