11 yıllık evlilik 4 olumsuz hamilelik 5. kez hamileyim..

resimimis

hadi gelll n'olurrr..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
489
5
46
11 yıllık evlilik 4 olumsuz hamilelik 5. kez hamileyim.. son adet tarihim 1 Mayıs 2015 adet döngüm 28 gün.. 6 haziran beta hcg 479, 8 haziran beta hcg 940, 11 haziran beta hcg 2135.. adet tarihime göre gebeliği 6+2 hesapladım ama bugün doktor 5+3 olduğumu söyledi. Ultrasonla keseyi bugün gördü doktor..6mm olduğunu söyledi.. yalnız söylediği birşey kafamı kurcalıyor.. kesenin şekli çok düzgün değil dedi.. progestan verdi.. düşük olabilir dedi.. benzer durum yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. ne zaman sevineceğim ben ?
2015-06-13 14.10.06.jpg

Son düzenleme:
11 yıllık evlilik 4 olumsuz hamilelik 5. kez hamileyim.. son adet tarihim 1 Mayıs 2015 adet döngüm 28 gün.. 6 haziran beta hcg 479, 8 haziran beta hcg 940, 11 haziran beta hcg 2135.. adet tarihime göre gebeliği 6+2 hesapladım ama bugün doktor 5+3 olduğumu söyledi. Ultrasonla keseyi bugün gördü doktor..6mm olduğunu söyledi.. yalnız söylediği birşey kafamı kurcalıyor.. kesenin şekli çok düzgün değil dedi.. progestan verdi.. düşük olabilir dedi.. benzer durum yaşayan yada bilgisi ilan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. ne zaman sevineceğim ben ? Eki Görüntüle 1556457

Canım bnm öncelikle tebrik ederim inşallah herşey güzel Geçer Kucagına almak nasip olur..
Beta degerlerin güzel çıkmış Kesenin şekli konusunda bilgim yok ama sen progestanını iç bol bol dinlen sakın aklına kötü şeyler getirip stres yapma kendine herşeyin hayırlısı ama bence bir sorun olacagını sanmıyorum ufak zaten elbette büyüyüp gelişecek daha :KK66:
Sadece herşey güzel olucak inanıyorum deyip diger randevu zamanına kadar pozitif düşünüp kafanı yorma..
Agır iş yapmamaya özen göstermelisin..
ben 5 gün kala ögrendim..kese yokken kanamam vardı regl günüydü progestan kullandım çok sükür bende bişi olmadıysa ve tutundu ise merak etme sende hiç bişi olmuycak :KK66:

Yicek ekmeği varsa bu dünyada hiç bişey olmaz bebeğin canım. . Sen sadece pozitif ol stres yapıp hormonlarıni alt üst etme çünkü bebek 12. Haftaya kadar senin hormonlarından alıyor eğer dengen bozulursa sonuç kötü olabilir.. rahat ol ve bol bol dua edip dinlen:)

11 yıllık evlilik 4 olumsuz hamilelik 5. kez hamileyim.. son adet tarihim 1 Mayıs 2015 adet döngüm 28 gün.. 6 haziran beta hcg 479, 8 haziran beta hcg 940, 11 haziran beta hcg 2135.. adet tarihime göre gebeliği 6+2 hesapladım ama bugün doktor 5+3 olduğumu söyledi. Ultrasonla keseyi bugün gördü doktor..6mm olduğunu söyledi.. yalnız söylediği birşey kafamı kurcalıyor.. kesenin şekli çok düzgün değil dedi.. progestan verdi.. düşük olabilir dedi.. benzer durum yaşayan yada bilgisi ilan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. ne zaman sevineceğim ben ? Eki Görüntüle 1556457
Hayırlısı olsun allahın izniyle tutunur Bebeğin bu süreç ilk üç Ay'ı doldurana kadar biraz zor geçiyor hepimizin başından ufak tefek şeyler geçiyor o sana nasipse birşey olmaz dua et bol bol bthcg çok güzel artmış sen progestanı ihmal etme bu süreçte dinlen protein ağırlıklı beslen bu arada bende bursadayım

Canım bnm öncelikle tebrik ederim inşallah herşey güzel Geçer Kucagına almak nasip olur..
Beta degerlerin güzel çıkmış Kesenin şekli konusunda bilgim yok ama sen progestanını iç bol bol dinlen sakın aklına kötü şeyler getirip stres yapma kendine herşeyin hayırlısı ama bence bir sorun olacagını sanmıyorum ufak zaten elbette büyüyüp gelişecek daha :KK66:
Sadece herşey güzel olucak inanıyorum deyip diger randevu zamanına kadar pozitif düşünüp kafanı yorma..
Agır iş yapmamaya özen göstermelisin..
ben 5 gün kala ögrendim..kese yokken kanamam vardı regl günüydü progestan kullandım çok sükür bende bişi olmadıysa ve tutundu ise merak etme sende hiç bişi olmuycak :KK66:
Tesekkurler.. İnsallah saglıkla kucagımıza alırız

Bende kullandım birşey olmadı inş sağlıklı bir gebelik olur korkma dinlen dua oku olumlu düşün tutunsun bebek sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ya şafi çek.elin göbeğin üstünde olsun.yatarken ayakların altına kırlent koy.nane maydanoz limon yeme.çok eğilme ve uzanma biryerlere.bolca dinlen

Dün bütün gün kanamam devam etti.. gece yatarken kesilmişti.. şuanda kanama yok ama aklım karışık bebeğim düşmüş olabilir mi?

