- 21 Kasım 2017
- 28.802
- 124.801
- 598
XOXOgossip girl![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
XOXOgossip girl![]()
Anladım ama öyle yada böyle bazı insanlar bu tarz muhabbetlerden hoşlanmaz.yani böyle olayların içinde olman ona basit gelmiş olabilir.ben anlamıyorum maden vaktiniz var açın bı kitap okuyun, bişey izleyin illa abuk sabuk arkadaşlık bile olmayan bu ilişkileri neden sürdürüyorsunuz bı de koca koca kadınlar kavga ediyorsunuz.nedeni nedir bilmiyorum belki eşiniz biseyleri bahane etti ama bence bu tarz saçmalıklarda bazı şeyleri tetiklemis olabilirTam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size elbette bu bahane
Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size elbette bu bahane
Esinizinde mi yok sizin degil eğer evlendikten sonra mal mülk aldıysa eşiniz onların yarısi sizin ondan bahsediyorum ben .Hicbirseyim yok maalesef bu süreci daha zorlastirmadan anlaşmalı boşanmaya karşılık vermek daha iyi olacak gibi
Peki siz niye karşı dava açıp nafaka ve tazminat istemiyorsunuz ?Çocuklar sizde kalacaksa dımdızlak biracak ne yicek bi çocuklar nerede barınacak?Bence sizde hemen karşı dava açmaya bakın.Calisiyormusunuz neyle geçim sağlayacaksınız?İnanın hiç öyle biri değilim asla olmadim bir kaç mevzunun içerisine istemeden dahil olup konular uzadığı içinde ben orda kaldım diyebilirim çocukların için ölürüm ben asla onlarin hicbirseylerini eksik etmedim ama adam dimdizlak kalacaksın diyor bı bilseniz ki beni tanımış olsanız ve esimide bu yorum için özür bile dilemiş olursunuz eminim..
Calisma imkanınız yok mu?Evet klinik sorumlusuyum ben
sizi hiç rahatsız etmiyor mu peki? hamileyken sizi bırakıp giden biriyle tekrardan beraber olmak?Ki ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarak
hayat tarzınızı bilmiyorum da size değer vermeyen bu adama niye bu kadar değer veriyorsunuz? Size yazık, belki çok daha önce sizi ilk aldattığında boşansanız inat uğruna devam ettirmeseniz hayatınıza size değer veren gerçekten seven biri çıkacaktı.Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
hanımefendi sorun bu değil. sorun adamın sizi sevmeyip aldatması, onu görmemey tercih ediyorsunuz anladım...Birincisi mahalle değil ayrıca Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla ara ara sürtüşmeler yasayı gün sonnda da kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size
Mahalle dedikoduları sadece ve gayette işinde gücünde biriyim hafta sonları aktivitesi diyebilirim sadecec hem bu ilk değil yaptığı ilk gebeliğimdede aldatim gitti 1 sene sonra geri döndü
Aldatmak mi asla kafanı kimseye 11 yıl bosunca cevirmedim bile insanların nekadar çabuk günahını alıyorsunuz sizde mesela Tam olarak ta öyle değil işte hanımefendi kendi oturduğum sitedeki yasitim olan bayanlarla sürtüşmeler yasayı gün sonu kritigini geçtiğimiz için ve bunu da dedikodu olarak adlandırdığı için her olayda bulunduğumu düşündüğü için boşanmak istiyor net açıklama yapabildimmi size
Malesef onunda yokEsinizinde mi yok sizin degil eğer evlendikten sonra mal mülk aldıysa eşiniz onların yarısi sizin ondan bahsediyorum ben .
benim düsüncem sudurki hicbir erkek yeni bir kadini bulup garatilemedikten sonra evdeki kac senelik olursa olsun nikahli karisina yol vermezArkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
![]()