- 8 Nisan 2024
- 700
- 181
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Çocuk doktorundan alın o sizi yönlendirirMerhabalar 11 yaşındaki kızım in göğüsleri tek taraflı yani sol tarafı ucu şiş hani büyüme seklinde şişkinlik var diğeri dümdüz ama sol tarafta sadece şişkinlik var ve anne acıyor bazen diyor yani bunun için hangi doktordan randevu almalıyım yada buyume evresi desem sadece neden tek taraf şişsin ve ağırsın ki
ergenliğe giriyor normal bir durum yaş olarakta normal bir yaşta kol altı ve genital de kıllanma da başladı ise 1-2 yıla regl olur. endişelenecek bir durum yok. Ama içiniz rahat olsun isterseniz çocuk endokrinolojiye gidebilirsiniz.Merhabalar 11 yaşındaki kızım in göğüsleri tek taraflı yani sol tarafı ucu şiş hani büyüme seklinde şişkinlik var diğeri dümdüz ama sol tarafta sadece şişkinlik var ve anne acıyor bazen diyor yani bunun için hangi doktordan randevu almalıyım yada buyume evresi desem sadece neden tek taraf şişsin ve ağırsın ki
Ben 9 yasinda regl olmustum.ergenliğe giriyor normal bir durum yaş olarakta normal bir yaşta kol altı ve genital de kıllanma da başladı ise 1-2 yıla regl olur. endişelenecek bir durum yok. Ama içiniz rahat olsun isterseniz çocuk endokrinolojiye gidebilirsiniz.
Teşekkür ederim bilgileriniz için ama tek taraflı olunca bı tedirgin oldum yani büyüme iki göğüs aynı anda olmazmi acabaergenliğe giriyor normal bir durum yaş olarakta normal bir yaşta kol altı ve genital de kıllanma da başladı ise 1-2 yıla regl olur. endişelenecek bir durum yok. Ama içiniz rahat olsun isterseniz çocuk endokrinolojiye gidebilirsiniz.
İşte bende ona takıldım tek taraflı büyüme var çünkü böyle ceviz büyüklüğünde hemen hemenBen 9 yasinda regl olmustum.
Konu sahibi doktora başvurunuz. Acıması normalde tek taraflı büyümesi sanki normal değil
Teşekkür ederim evet randevu alayımNormsl aslında acımasi şişmeye başlaması, aynı anda büyümemeleri de normal, yine de doktora sorun kafanız rahat etsin
Ayni anda oluyor normalde ikisi birden fındık gibi tabiri caizse başlıyor. Ne olur ne olmaz siz bi devlet hastanesinden randevu alın götürün.Teşekkür ederim bilgileriniz için ama tek taraflı olunca bı tedirgin oldum yani büyüme iki göğüs aynı anda olmazmi acaba
Teşekkür ederimNormalde çocuk endokrinoloji bakması lazım sanırım. Ama önce çocuk doktorunun yönlendirme yapması lazım. Çocuk doktoruna gidin, o sizi yönlendirir.
Konu linki nasıl bulabilirim yada konu basliginiGeçen hafta da bu şekilde konu vardı o konuya da bakarsan iyi olur
Benim de aynı şekilde tek taraflı büyümüştü hatta ucu sivri şekildeydi sonra normal büyümeye devam etti ikisi deİşte bende ona takıldım tek taraflı büyüme var çünkü böyle ceviz büyüklüğünde hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?