Me
[TE="resimimis, post: 41372192, member: 163237"]11 yıllık evlilik 4 olumsuz hamilelik 5. kez hamileyim.. son adet tarihim 1 Mayıs 2015 adet döngüm 28 gün.. 6 haziran beta hcg 479, 8 haziran beta hcg 940, 11 haziran beta hcg 2135.. adet tarihime göre gebeliği 6+2 hesapladım ama bugün doktor 5+3 olduğumu söyledi. Ultrasonla keseyi bugün gördü doktor..6mm olduğunu söyledi.. yalnız söylediği birşey kafamı kurcalıyor.. kesenin şekli çok düzgün değil dedi.. progestan verdi.. düşük olabilir dedi.. benzer durum yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. ne zaman sevineceğim ben ? Eki Görüntüle 1556457 [/QUOTE]
Merhaba oncelikle insallahbbisey olmadan kucaginiza sag salim alirsiniz .. benim arkadasm 2 aylik olana kadar kanamayla devam etti ama dusmedi bir gunluk kanamadan insallah bisey olmazz allahin izniyle.. yalnz olumsuz gebelik dediginiz ne oldu bebeklerinizde dustumu yoksa baska biseymi oldu ?

Tutunamadı bebeğim :KK43:
4ude Tutunamadimi kurtaj falan olmadn yani doktorun ne diyor bu duruma ben de 1.5senelk evliym bibkere kimyasal gebelk gecirdim kendi düştü bi kere bos gebelkten kurfaj oldm bana doktor cok bebek kayıplarnda genetik testlere gonderirim dedi sonra gereknduymadida seni gonderdimi ?

Me
[TE="resimimis, post: 41372192, member: 163237"]11 yıllık evlilik 4 olumsuz hamilelik 5. kez hamileyim.. son adet tarihim 1 Mayıs 2015 adet döngüm 28 gün.. 6 haziran beta hcg 479, 8 haziran beta hcg 940, 11 haziran beta hcg 2135.. adet tarihime göre gebeliği 6+2 hesapladım ama bugün doktor 5+3 olduğumu söyledi. Ultrasonla keseyi bugün gördü doktor..6mm olduğunu söyledi.. yalnız söylediği birşey kafamı kurcalıyor.. kesenin şekli çok düzgün değil dedi.. progestan verdi.. düşük olabilir dedi.. benzer durum yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. ne zaman sevineceğim ben ? Eki Görüntüle 1556457
Merhaba oncelikle insallahbbisey olmadan kucaginiza sag salim alirsiniz .. benim arkadasm 2 aylik olana kadar kanamayla devam etti ama dusmedi bir gunluk kanamadan insallah bisey olmazz allahin izniyle.. yalnz olumsuz gebelik dediginiz ne oldu bebeklerinizde dustumu yoksa baska biseymi oldu ?[/QUOTE]

İlki dış gebelik, ikincisi düşük, üçüncüsü dış gebelik şüphesiyle kürtaj ( dış gebelik değilmismiş kürtajdan sonra öğrendik),dördüncüsü düşük ve şimdikinde de sıkıntı çıktı :KK43: düşmesini bekliyorum.. :KK43: :KK43:

4ude Tutunamadimi kurtaj falan olmadn yani doktorun ne diyor bu duruma ben de 1.5senelk evliym bibkere kimyasal gebelk gecirdim kendi düştü bi kere bos gebelkten kurfaj oldm bana doktor cok bebek kayıplarnda genetik testlere gonderirim dedi sonra gereknduymadida seni gonderdimi ?

Hayır göndermedi

Hayır göndermedi

Ya dusmez insallah canim benim allah buyuk digerleri sagliksiz olcakti demekki vucut atmis bende kendimi oyle avutuyorum mart ayinda kurtajboldm bende bos gebelkten simdi yeniden hamileyim doktor hc bsey demedi smdilik insallah hayirlisiyla kontrolmz iyi gecer senn kontrol ne zaman ?

Ya dusmez insallah canim benim allah buyuk digerleri sagliksiz olcakti demekki vucut atmis bende kendimi oyle avutuyorum mart ayinda kurtajboldm bende bos gebelkten simdi yeniden hamileyim doktor hc bsey demedi smdilik insallah hayirlisiyla kontrolmz iyi gecer senn kontrol ne zaman ?

Benim artık iyi olması gibi bir durumum yok. :KK43: en iyi durum düşük yapmam malesef :KK43: sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın?

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama aklınızda Herzaman şu olsun sizin bebeğiniz olabilir hamile kalmadan önce rahminizle ilgili tedavi olun belki dikkatli bir araştırma sonucu sebebi belli olur.
Şu sebeple diyorum ben bi hastalık geçirdim ve Allah korudu kanserin basamağındaydım genç yaşımda hep ağlıyordum doktor bana dedi ki ne olursa olsun üzülme senin rahmini korucaz dedi 9 operasyon geçirdim hala kafamda benim Çocuğum olmucak korkusu vardı ve ben iki kere sinir krizi geçirdim bu konuda bi doktor İzmir'de inceledi o kadar güzel rahmin var ki bebeğin tutunacak ama öncesini bilemeyiz üzülme dedi o Günlerden sonra Allah'a şükür hamile kaldım çok zor geçiyor günlerim iğneler falan kullandım hareket etmedim riskli zamanı bir nevi atlattım sayılır

X