- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
Şikayetçi olunurÇocugun yaşını tespit edemedim yüzü 10lu yaşlar davranışlar 18 gibi bilemiyorum yani canları sıkılmış büyük gibi davranmak istemişler ama bizim kizin kafası daha çok küçük daha geçen ay oyuncak bebek aldık
Siz yengesiniz o abi. O yüzden karışmayın o çözsün dedim.Abisine aşık olduğu için konu abisinde mi kalsın. Abisine olan düşkünlüğünün benim acımdan rahatsızlık uyandıracak kadar çok olduğunu belirttim. Normal bir abi kardeş sevgisinden fazlası daha doğrusu abi sevgisinden fazlası.
İlk okuldaydim nişan yapmıştı 2 çocuk aralarında bahçede. Arkadaşları da katılmıştı. Ne saçma gelmişti hala saçma geliyor. 20 yıl geçti demekki oluyor böyle şeyler11 yaşında sevgili mi? Oha biz çizgi film izleyip cips yerdik ya. Bence empati yeteneği yüksek olan biri karşısına alıp konusmali. Cocuk daha o
Ozaman konuyu sadece sevgililiğe bağlamayın başka problemleri var demekki. Tiktok üzerinden mi sevgili olmuşlar yani? Yakınlarında falan değil aynı okuldan değil öylemi?Konu sadece derslerde başarı da değil defterin nerde diyoruz yok kayıp yarın bir yerde unutmuş obur gün hiç almadım ki diyor genel olarak bir bos vermişlik var ve biz bunu yeni fark ettik.
ama o yaştaki çocuk için bu çok normal.biz kardeşimi aynı sebeplerden doktora bile götürmüştükKonu sadece derslerde başarı da değil defterin nerde diyoruz yok kayıp yarın bir yerde unutmuş obur gün hiç almadım ki diyor genel olarak bir bos vermişlik var ve biz bunu yeni fark ettik.
bu tarz yasaklar hoş değil bence.çocuk ve ergen psikiyatristi arkadaşlar daha doğru bilir tabi ama kontrollü serbestlik daha doğruHayır yok. Telefon kullanması yasak gibi bir şey abisi tarafından konuldu annesi de bu durumu yönetmekle görevlendirildi ama biraz lackalik var ve sormuyor da oğlum iyi hosta bu kızı biz neden telefona baktirmiyoruz diye ya da derslerle alakalı olduğunu düşünüyor bilemiyorum.
bu cocuklari niye bu kadar dert ettinizki adi ustunde cocuk yani 10 yasindakinden ne bekliyosunuz biz kim bilir 10 yasimizda kime ask besliyoduk okulda kimler sacimizi cekiyoduBen oğlanı stalkladim hal hareketler çocuk yani belli ama tavırlar felan sanırsın 18 yasında delikanlı arabada fotoğraflar felan tarz bakınca yüzü 10 yaş hareketler 18. Şimdi bir baskasının çocuğunun günahına girmek istemem ama iki gün sonra nude isticek bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?