• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 mm yumurta ıle hamıle kalan var mı......

karanfil19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
106
28
98
Samsun
merhaba arkadaslar agustos ayının 23unden ıtıbaren klomen kullanmaya baslamıstım bır ayda 3 kutu klomen kullanmama ragmen 2 tane yumurtam olustu ve ikiside 11 mm boyutundaydı doktor yumurtaların çok zayıf bu ay gectı 3gun sonra tekrar gel bır daha bakalım ama önümüzdeki ay pregona başlayalım dedı 3 gün sonra gittiğimizde yumurtaların ıkısıde yoktu kendılıgınden catlamıstı bu sekıldede hamıle kalırsın ama bebegın sakat yada zıhınsel engellı olabılır kromozol problemler olabılır yada cok zor bır hamılelık donemı gecırırsın ve erken dogum rıskı olur dedı ve ben o 11 mmlik yumurta ıle hamıle kaldım suanda 7 haftalık hamıleyım ve ıkı haftadır rahım ıcı kanamam var ve bugunku kontrolde kanama alanı gebelık kesesı boyundaymıs doktorum vucudun bebegı reddedıyor bebekte saglık sorunu olabılır dedı 11 mmlık yumurta ıle saglıksız gebelık mı olusur bu konuda bılgısı olan var mı yada benım durumumda olup saglıklı bır evlat dunyaya getıren var mı

birde agustosun 23 ünde klomen kullanmaya baslamıstım bu arada 3gunde bır kontrolum oldu ve eylulun 13 ünde kontrole gıttıgımde doktor bu ay gectı artı yumurtalar cok kucuk 11 mm demişti 3gun sonra tekrar gel dedi 16eylulde kontrole gıttıgımde yumurtalar yoktu 3 gunde ıstenılen boyuta gelmesı gıbı bır ıhtımal var mı

birde agustosun 23 ünde klomen kullanmaya baslamıstım bu arada 3gunde bır kontrolum oldu ve eylulun 13 ünde kontrole gıttıgımde doktor bu ay gectı artı yumurtalar cok kucuk 11 mm demişti 3gun sonra tekrar gel dedi 16eylulde kontrole gıttıgımde yumurtalar yoktu 3 gunde ıstenılen boyuta gelmesı gıbı bır ıhtımal var mı

selam,
yumurtalar günde 2 mm yada daha fazla bile büyüyebiliyor. Gittiğinde 11 mm se 3 günde çatlayacak kadar büyüyüp yani 18 - 20 mm gelmiş olabilir.

insallah canım bır bılınmezın ıcındeyım suanda doktor bebegın gelısımı ıyı dıyor ama baska seylerde soyleyınce bu durumdan korkuyorum

canım yumurtalar günde 2-3 mm civarı büyüyebiliorlar , 2mm büyüse bile 3 günde 6mm büür , bu da 17-18mm boyutuna ulaştırır yumurtanı , içini ferah tut inşAllah herşey olunda gider ;)

chickpeas canım ınsallah soyledıgın gıbı olmustur ıstenılen boyuta gelmıstır daha once pregonla 6yumurtam olusmustu 17-18mm boyutlarında catlatma ıgnesı vurunmustum o zaman asılama yapılmıstı tutmamıstı sımdı ıstenılen boyutta degıldı ama kendılıgınden catladı buyumese catlamazdı degıl mı... ıcım ıcımı yıyor hem kendım hem bebegım ıcın cok endıselenıyorum rabbım hakkımızda hayırlısını versın

Merhaba, ben de adetimin 10. gününde gittiğimde 12,3 mm olan yumurtam 2 gün sonra gittiğimde çatlamıştı. Doktor çok normal, adetinin 12. günü çatlayabilir, hamilelik de olabilir dedi. Bekliyorum. Klomen+iğne falan hiç birşey kullanmadım bu ay. Farklı bir doktor sönmüştür o yumurta, gebelik gerçekleşmez dedi. Ama 8 mm yumurta ile hamile kalanı da okudum. Umutluyum.

Bende klomen gecen ay kullandim5 gün sonrasi catlatma igne verdi ama malesef olması bu ayda klomen bitti bugun döngü gunumun 11.gunu ve yumurtam olmus en büyüğü 9 mm pazartesi gel bakalim bidaha dedi gelişmemiş yumirtalarim henüz acababuyurmu pazartesiye kadar

merabalar bende doktora gittim 3 yumurtalığım olışmuş biri 18 mm 25 diyerleri 10 ve 12 mm sizce hamilelik okurmu bu ay rahim duvarı kalınlığı 7mm demişti

Back
X