• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek

nazliayaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
40
-16
1
34
Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp :(((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi 🥺🥺🥺

Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp :KK43:((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi 🥺🥺🥺

Ne anlatıyorsunuz başkalarına?

Hem boşanınca siz ve çocuklar ne olacak?

Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp :(((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi 🥺🥺🥺
Defolsun gitsin

Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp :KK43:((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi 🥺🥺🥺
Ne anlattiniz ki bu kadar tepki verdi eşiniz

Pişman olmaz. Neden pişman olsun ki? Kendince haklı sebepleri var adamın. Ne anlattınız ne yaptınız bilemedim ama sıradan dedikodular olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen sizi çok kez uyarmıştır bu konuda. Birden olmamıştır. O sebeple de her seferinde biraz daha soğuya soğuya sevgisi ve saygısı bitmiştir.

Gayette boşanma sebebi aslında.

Güya dediğiniz şey gerçek mi?
Dürüst olun her dedikodunun içindeyseniz,bunu seviyorsanız bunun fazlası yuva bozar çünkü dedikodu ederken muhabbet eşe gelir,herseyini herkese anlatmak bir boşanma sebebidir.Yok böyle bir şey diyorsanız boşanmak için bahane yaratmış sizden ayrilmak istiyordur.Zorlamayin hakkınız neyse sonuna kadar alın gitmek isteyene yol verin.
Yani her türlü ,ufukta boşanma var.

Eşin de o kadınlarla oturup dedikodu yapıyor herhalde.
Sürekli adının geçtiğini yahut her şeyi anlattigini bildiğine göre..
Hayır yani sizin arkadaşlarınız mi eşinizin arkadaşları mi belli değil ?
Ayrıca her şeyi anlatıyorsaniz haklılık payı var.Gonulden düşmüşseniz gözden cirkmasi kolay.

Başka sorunlarda vardır illa ki bu sebepten boşanacağını sanmıyorum. Adam sevmıyorum demiş belkide gerçekten artık sevmiyordur. Ayrıca herkese her şeyi anlatıyorum derken ne kadar her şeyi anlatıyorsunuz ki adam bu sebepten boşanma davası açsın.

Herkese herseyi anlattiginizida esinize siz mi anlatiyorsunuz? Nerden biliyor esiniz? Bosanma davasi actiysa blof yapmiyordur geride donmez.

Back
X