11 yıllık çile

candyterry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
105
0
46
Norveç
11 yıldır başkalarının hayatını yaşadım.hiç kendime ait hayatım olmadı... anlatılmaz yaşanır.Çok mutsuzum.Aslına uzuuunca bir yazı yazmıştım.Silinmeyeceğini anladım Yazıyı düzelttim.İçimde kalsın daha iyi

Son düzenleme:
Hayat paylasinca guzel.
Derdini paylasirsan belki biraz derman olabilirler.
Kucucuk bir tavsiye bir cok seyi degistirmeye yeter.

Allah yardimcin olsun tatlim.
Derdin herneyse tez zamanda duzelir insallah.

derdin herneyse allah yardım etsin sabır versin....
dilerim hayatın bi düzene girer....
ve inşallah sende çok mutlu olursun....

Bunları farketmeden de ömrün geçebilirdi.Umarım telafi edilmeyecek şeyler yaşamamışsındır.Bazen özelliklede ailelerimizin onayını alabilmek için istemediğimiz şeylere evet diyebiliyoruz.Artık hayır demeli ve ipleri kendi elimizde tutmalıyız

umarım biter canım.... sorunu tam olarak bilseydim uzun uzadıya dertleşrdik:5: benm aile konusunda sorunlarım vardı.... tam olmasada bi nevi düzeldi sayılır eğer dertleşmek istersen özelim herzaman açık :16:
sevgilerimler:54:

Bunları farketmeden de ömrün geçebilirdi.Umarım telafi edilmeyecek şeyler yaşamamışsındır.Bazen özelliklede ailelerimizin onayını alabilmek için istemediğimiz şeylere evet diyebiliyoruz.Artık hayır demeli ve ipleri kendi elimizde tutmalıyız

Bu tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Çok doğru söylüyorsun.Fakat bu türden bişey değil.11 yıl hem ben acı çektim hem ailem... koskoca 11 yıl! gülmedi yüzümüz.Ama yakında inşallah herşey bitecek.Evet ipleri Kendi elimizde Tutmalıyız...

umarım biter canım.... sorunu tam olarak bilseydim uzun uzadıya dertleşrdik:5: benm aile konusunda sorunlarım vardı.... tam olmasada bi nevi düzeldi sayılır eğer dertleşmek istersen özelim herzaman açık :16:
sevgilerimler:54:

Kesinlikle! Sende öyle.Eğer dertleşmek istersen hazırım... çok iyi bir dinleyiciyim

11 yıldır başkalarının hayatını yaşadım.hiç kendime ait hayatım olmadı... anlatılmaz yaşanır.Çok mutsuzum.Aslına uzuuunca bir yazı yazmıştım.Silinmeyeceğini anladım Yazıyı düzelttim.İçimde kalsın daha iyi

silinmeyeceğini kestiremiyorsun bazen siliniyor..

her ne derdin varsa (yazıp pişman olmanı çok iyi anlayabiliyorum) Rabbim umduğuna nail korktuğundan emin eylesin kardeşim seni..

insan her huzuruzluğa katlanıyorda ev içindekine katlanamıyor

anlatsan keşke, belki bende anlatırım

kimbilir...

silinmeyeceğini kestiremiyorsun bazen siliniyor..

her ne derdin varsa (yazıp pişman olmanı çok iyi anlayabiliyorum) Rabbim umduğuna nail korktuğundan emin eylesin kardeşim seni..

Çok teşekkür ederim.Hayat kötü sürprizlerle doludur.Benimkide öyle oldu.ama bu kötü sürpriz 11 yıldır bozulmadı.çocukluğumu aldı şimdide gençliğimi.Zaten ölsemde unutmam!

Çok teşekkür ederim.Hayat kötü sürprizlerle doludur.Benimkide öyle oldu.ama bu kötü sürpriz 11 yıldır bozulmadı.çocukluğumu aldı şimdide gençliğimi.Zaten ölsemde unutmam!
rica ederim canım... şunu hiiiç unutma beterin beteri var, en iyi ihtimal ile hepimizin farklı (ama mutlaka) derdi var.
roller ve rolcüler farklı olsada... bazen de aynı rolcülerle....:50:

Back
X