Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Madem takımlar belli oldu hemen menün yazayım kaptanım çocuğun mu hasta çok geçmiş olsun bu arada bluegreeneyes bluegreeneyes

Sabah 9 30
Yulafli lorlu omlet
Domates salatalık ve kapya biber

Ara 13 30
1 kase yoğurt ve biraz üzüm

Akşam 17 00
Patlıcan kavurması ve yoğurt

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

60kiloyum 60kiloyum canım sen burda mısın
canım buradayım. valla kusura bakmayın benim işler çok yoğun. kafam yerinde değil zamanı yetiştiremiyorum. dün de bugün de tartılmayı unuttum. pazartesi atayım.
ben hazırlıktayım. şu ara listelere girmem mümkün değil.

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

TAKIMLAR ALFABETİK SIRAYA GÖRE KURULDU. DAHİL OLMAK İSTEYEN 2 KİŞİ OLDUĞU İÇİN Ellssa Ellssa KAPTANIN YAPTIĞI TAKIMLARDAN FARKLILIK OLUŞTU. YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN CANLAR :KK36:

Masterfit 170.Etap

Son düzenleme:
Hiç sormayın kızlar benim tele laptoba virüs girmiş. Tel birden çöktü. Onu ayrı labtob ayrı yapıldı bu sefer mail şifresine giremedim bir türlü bu telaş ile sanırım kk nın şifresini unuttum. tüm bunlar olurken bir de şehir dışına çıkmıştık Allahım ne zor bişeymiş hiçbirşeye girememek. Sonunda bugün girdim maile dolayısı ile kk ya.
Ne zorlu bir hafta oldu kusura bakmayın elimde olmayan şeylwrden dolayı
Nasıl özlemişim sizleri burayı :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: hepinize kocaman sarılıyorum :KK15:
Hoşgeldin kaptanım 😘

Menüm
Sabah 4 halka sucuk çeyrek simit domates salatalık 1 zeytin
Öğlen 1 haşlanmış yumurta
Akşam 1 peynirli pide biraz peynir
Saat 20 de birkaç fındık ve 2 tane badem 1 bardak Fanta(düğüne gittim ama Fanta için pişmanım)
Bugün biber ve domates kozledim odun ateşinde. Fiziksel aktivite çok yok ama yorgunum
Chatgb de hesaplattim yaklaşık 1100 kal diyor. Açın ama kötü tercihlerim oldu.
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jou Jou

Back
X