Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemen menümü ekliyeyim akşam yorulmuşum
Sabah 10 gibi bir bardak kefir
Öğleden sonra 13 buçuk ta
Bir dilim elma ,5 kayısı, bir cilt8m üzüm,bir şeftali
Of meyve yedikten sonra iştahım açıldı malesef hep böyle oluyorum
15 civarı,
Haşlanmış yumurta ,bir dilim ekmek, bolca çemen, kk dan fazla cerkez peynir , bir kase biber eksilemesi
4 badem, iki ceviz 5 fıstık

Akşam yemeği 18
Bir tabak etli yeşil fasulye, 2yk bulgur pilavı, bir bardak ayran , Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa Dil-i bitab Dil-i bitab
Screenshot_20250701-095209_Samsung Health.webp

Bencedeeee hatta bugün eksi geldim bileee😄

Hosgeldin kuşummm

İnşallah kaptisim ❤️
😄 hahaha nasıl da bildi evet saatleri unutmuşum ama genel de aynı saatler de yiyorum kaptanım düzenim değişmiyor akşam 6 da bitmiş oluyor yeme isim
🤝❣️🤝❣️🤝❣️
Hemen menümü ekliyeyim akşam yorulmuşum
Sabah 10 gibi bir bardak kefir
Öğleden sonra 13 buçuk ta
Bir dilim elma ,5 kayısı, bir cilt8m üzüm,bir şeftali
Of meyve yedikten sonra iştahım açıldı malesef hep böyle oluyorum
15 civarı,
Haşlanmış yumurta ,bir dilim ekmek, bolca çemen, kk dan fazla cerkez peynir , bir kase biber eksilemesi
4 badem, iki ceviz 5 fıstık

Akşam yemeği 18
Bir tabak etli yeşil fasulye, 2yk bulgur pilavı, bir bardak ayran , Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa Dil-i bitab Dil-i bitab
Eki Görüntüle 3611677

Regl den dolayı da iştah açık oluyor Yediklerin cıss değil yine de adım sayın da iyi 🌿

Kızlar günaydın herkese. Ben pazartesi kontrol tartisini unuttum. Bugün tartilacakken pasartesiye alındığı geldi aklıma. Ay bu yaşta karıştırır oldum herşeyi 😂 değişiklikler bana iyi gelmiyor. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Aynı çıktım sayılır bu sabah, aslında 100 gr fazla ama acaip ödemli hissediyorum çok sıcak havalar.
Bugün spora baslicam salona yazılıp.

Vay hain kaptan beni sepetlemis 🥲 cumartesi görürsün hih hain dom dom :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
Ay sesli güldüm ... Kız seni...
Ama dün çok kafam karışıktı. Hatta önce başka birini yazmıştım. Ama göndermemişim. Sonra seni yazdım. Ama napim sende kilo ver canım ya. Seni gaza getirmek içindi hepsi 🤣🤣🤣

Pazartesi menüm

11:00
1 simit
Peynir
Domates salatalık nane maydanoz
1 tatlı kaşığı cevizli incir reçeli

13:00
bir avuç kadar çiğ fındık

15:00
1 tabak kısır
Lahana ve havuç turşusu marul

Az önce türk kahvesi yanında bir kaç tane badem şekeri

Spor
1 saat yürüyüş

sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Ödem atacak birşeyler yap canım. Hem kısır hem turşu. Kendime göre yazıyorum ama bende direkt ödem yapiyor onlar.

Bugün menü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
2 tk patlıcan salatası
Semizotu
2 kızarmış form ekmek

Ara
1 çb kefir 5 kavrulmamış badem

Akşam 16.00
4 adet sadece kıymalı dolma ( kıymalı ile yaptım pirinç bulgur yok)
1,5 kase cacık
1 avuç kavrulmamış kabak çekirdeği

2 lt su içildi ..
Spor dışarıda tempolu yürüyüş

Eki Görüntüle 3611572

Ellssa Ellssa sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım. Menü güzelmiş 👏

Günaydınlaaar
Molalarla birlikte 11saat yolvulıktan sonra gece evime gelebildim. Şöyle bi tartılayım dedim de gözümü kapatıp kaçtım valla.
Evimi tuttum mobilyalarımı aldım. Artık yeni eve götüreceğim eşyaları paketlemek kaldı
Oh işleri kolaylamissin canım Allah kolaylık versin inşallah bu düzenini oturt kilo da verilir
Şimdi bugünkü sabah kahveciğimi yapicam. Burda online olan var mı karsilikli içelim 😅😄
Kaçırdım kahveyi 😄
Diyet yapmaya ciddi çok zorlanıyorum gene ya 😔😔
İnsan bi ara verince öyle oluyor demi canım sen yaparsın ama inanıyorum
Ay sesli güldüm ... Kız seni...
Ama dün çok kafam karışıktı. Hatta önce başka birini yazmıştım. Ama göndermemişim. Sonra seni yazdım. Ama napim sende kilo ver canım ya. Seni gaza getirmek içindi hepsi 🤣🤣🤣
Hadi öyle olsunnnn🤣 ama beni verdiğine pişman olacaksınnn dünkü arti su içtiğim içindi cicim

Back
X