110 dan 85 kiloya gerisi gelmiyor :(

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba bayanlar..

18 kasım 2011 de başladım diyetime..110 kiloydum.Mart ayında 90 kilo olarak hatırlıyorum haftada 1 kilo veriyordum sporla..sporumda leslie ile yürüyüştü daha sonra eliptik bisiklet aldım.Kendime özel diyetim yoktu az az yiyordum ekmek kahvaltıdan başka öğünde yemiyodum..pirinç pilavı hayatımda yoktu.gece geç saatte meyve dahi yemezdim bildiğimiz ama uygulayamadığımız şeylerdi..
1 ay önce 80 kilo olarak geliyodum..şuan 84-85 kiloyum.Canım hiç diyet yapmak istemiyo ..
İşe başladım mayıs ayında 2 yaşındada oğlum var..çalışırken çok zor oluyo diyet yapması spor yapması..önceden içimde istek vardı ama şimdi yok yine ruhsuz moduma girdim.Eşimde saolsun bi motive etmez zaten o kadar kilo vermeme rağmen..İsteğimde kırılıyo.Ne yapsamda eski kilo veren halime geri dönsem..

Çok isteyipte kilo yüzünden giyemediğin bi kıyafetin varsa her gün ona bakarak hırs yapabilirsin. Yada kilonla dalga geçen insanlar varsa onları düşünebilirsin. :51:

Eşinin istememesi kıskançlıktan . Bir 20 kilo daha versen tam cıtır olacaksın. Hiç kulak asma hatta engellemeye bile çalışır .ya da aferinKimseden ya da aferin bekleme. Bulamazsın. Malum kendine kalsın diye. Ona gıcıgına zayıfla. Zaten daha once yapmişsin. Öğün miktarlarını azalt ve kendin için yap hepsinden önce. Unutma maskeyi önce kendimize sonra cocuk ve eşimize takıcaz.

Back
X